tiistai 5. helmikuuta 2019

Pikkuinen eleven-tilaus

Heips!
Se tuli kuin tulikin tänään eli viime viikolla tekemäni eleven-tilaus!

Juuri ennen kuin kuukausi vaihtui, niin päätin käyttää 25% alekoodin pois, vaikka kauan mietinkin, tarvitsenko mitään oikeasti...
No enhän mä _oikeasti_ mitään tarvinnut, mutta aattelin kuitenkin hyödyntää alen johonkin vähän kallimpaan, mitä en ole vielä päässyt kokeilemaan.

Nämä tuotteet lähtivät virtuaaliseen ostoskoriin:
* Maria Nila Head & Hair Heal Masque hiusnaamio
* Thank You Farmer True Water Deep Toner kasvovesi
* Täydellinen iho - Opas korealaiseen ihonhoitoon kirja
* kaupanpäällinen kirjan mukana: G9Skin 3D Volume Gum Mask kangasnaamio

Ensimmäisenä mietin tilaavani Maria Nilan saman sarjan hoitoaineen litran jättipullon tuon naamion lisäksi, kun olen ihan hyväksi sen hiuksilleni todennut. Päätin kuitenkin lopulta jättää sen tällä erää pois, kun ostin jo Sokokselta sen 500ml Simin naamion. Jos sitten seuraavalla ale-kerralla :).
Toinen mitä himoitsin, oli tuo Virven kirjoittama kirja. Virven Ostolakossa-blogihan sai minut aikanaan aloittamaan tämän oman, varsin haastavaksi osoittautuneen, kosmetiikkavarastojeni vähentämisprojektin eli Virve on mulle tietynlainen idoli ollut jo noin 10 vuotta. Edelleenkin luen kaikki postaukset, mutta perässä on tullut tosi haastavaksi, kun postauksia tulee joka päivä... Tällä hetkellä olenkin jäänyt sen verran lukemisessa jälkeen, että olen menossa heinäkuun 2017 postauksissa (tämä ongelma mulla on kyllä myös muutamassa muussakin seuraamassani blogissa, jotka päivittyy tiheästi) :D.
Ei se tosin haittaa, sillä tuo vaihe onkin tukenut aika hyvin tämän kirjan ostoa, kun tuolloin Virve innostui todella uusiin sfääreihin Korea-kosmetiikan osalta ^_^. Siksi myös innostuin tilaamaan kokeiluun tuon Thank You Farmer-merkin kasvoveden, pitihän sitä nyt jotain Korea-kosmetiikkaa olla tilauksessa mukana :D.

Nyt on siis jotain muutakin opiskeltavaa kuin pelkkä väitöskirjan teko, jota pitäisi huomenna käydä viimeistelemässä, kun tänään oli lumityöpäivä. Polvi kesti ihme kyllä hyvin, vaikka nyt istuessa se vähän rasittuneelta tuntuukin.
Kunhan ei huimaus taas iskisi päälle, kun korvat humisee uhkaavasti :/. Haluaisin todella nyt tuon väikkärin päästä viimeistelemään, kun voisin sen kielentarkastukseen sitten laittaa jo loppuviikosta, vihdoin ja viimein!
Katsotaan siis, välttelenkö kotona sitten tietokoneella istumista muutaman päivän!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit