maanantai 25. helmikuuta 2019

Muutama hiustuote

Heissan!
Nyt tulisi parit loppuneet hiuspurkit esittelyyn!

Jälleen Bette Boxin antimia, sain kulutettua tämän viime Elokuussa boksista tulleen 100ml minikokoisen Love Beauty & Planet Coconut Water & Mimosa Flower Volume and Bounty Shampoon.
Ensimmäinen kosketus koko merkkiin ja mun mielestä tämä oli ihan perusshampoota. Ilmeisesti koska oli tuuheuttava shampoo, niin sen takia teki aika natisevan puhtaaksi hiukset.
Ei tämä lopulta jäänyt oikein mitenkään mieleen, hyvässä taikka pahassa eli tuskin tulen ostamaan itse uudelleen. Muutenkin tuntuu, ettei itse tarvitse ostaa, kun vähän väliä shampoota boksista löytyy :D.

Sain myös samaisesta boksista tulleen 100ml minikokoisen Love Beauty & Planet Coconut Water & Mimosa Flower Volume and Bounty Conditioner hoitoaineen käytettyä.
Isomman määrän kun käytti, niin hieman selvitti takkuja vähemmäksi ja hiukset oli ihan ilmavat kuivuttuaan.
Haluan kuitenkin käyttää sellaisia hoitoaineita/tehohoitoja, jotka selvittävät ja silottavat hiukset kunnolla eli tuskin tätäkään tulen ostamaan itse uudelleen.
Kiva oli kuitenkin kokeilla!

Kuukauden viimeisenä hiustuotteena käytin loppuun myös tämän 250ml
Dermosil Scalp Caring Conditioner hoitoaineen.
Selvittävyydeltään tämä oli vähän parempi kuin aiemmin käyttämäni Dermosilin hoitoaine, mutta tykkäsin käyttää tätä niin, että tätä tuli vain päänahkaan ja jotain eri hoitoa sitten latvoille.
Piti kutinan kurissa, mutta mielestäni System 4-sarjan hiusnaamio oli kuitenkin parempi, koska selvitti ja pehmensi hiuksia samalla paremmin.
Tämä Dermosilin versio oli kuitenkin ihan kohtuullinen hinta-laatusuhteeltaan eli saattaisin joskus ostaa taas uudelleen.
Nyt löytyy kuitenkin 500ml pullo System 4-sarjan tehohoitoa varastosta eli sillä mennään seuraavat kuukaudet :).

Tämä oli tällainen pikapostaus, nyt suuntaan venyttely-tunnille, niin palataan taas seuraavien loppuneiden kanssa asiaan :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit