torstai 9. lokakuuta 2014

Ole Pitkä, vaikkakin paakkuisena...

Heipsan!
Tässä nyt vihdoin pikaista postausta ja sittenkin seuraavasta loppuneesta :). Huomenna ehdin paremmin paneutua Livboxin esittelyyn, olin siitä kyllä melko innoissani ja se sopiikin huomisen päivän teemaan paremmin kuin hyvin :).

Eli päätin (ts. menetin hermoni) heittää tämän Toukokuussa Livboxissa tulleen 3-4ml minikokoisen Clarins Be Long Mascaran nyt pois.
Tämä alkoi olla jo sen verran kuivumaan päin, että alkoi paakuttamaan ripsiä ihan kunnolla.

Sain otettua pikaiset kuvat, kun valmistauduin 20.9. Mr.Insinöörin serkun 40v synttäreille (silmämeikin esittelen tarkemmin, kun ehdin).
Tässä ripset ilman ripsiväriä ja hitto, että alkoi häiritsemään nuo silmänaluset :D.
Meikkivoide hyvin paakkuuntunut ihaniin juonteisiin :p.

Ja tässäpä ripset sitten kyseisen ripsivärin kanssa.
Pituutta kyllä tulee, mutta siihen ne omassa tapauksessa positiiviset puolet jääkin.
Koostumus oli todella märkää aluksi, joten sai ripsiharjan kanssa työstää ripsiä klimpeistä ihan kunnolla. Kuvassa ei näy, mutta alkoi ripsari olla tässä vaiheessa jo liian kuivaa, että paakkuja alkoi ilmaantua tosi helposti.
Pikkuisen tuntui myös varisevan viime aikoina, silmälaseista aina tuon huomaa.
Ei siis koostumuksen tai käyttöiän (käytin vuorollaan Oriflamen ripsarin kanssa) perusteella päässyt lähellekään Estee Lauderin ripsiväriä, johon rakastuin niin, että ostin normaalin koon siitä :D.
Tätä oli kiva kokeilla, mutta ei ollut minulle tarpeeksi hyvä koostumukseltaan, että ostaisin tätä enää normaalikokoisena.

Mutta nyt täytyy alkaa laittamaan kutsuja kirjekuoriin, kutsut nimittäin sain eilen ^_^.
Mun täytyy viikonloppuna höpistä vihdoin näistä hääjutuista taas enemmän, kun oon saanut näinkin hyvälle mallille jo hommia :).
Mutta huomenna illalla (kun kotiudun Hullareilta, kosmetiikka-ostoksetkin mun pitäisi esitellä...) tulee Livboxin esittely!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit