tiistai 12. helmikuuta 2019

Jonkinlaista Pannu-projektia vuodelle 2019

Heips!
Päätinkin, että kirjoittelisin nyt tähän väliin aiemmin pohtimiani pannuilu-juttuja tälle vuodelle :).

Halusin ottaa vain muutaman tuotteen tähän projektiin mukaan, että olisi varmasti mahdollista käyttää niitä kunnolla ja mahdollisesti myös ihan loppuun asti :)!

Nämä ovat ColourPop Super Shock Shadow luomivärit sävyissä "Erotic" (pigment) ja "Weenie" ja nämähän ovat minun ihka ensimmäiset tilaamani tuotteet ColourPopilta, josta ei ole enää paluuta entiseen ^_^.
Kuten voitte päätellä, niin päädyin ottamaan nämä nyt tehokäyttöön, koska ovat jo sen verran vanhoja.
Weenie toimii oikein hyvin, sävyn levittämisessä ei ole mitään ongelmaa nykyäänkään. Erotic on tuntunut alusta asti sellaiselta paljon kuivemmalta ja siveltimellä on ollut hieman haastavaa käyttää. Sitä pitää varmaan nyt käyttää enemmän sormilla :).
Näiden toivon loppuvan tämän vuoden aikana!


Myös näiden melko vanhojen Oriflame Beauty tuotteiden toivon loppuvan viimeistään tämän vuoden aikana. Tähän pannu-postaukseen vertaillen tuossa kulma-triossa on tullut paljonkin kulumaa :).
Tuossa postauksessa näkyy myös tuote, jonka Unohdin kuvata eli Paese Kashmir Matte Eyeshadow, 605 luomiväri, jonka myös aion saada kulutettua loppuun tänä vuonna ^_^.

Tässä on tuotteita, joista osan haluan pannuttaa ja osan kuluttaa loppuun.
Avonin Marimekko-korostuspaletti on ikivanha... Mutta en raaski nakata vielä pois, koska toimii itselläni edelleen. Jos saan siihen pannun näkyviin tämän vuoden aikana, niin vuoden lopuksi voisin olla valmis heittämään sen pois, ehkä :p.
ColourPopin Super Shock Cheek Highlighter korostusväri sävyssä "Rocket Science" on melko uusi, mutta enköhän tämän vuoden aikana saa jonkin näköisen pannun näkyviin siihenkin :).
Manna Kadarin ja Dermosilin poskipunat ovat sitten niitä, joiden haluan loppuvan tämän vuoden aikana. Ja kulumista on havaittavissa, kun vertaa tähän aiempaan pannu-postaukseen ^_^.

Viimeisenä päätin ottaa pari luomiväri-palettia tehokäyttöön, josko saisin pannuja näkyviin.
Tämä oli vaikea päättää ja muutama päivä pitikin mietiskellä, mitkä paletit runsaampaan käyttöön päätyy.
ABH Prism-palettiin päädyin sen takia, että paletin sävyjen (painollinen) määrä on hivenen pienempi kuin muissa paleteissa eli pannujen näkyviin saamiseen on suuremmat mahdollisuudet.
Itse asiassa tänään sainkin yllättyä, kun "Unity"-sävyyn tulikin jo pannu näkyviin oikeaan yläkulmaan!! Uskoisin saavani pannun näkyviin myös "Lure"-sävyyn, sillä näitä kahta sävyä olen yleensä laittanut luomivakoon, kun kyseinen paletti on käytössä.
ColourPopin Golden State of Mind-paletti lähti tehokäyttöön, koska huomasin, etten ollut paletista edes kokeillut kaikkia sävyjä (5kpl) tähän mennessä :D *facepalm*
Jospa tämän vuoden jälkeen paletissa olisi enemmän käytön jälkiä, ehkä jopa pannukin pilkistäisi jossain yksittäisessä sävyssä?

Tällaisia suunnitelmia tälle vuodelle, miltäs näyttää teidän silmiin? Onko teillä mitään pannuttelu-suunnitelmia?
Ja tietysti mä myös kaikkia muita meikkejä/luomivärejä käytän samalla, mutta toivon, että jokaisessa tekemässäni meikissä tänä vuonna olisi mukana jokin näistä esitellyistä tuotteista ^_^. Tai noh, tuon kulmatrion lisäksi jokin muu tuote (kulmatrioa käytän aika lailla joka kerta, erityisemmissä tapauksissa käytän ABH:n kulmapalettia).
Mutta seuraavaksi alan käydä läpi loppuneita tuotteita eli palataan asiaan :)!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla on kynsilakka projekti, sekä joulukalenteri 2019 -projekti :D Lisäksi pienimuotoinen "sekalainen" -setti blogin puolella, mihin tuote vaihtuu, kun se loppuu. Tuben puolella vähän isompi versio, kun videolla on helpompi näyttää tietyt tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii wauuu, sullahan on kunnon projekteja meneillään :D.
      Nostan kuvitteellista hattua ^_^.
      Itelle tuntuu jo näissä olevan tarpeeksi työmaata :D.

      Poista

Suositut tekstit