tiistai 28. elokuuta 2018

Jälleen Batistella kuivapesua

Heissan taas!
Jälleen pieni paussi ehti tulla kaikesta huolimatta...
Eilen aloin kuvia tähän postaukseen muokkaamaan, mutta en hoksannut, että iltajumppa-venyttely menee niin myöhään, joten itse postaus jäi naputtelematta.
Lisäksi oli eilen muutenkin pää ja ajatukset muualla ja sekaisin... Sain silloin aamulla sitten varattua Siirille sen viimeisen ajan eläinlääkäriin... Aivan hirveää oli ja ihme, että kaikelta itkulta sain sen varattua :'(. Tasan viikko on nyt yhteistä aikaa vielä jäljellä...
Onneksi tähän tuli nyt muuta ajateltavaa, kun eilen oli myös pitkä väikkäri-palaveri ja tänään olin taas TE-toimiston työnhakukurssilla, niin ehkä tämä loppuviikko menee ilman isompia romahduksia.

No mutta, siirretään ajatukset kepeämpiin juttuihin eli kosmetiikkaan ja tuttuja pulloja olen taas saanut kulutettua!

Eli tietysti se oli kuivashampoota ja ensiksi loppui tämä Batiste Luxe Opulent & Bold Dry Shampoo, joka oli erikoiserää, ei siis varmaan ole isommin enää myynnissä...?

Tuoksu oli tässä sellainen parfyymimäisen oloinen, siitä en isommin välittänyt.
Tehot oli Batiste-laatua, ehkä hivenen enemmän joutui muihin Batiste-versioihin verrattuna suihkimaan, ei pölähtänyt hiuksiin yhtä valkeana kuin monet muut.
Tuoksun takia en jää ikävöimään, mutta jos sattuu jostain halvalla löytymään vielä, niin kyllä mä voin tätä ostaa silti uudelleen :).

Sitä vastoin tämä Batiste Fruity & Carefree Pink Pineapple Dry Shampoo oli tuoksultaan erilainen!

Jos tykkää makeista tuoksuista, niin sellainen tässä pullossa oli! Rakastuin aika päätä pahkaa :D.
Kyllä harmittaa, että tämäkin on erikoiserää...
Tehot oli samat kuin tuossa Luxe-versiossa.
Ehdottomasti ostan lisää, jos jostain satun bongaamaan vielä, olkoon vaikka täydellä hinnalla :D.

Käyttöön on lähtenyt taas seuraava pullo, ei mulla taida muilta merkeiltä nyt ollakaan kuivashampoota (poislukien ne Bette Boxista tulleet sävyttävät versiot).
Muistaakseni tämä pullo taitaa olla tuttu täällä :). Juttua kuitenkin tulee sitten syyskuussa, koska ihan varmasti saan silloinkin kuivista kulutettua!

Tällaistapa tänne siis tällä hetkellä. Loppuneita olisi vielä 2-3 postaukseen riippuen yhdistänkö jälleen muutamat yhteen vai en :p. Yritän saada ne tänne kuitenkin ennen kuun vaihdetta, niin pysyisi vaihteeksi oikeassa tahdissa. Toisaalta ehkä vannomatta paras...
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit