keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Silmänympärysvoiteita ja Ystävänpäivä-meikki

Heipparallaa!
Taas on tullut kaikkea muuta tehtyä, ettei ole jaksanut sen jälkeen enää postailla :p.
Jälleen tuli herätys, että kuukausi on lopuillaan, joten pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja esitellä niitä loppuneita :D.
Tällä kertaa on taas kulutettu silmänympärysvoiteita!

Ensiksi loppui tämä 15ml Lumene Valo Arctic Luminessence Bright Eyes All-in-One Eye Treatment sy-voide, joka on tullut jo Marraskuussa 2016 Livboxista.
Mulle on kaikki aiemmat käyttämäni Lumenen sy-voiteet sopineet tosi hyvin, eikä tämäkään tehnyt poikkeusta siihen sääntöön!
Hyvin käyttäytyi meikin alla ja kosteutti kivasti.
Mun silmänalusten rakenteelliselle tummuudelle (tai mustuudelle...) tämä ei toki mitään tehnyt, mutta sellaista mä en näiltä silmänympärysvoiteilta odotakaan. Pakko vaan laittaa kunnon pakkelikerros, jota ennemmin itse katson peilistä kuin niitä panda-silmiä :p.
Voisin kyllä ostaa itse uudelleen tätä! Nyt vaan Helmikuun Bettestä tulikin sopivasti taas uusi sy-voide Lumenelta testattavaksi :D.

Sitten kulutin pois myös tämän 15ml Iroisie Effective Eye Contour Cream sy-voiteen, joka on tullut Jolie Lux Boxista Syyskuussa 2017.
Tuubi tuli käyttöön viime kuussa, mutta syy miksi tämä on jo nyt loppu on se, että siirsin tämän pääasiassa kaulan ja dekolteen alueelle käyttöön.
En saanut tätä toimimaan silmämeikin alla, vaan tämä lähti rullaamaan pohjustajan mukana pois.
Iltakäytössä oli ok, kosteutti hyvin ja teki pehmeäksi ihon, mutta tuoksu oli jotenkin niin tympeä, sellainen tunkkainen, että halusin saada tämän pois varastostani nopeasti.
En tiedä, onko tuo haistamani tuoksu voiteen ominaistuoksu, vai onko tämä viime kesän tappohelteiden uhri... Osaako kukaan sanoa, millainen tuoksu tässä on tuoreeltaan käytettynä??
Mitään reaktioita en tästä saanut, vaikka iltaisin käytinkin sy-alueelle ja kaulalle annostelin reilulla kädellä (se olikin kivan pehmeän ja kosteutetun tuntuinen :D).
En ehkä tule itse ostamaan, ei tuo lähes 40e hinta kovin houkuta :D. Ehkä jos tuo tuoksu olisi ollut parempi, niin olisin voinut harkita, mutta halvemmallakin oon saanut hyviä silmänympärysvoiteita ostettua :).

Sitten tähän loppuun vähän ystävänpäivä-juttua!

Meidän oli tarkoitus käydä rakkaan R:n kanssa lounaalla ystävänpäivänä ja sain meikattua itseni lähtökuntoon, kunnes... Rakas huimauskohtaus iski sitten päälle jälleen täysin puskista varoittamatta  :(.
Noh, R kävi kuitenkin meillä piipahtamassa, kun hänellä oli mulle pieni yllätyslahja eli meikkisiveltimiä, kortti (aaawws, tämän laitoin meikkipöydälleni ihailtavaksi <3), I love chocolate-rintaneula ja Omar Kismet, jonka ehdin tietysti syödä ennen kuvan ottoa :D.

Meikkisivellin-setti oli Real Techniques by Sam & Nic Enhanced Eye Set Brushes, josta löytyi seuraavat silmämeikki-siveltimet:
1. Lash Separator
2. Fine Liner Brush
3. Medium Shadow Brush
4. Essential Crease Brush
5. Shading Brush
Lisäksi mukana oli tuollainen ihana kala-sivellin, mutta R ei muistanut enää, mistä oli sen tilannut ^_^.
Ripsikampaa olen jo testannut ja oli kätevä! Nuo piikit olivat metalliset, joten ne eivät poikki mene kovin helposti.
Ihana yllätys oli kyllä <3.

Sain ennen huimauskohtauksen tuloa otettua taas kuvaa meikistä eli tässä on mun ystävänpäivä-meikki vuosimallia 2019:
Käytetyt luomivärit:
* Luomivako: ABH Prism “Lure“ + CP Matte Pressed Powder Shadow “Stay Golden
* Luomivako, hävytys: CP Matte Pressed Powder Shadow “Making Moves
* Yläluomi, kulmaluu: CP Metallic Pressed Powder Shadow “Sauvage
* Sisänurkka: CP Ooh La La “Sandbar“ + CP Super Shock Shadow Pigment “Slave2Pink"
* Ulkonurkka: ABH Prism “Obsidian“ + CP Super Shock Shadow “Weenie“ + CP Super Shock Shadow Pigment “Fooling Around“ + CP Super Shock Shadow Pigment “Erotic
* Sisin nurkka: ABH Moonchild Glow Kit, Pink Heart

Pitihän sitä pinkkiä ja punaista olla ystävänpäivän kunniaksi ja pääsinpähän testaamaan tuota Ooh La La-paletin shokkipinkkiäkin ^_^. Ulkonurkkaan sekoittelin tehokkaasti nuita kaikkia mainittuja sävyjä vuorollaan :D.

Tällaista tänne tällä kertaa, jatketaan taas loppuneiden parissa, toivottavasti jo huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit