tiistai 14. elokuuta 2018

Jättimäinen Avon-tilaus 10/18 jaksosta

Heissan!
Sain kuin sainkin mun Avonin paketin sitten, mutta joutuipa sitä etsimään ja soittelemaan matkahuollossa käydessäni. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Tässä siis kuvaa heinäkuun 10.jakson paketin sisällöstä. Ainoastaan 5 tuotetta oli rakkaan ystäväni R:n tilaamia, loput mun xD.
Päätin tosiaan, että teen nyt kunnon tilauksen ja tilaan kaikki uutuudet, että saa testiin ne ja lisäksi noin 20% alen sekä paketin ilman postareita. Omasta tilauksestani maksoin siis "vain" noin 80e ja se sisälsi seuraavaa:

En sitten voinut vastustaa suihkugeelejä...
Kaikki uusia tuoksuja ja tuo Caribbean Colada oli demona myynnissä konsulteille (on nyt tämän kuun jaksossa myynnissä kuvastossa).
Kaikki tuoksuvat pullon suusta aivan ihanille! Oon ehtinyt vasta Kir Royalen testata suihkussa ja harmittavasti tuoksu ei ollut ihan yhtä voimakas ja makea käytössä. Enemmän olisi siis voinut mun puolesta tuoksua :D. Caribbeanissa tuoksuu enemmän ehkä tuo papaija, en kovin selvää kookoksen tuoksua tunnistanut muutaman nuuhkaisun perusteella. Ei ollut kuitenkaan yhtään huono, katsotaan millainen on käytössä :).
Fruity Margarita oli makean appelsiininen, mutta persikka selkeästi pehmensi tuoksua. Ihana <3.
Suihkuvaahdon koostumukseen suhtaudun varauksella, mutta tuoksu oli kiva pullosta nuuhkittuna!

Tätä jo himoitsin pari jaksoa sitten, kun tuli myyntiin, nyt oli myynnissä demosettinä konsulteille.
Jooh, kroppavoidehan sieltä löytyy, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen tänä vuonna, että ihan itse olen ostanut/tilannut. Muut mitä on tullut, ovat tulleet sitten Bette Boxeista.
Tuoksu ei ollut mikään kovin voimakas, saa nähdä miten käytössä sitten tuoksuu.

Tämä oli raikastava-setti, jonka halusin tuon minikokoisen intiimipesun takia :D. Se on helppo ottaa matkoille tarvittaessa mukaan.
Samainen roll-on on parhaillaan käytössä eli tuokin tulee kyllä käytettyä ja suihkugeelin päätin laittaa eteenpäin eli se ei jää mulle, vaikka ihana tuoksu onkin :).

Ja pitihän mun ostaa kokeiluun nämä uudet kroppasuihkeetkin tai mitä nämä nyt on!
Tuo Dance Forever oli myynnissä demona. Saa nähdä, millaisia ovat!
Melko kalliitahan nuo on Naturalsin suihkeisiin verrattuna, mutta kerranko noita kokeilee :) .

Vielä jatkuuuuu...
Kasvojenpuhdistusbalmi ja uutuutena ollut hiusnaamio.
Rakastuin diilauksena aiemmin saamaani Skinfoodin balmiin, niin pakko saada testata, onko muillakin merkeillä yhtä hyvä :D.
Hiusten hoitoaineita ja naamioita ei montaa löydy, niin oikeutin sillä tuon hiusnaamion :D.
Eilisen pikaisen testauksen perusteella, ei huono!!

Viimeisenä sitten vielä meikkejä ja kaikki uutuuksia, tuo hohdepuikko (Candlelight) oli myynnissä demona konsulteille. Parin testauksen perusteella en saanut poskille hohtoövereitä, enemmänkin olisi voinut hohtaa, mutta en ole vielä kunnolla hangannut poskille :D.
Huulipuna on kaunis myös yksinään huulilla, en ole testannut vielä minkään muun sävyn päällä.
Puuterihelmiä en voinut vastustaa, uusi muoto houkutti liikaa :D.
Loistavasti sopi mulle tuo keskimmäinen Light-sävy (Fair ja Medium löytyy myös), ehkä Medium voisi myös sopia. Noita eri sävyjähän olisi helppo sekoitella keskenään :D.
Täydellisen mattaa pintaa ei tullut, mutta ei tämä huono puuteri mielestäni ole, ihan peruskiva puuteri! Testaus toki jatkuu eri meikkipohjilla :).

Puuuuhhh, tässäpä tuli sitten kunnolla plussat tälle kuulle :p. Ja mulla on vasta 3 tuotetta tähän mennessä loppunut xD. Onneksi on vielä puolet kuusta jäljellä!
Oliko teille tuttuja tuotteita tai ootteko tilanneet samoja kokeiluun? Mitä ootte tykänneet?
Mutta esittelen sitten seuraavaksi Bette Boxin, kun senkin olen saanut viime viikolla :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Miusta oli outoa, että Cocktail Collectionissa ei ollut suihkugeeliä neljäntenä tuotteena, vaan se oli siirretty tuohon Senses- sarjaan pelkästään :D Parempi vaihtoehto toki, jos tykkää esim. vain suihkugeelistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo oli aika jännä!
      Ja myös se että kylpyvaahto löytyy myös samantuoksuisena :).
      Se harmittaa, etten tuon tilauksen aikaan kylpyvaahtoa hoksannut, olisi senkin voinut tilata odottamaan tuota meijän kellarin valmistumista, kun kylpyamme sinne tulisi kylppäriin ^_^.
      Täytyy toivoa, että olisi vielä loppuvuodesta myynnissä, kun sillon todennäköisesti teen vasta seuraavan tilauksen :).

      Poista
  2. Oooohh,kosmetiikkapornoa! :D Ihanan näköinen tilaus. <3 En oo pitkään aikaan nyt kattonu Avonia, mutta voisin ottaa tosta sun tilauksesta vaikka kaikki. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, jooo, vähän isompi tilaus tuli tällä kertaa :D.
      Paljon on kyllä tullut Avonille nyt uutuuksia :o!!

      Poista

Suositut tekstit