torstai 28. helmikuuta 2019

Helmikuussa käytetyt tuoksunäytteet

Heissan!
Täällä on nyt yksi stressinaihe vähemmän ainakin hetken aikaa: sain kuin sainkin mun väitöskirjan eteenpäin virallisesti eli esitarkastukseen toissapäivänä \o/. En oikeasti enää uskaltanut toivoa kaikkien vastoinkäymisten jälkeen, että tuo päivä tulisi! Ja vaikka nyt saakin hengähtää hetken, niin en edelleenkään uskalla toivoa, että tämä menee maaliin asti ongelmitta tämänkään jälkeen. Olen edelleen varautunut siihen, että saatan joutua ottamaan lisurin tutkintona tuon ulos, mutta toisaalta ei sekään häviö ole, omaa rahaa ainakin säästyisi, kun ei tarvisi mitään juhlia järjestää :'D. Katsotaan siis, toteutuuko mun ennuste :p.

Eilen sitten saikin taas stressin laukeamisen seurauksena kärsiä migreenistä ja tein taas yhden työhakemuksen, niin en sitten jaksanut tänne postailla. Esittelen nyt kuitenkin 2 postauksessa viimeiset loppuneet, niin ei veny nämä kirjoitukset kovin pitkiksi :).
Sain sitten yllättäen käytettyä taas melko monta tuoksunäytettä pitkästä aikaa!
Toki tällä tahdilla voittekin olettaa, että aika moni meni ihan vessatuoksuiksi, mutta pari tuoksua löysin ihan oikeaan käyttöön!!

Käydään ensin läpi ne vessatuoksuiksi joutuneet, joita oli 3kpl. Kaikki olivat omaan nenääni omalla iholla sellaisia liian kukkaisia/tunkkaisia/migreenivaara-tuoksuja.
Tämä 1.2ml Calvin Klein Reveal Eau de Parfym näyte tuli jo vuonna 2014 Joulukuussa Livboxista! Oli siis jo aikakin käyttää pois :D.
Fragrantican mukaan tässä on:
*Ensituoksu: Valko-, Rosee- ja Mustapippuri, Suola
*Sydäntuoksu: Iiris, Ambra
*Pohjatuoksu: Santelipuu, Myski, Cashmeran, Vetiver
Ei siis todellakaan minun tuoksu, koska tykkään niistä makeista ja raikkaan hedelmäisistä tuoksuista normaalisti :).

Tämä 2ml Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle Eau de Toilette näyte tuli viime Elokuussa Bette Boxista.
Fragrantican mukaan tässä on:
*Ensituoksu: Vaaleanpunainen greippi, Persikka, Sitruuna, Mandariini
*Sydäntuoksu: Pioni, Jasmiini, Appelsiinikukka, Päärynä
*Pohjatuoksu: Santelipuu, Myski, Vanilja
Kuulostaa kivalle, mutta tämä oli aivan liian voimakkaan kukkainen omaan nenääni :/.

Tämä 1.2ml Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfym näyte on tullut varmaan eleven-tilauksen mukana jossain vaiheessa.
Fragrantican mukaan tässä on:
*Ensituoksu: Roseepippuri, Päärynä, Mustaherukka, Greippi
*Sydäntuoksu: Ruusu, Jasmiini, Heliotrooppi, Ananas
*Pohjatuoksu: Seetri, Vanilja, Amber wood (?), Patsuli
Uskoisin, että tuo ruusu-jasmiini-yhdistelmä ei tässä iskenyt...

