maanantai 6. elokuuta 2018

Viimeiset pienet Heinäkuun loppuneet

Heissan!
En sitten enää ehtinyt kirjoitella ajastettua postausta, kun piti lähteä hakemaan äiti kissavahdiksi meille ja tuli sitten vietettyä aikaa hänen kanssaan.
Eilen sitten vaihteeksi meni koko päivä huimauskohtauksen kourissa, tuntuu, että nuo kohtaukset kestää nykyisin aina vaan pidempään, kun ennen meni vain pari tuntia ja nyt kesti noin 7h... Kiva oli yksin olla katteja huolehtimassa, kun piti koittaa saada siivottua karvapallo-oksuja sekä ruokittua ja lääkittyä ne samalla :/. Nooh, siitäkin selvittiin, vaikka parit pikkuitkut väänsinkin, kun oli niin kurja olo...
Mutta tässäpä nyt vihdoin ne viimeiset Heinäkuun loppuneet purkit!

Vihdoin myös tämä 5ml minikokoinen Acorelle High Protection SPF30 Sun Gel aurinkosuojageeli koki loppunsa! Tämä on tullut jo 2 vuotta sitten Jolie Boksista :D.
Koostumukseltaan oli kellertävää geeliä. Kokeilin kerran kasvoille, mutta oli niin kauheaa jankkia, että päätin käyttää muulle kropalle ja nyt tänä kesänä viimein käytin kunnolla lähinnä dekoltee-alueelle ja päälle oli pakko laittaa vartalopuuteria, että saa sen tahmeuden pois...
En todellakaan fanittanut tätä, enkä tule uudelleen hankkimaan, ei ollut minun kuppi teetä!

Kiitos helteisen Heinäkuun, myös tämä viime vuoden Toukokuussa Bette Boxista tullut 7ml minikokoinen Ultrasun SPF30 Moisturising Anti-ageing Face Sun Protection Cream aurinkosuojavoide kasvoille tuli tiensä päähän. Samainen tuubi tuli jälleen tämän vuoden toukokuussa, joka lähti heti perään käyttöön.
Tämä toimi mulla ihan kohtuullisesti meikin alla, mutta vähän mattaisempi lopputulos olisi ollut parempi varsinkin otsalleni. Käytin nyt lähinnä puuterimaisia meikkipohjia ja ne eivät ainakaan kovin pahasti levinneet helteillä, Blotting-paperia meni silti otsan alueelle jonkin verran.
Jäi ihan hyvä fiilis ja ehkä voisin kesäksi ostaa täysikokoisenkin tuotteen!

Jälleen myös yksi huulirasva on vimein käytetty, joka oli tämä Oriflame Tender Care Lip Balm.
Kaivoin tuolta jämät vielä käytössä olevaan samaiseen Tender Care-purkkiversioon, tavaraa kun oli vielä reilun puolen sentin verran tuolla hylsyssä, enkä vaan raaskinut heivata menemään :D.
Mulle tämä klassikko Tender Care on sopinut ihan hyvin ja kiva oli kokeilla tämä puikkoversio myös, vaikka kyllähän nämä huulilta lähtee melko nopeasti. 1,5h päästä piti laittaa huulille jotain lisää.
Huulirasvoja löytyy jäätävä määrä varastosta, joten uutta en pääse ostamaan vuosiin :p.

Viimeisenä loppui sitten tämä 20ml minikokoinen Patyka Double Action Smoothing Face Scrub kasvokuorinta, jonka sain viime vuonna Syyskuussa Jolie Lux Boxista. Harmittelin viime viikolla, kun ehti taas myynnissä ollut Lux Box myydä loppuun ennen kuin pääsin tilaamaan sitä :(. En ole raaskinut Jolie Boxia vielä tilata uudelleen, mutta nuo yksittäiset Lux Boxit ovat kiinnostaneet ja olisi ollut kiva tilata se pitkästä aikaa tällä kertaa. Noh, ei voi mitään!
Tämä kuorinta oli aika hellävarainen, mutta kyllä tästä yllättäen sai jotain tuntumaa iholle. Herkemmälle iholle varmasti aika loistava kuorivuudeltaan, itse rouheita kuorintoja rakastavana pystyin käyttämään tätä vaikka päivittäin.
Jätti ihon sellaiseksi nihkeän tuntuiseksi eli kai tämä jollain tavalla vaikutti hellävaraisuudestaan huolimatta!
En kuitenkaan osta itselle täysikokoista tuubia, sillä odotan nyt vain, että saan nykyiset kuorintavarastot pieneksi, että voisin ostaa hyvällä mielellä sen Lushin Cup o' Coffee -kuorinnan :D.

Tässäpä nämä oli!
Ei kyllä ollut tuo Heinäkuu mitään loppuvien räiskettä, kiitos järkyttävän helteen... Ei vaan jaksanut meikata ja ylipäänsä käyttää iholle yhtään mitään ylimääräistä, kun sen hikoili kuitenkin pois ja oli koko ajan niin ällöttävä olla!
Yritän huomenna saada yhteenvedon näkyviin, niin päästään sitten vihdoin Elokuun kimppuun kunnolla. Nyt kun meidän talokin on hieman viilentynyt, niin täällä pystyy taas hengittämään! Vielä kun saisin nuo hartiat taas parempaan kuosiin, niin uskaltaisin paremmin koneella istua...
Mutta palataan asiaan, toivon mukaan useammin :)!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit