lauantai 23. helmikuuta 2019

Rituals... The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub

Heissan!
Nyt tuleekin vaihteeksi vain yhden tuotteen esittely, koska mulla on varmaan vielä loppujia tulossa ja ne on hyvä esitellä ryhmissä :).
Tämän päivän esiteltävä oli nyt tällainen yksinäinen vaeltaja, niin otetaan se tähän väliin!

Eli jälleen melko totuttuun tapaan on yksi vartalokuorinta kulutettu ja se oli tämä viime kuussa anopilta saadusta setistä 70ml minikokoinen Rituals… The Ritual of Happy Buddha Sweet Orange & Cedar Wood Energising Shower Scrub.
Olen tällaisen käyttänyt jo aiemmin, eri nimellä tosin eli vähän on muuttunut tuubi tässä vajaan 3v aikana.
Tuolloin aiemmin, kun en enää tarkkaan muistanut millainen tämä kuorinta oli, niin muistikuvat piti kyllä paikkaansa eli tuoksu oli ihanan sitruksinen ja kuorintateho oikein hyvä!
Tämä Happy Buddha-sarja on tuoksultaan ehdottomasti mun oma lemppari ja voisin kyllä tätäkin kuorintaa ostaa lisää oikein mielelläni!

Eipäs mulla nyt tämän kummempia ole!
Alan vähän rentoutumaan, kun on tuntunut päässä jo jonkin aikaa, että rakas huimaus yrittäisi olla vaihteeksi taas tuloillaan :/. Jospa se nyt joko tulisi tai sitten vain menisi ohi, eikä ainakaan huomenna iskisi... Olisi suunnitelmissa tavata kaverin kanssa ja käydä viimein jäätelöbuffetissa :D.
Oon niin sen tarpeessa, koska on ärsyttänyt vaan kaikki viime päivinä, eikä mikään asia etene vaikka niin luulin... Jospa se jäätelö piristäisi :p.
Mutta palataan asiaan pian seuraavien purkkien kanssa :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta kuorinnalta =) Ooh, jäätelöbuffet, missä sellainen on? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella kokeilemaan tuota kuorintaa ^_^.
      Valkeassa, Bacaro Doppiossa järjestävät noin kerran kuussa jäätelöbuffan :D. Joka kuukausi oon aina miettiny, että oispa kiva käydä herkuttelemassa, mutta ei oo saanut ketään kaveria matkaan, eikä yksin ole kehdannut lähtä ämppäämään :'D.
      Nyt sain kaverin matkaan ja oli kyllä hyvää :p. Jotain 5 kulhollista tuli ite otettua siinä noin 4 tunnin aikana, mitä siellä istuttiin ja vaihdettiin kuulumisia :D.

      Poista

Suositut tekstit