Tässä 0.5ml Avon Today Tomorrow Always Romantic Voyage Eau de Parfym näytepullossa oli tuoksua jäljellä alle puolet, joten päätin käyttää pois. Näköjään melko vanha tämäkin, en muista tilasinko tämän testerin heti silloin, kun tuli myyntiin eli joskus vuonna 2011-2012...
Fragrantican mukaan tässä on:
*Ensituoksu: Bergamotti, Passionkukka, Persikankukka
*Sydäntuoksu: Appelsiininkukka, Pioni, Vaahtokarkit
*Pohjatuoksu: Santelipuu, Meripihka, Vanilja
Tämä ei ihastuneena saanut minua huokailemaan, mutta pystyin ongelmitta käyttämään testerin rippeet itselläni eli tämän tuoksu oli jo melko paljon sinne tuttuun suuntaan!
Ehkä pienen 10ml pullon olisin voinut kuvitella ostavani, tosin tätä ei ole enää ollut myynnissä pitkään aikaan, eikä myöskään pienessä suihkepullossa ollut aikanaan saatavilla.

Viimeiset 2 näytettä on sitten sellaisia, joihin jopa ihastuin!
Tämä 0.5ml Avon Far Away Rebel Eau de Parfym näyte tuli kuvaston mukana, kun en ollut pitkään aikaan Avonilta tilannut (siinä oli silloin mukana myös huulipuna- ja meikkivoide-näyte)
Fragrantican mukaan tässä on:
*Ensituoksu: Mustaherukka, Kermavaahto
*Sydäntuoksu: Appelsiininkukka
*Pohjatuoksu: Toffee, Suklaa
Nyt ymmärrän täysin, miksi ihastuin tähän tuoksuun :D. Oli kyllä makea tuoksu ja sellainen oli mun iholla!
Nyt olisi ollu Helmikuun Avonin kuvastossa myynnissä setti (10ml + 50ml + vartalovoide) 23,95e, 50ml pullo 19,95e ja 10ml suihkepullo 6,95e... Haaveilin tuosta setistä, mutta en tarvitse molempia pulloja ja se kroppavoide-katastrofi ei tarvisi yhtään tuubia lisää... Sitten en viitsinyt vain tuota 10ml pulloa alkaa tilaamaan, kun en oikein muuta tilattavaa keksinyt tuosta kuvastosta... Nyt tosin olisi vielä tänään ilmaiset postikulut yli 30e tilauksiin :D... Noh, ehkä tilaan sitten, kun tulisi muutakin tilattavaa :).
Mutta siis tämän tuoksun haluaisin kyllä isommassa pullossa itselleni!!

Viimeisenä sain käytettyä tämän 1ml Givenchy L’interdit Eau de Parfym näytteen, joka tuli viime Joulukuun Bette Boxista ja tähänkin ihastuin todella!
Fragrantican mukaan tässä on:
*Ensituoksu: Bergamotti, Päärynä
*Sydäntuoksu: Tuberosa, Appelsiininkukka, Arabianjasmiini
*Pohjatuoksu: Patsuli, Vetiver, Ambroxan, Vanilja
Nyt täytyy myöntää, että oon täällä suu auki noiden tuoksunuottien takia :o! Tuon kuvauksen perusteella pelkästään en ikinä ostaisi ja en tiedä, olisiko tullut esim. kaupassa nähdessä testattuakaan!
Tämä tuoksui mun iholla tosi makealta ja siksi tähän ihastuinkin (yllätys). Todella jännä, miten nämä tuoksut pääsee välillä yllättämään täysin :D.
Tämän voisin kyllä hankkia itselleni ilomielin täysikokoisenakin versiona!
Tätä näyttäisi olevan Sokoksella myynnissä, joten voisin melkein ensi viikolla käydä katsomassa. että löytyykö ja kotiuttamassa -20% alella, kun on Kutsu Kauneuteen-tapahtuma ja tänään tuli se alepassi :D.

Oi voi, osaa nämä tuoksutkin välillä houkutella :D. Oletteko te löytäneet jotain tuoksuja viime aikoina?
Voisin kyllä Maaliskuussa jotain ostaa hyvällä omallatunnolla, kun tässä kuussa ei tullut ostettua mitään Betteä lukuunottamatta (alkukuussa esitelty eleven-tilaus meni Tammikuun piikkiin)!
Joops, katsotaan miten käy!
Yritän huomenna saada esittelyyn viimeisetkin loppuneet!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit