tiistai 21. elokuuta 2018

Tuuheutta ripsiin: Lumene True Mystic Volume Mascara

Heipsmoi!
Oli tarkoitus jo eilen naputtaa tämä lyhyempi postaus, mutta eilen illalla alkoi Oulu-opiston järjestämä Venyttely, johon ilmoittauduin syyslukukaudeksi. Ilmoittauduin myös keskiviikkoisin olevaan ABSolution30-treeniin, josko näillä saisin heräteltyä lempeästi itseäni tästä liikuntahorroksesta ja voisi alkaa miettimään sitten sitä salijäsenyyttä uudelleen ensi keväänä (toki töitä pitäisi saada...) :). Tästä alkuinspiraatiosta saan kyllä kiittää Naapuri-M:aa, kun houkutteli noihin mukaan, mä kyllä oikeasti tarvitsen sitä p*rseelle potkijaa selkeästi :D. Ja työttömänä sain noista alea, jolloin maksua tuli yhteensä noille kahdelle tunnille vain 38e/syyslukukausi. Ei paha! Normihinta olisi ollut 68e, mikä ei myöskään ole paha 4kk liikunnasta! Harmi, ettei aiemmin ole hoksannut nuita Oulu-opiston tunteja, täytyy ehdottomasti pitää mielessä, varsinkin kun paikka on 1km päässä kotoa :D.
Mutta mennään kosmetiikkaan ja ensimmäiseen loppujaan!

Eli tämä 11ml Lumene True Mystic Volume Mascara, Mystic Black ripsiväri tuli tiensä päähän tai siis oikeastaan päätin, että on aika luopua siitä, kun alkoi jo sen verran paakuttamaan ja kuivumaan.
Olin kuullut aika paljon hyvää tästä, kun aikanaan päätin hankkia kokeiluun (jostain tarjouksesta tämä taisi lähteä mukaan...).
Hylsy oli todella kaunis, jonka sävy muuttui valon mukaan violetista siniseen, tykkäsin!!
Harja oli melko kookas, mutta mielestäni olen kookkaampiakin käyttänyt.
Massa oli enemmän voidemaista kuin märkää eli oli omille ripsilleni paljon sopivampi koostumus.
Käytin tätä Maaliskuusta asti eli kesti peräti 5kk!! Ei huono ollenkaan!

Ja sitten suoraan lopputulokseen.
Olikohan kuva otettu muistaakseni 3.käyttökerralla... Montaa kertaa en ollut ehtinyt vielä käyttää kuitenkaan.
Omat ripseni ovat siis kohtuullisen tuuheat ja pitkät, mutta kaipaavat silti "ryhdikkyyttä" ja väriä tullakseen esiin.
Mielestäni Lumene hoiti hyvin tämän vaatimuksen!
Vaan oli harja jotenkin hieman vaikean mallinen, sellainen kolmion muotoinen, niin massan ripsiin harjaaminen oli välillä hitusen haastavaa. Koon takia ulkoripsiin oli myös haastavaa saada väriä ilman, että sitä oli myös luomessa jonkun kerran.
Ei siis ollut aivan täydellinen haastaja Estée Lauderin ripsarille, mutta kyllä mä tarjouksesta voisin tätä ostaa uudelleen ja maksaa noin 10e (mikä taisi olla tämän hinta ostaessani).
Ei siis ollut huono kokemus missään nimessä!

Nyt oon pari viikkoa käyttänyt tätä seuraavaa Lumenen ripsaria, joka taisi tulla Bette Boxista.
Tämä on taas aivan erilainen tuohon mystiseen ripsiväriin verrattuna näiden viikkojen perusteella, mutta katsotaan mihin suuntaan se lähtee kehittymään!





Eipäs mulla tämän kummempia tällä kertaa!
Kirjoitellaan taas seuraavasta loppuneesta seuraavalla kerralla ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit