maanantai 23. syyskuuta 2019

Akademikliniken Glow Oil

Hellou!
Sopivasti nuo ilmat alkavat tosissaan kylmetä (meidän talo myös, sillä tänään oli aamulla +17C sisällä...) ja saan kasvoille ottaa uuden pullon käyttöön, kun tämä seuraavaksi esiteltävä tuote kohtasi loppunsa pari päivää sitten.

Kyseessä oli 5ml minikokoinen Akademikliniken Glow Oil kasvoöljy, joka tuli vuoden 2017 eleven-joulukalenterista.
Tämähän oli tuo jäätävän kallis öljy eli vajaa 30e oli tuon 5ml pullon arvo :D. Huomasin, että oli näköjään normihinta laskenut parilla eurolla tässä vajaan 2v aikana ja nyt oli jopa tarjouksessakin "vain" 133e täysikokoinen 30ml pullo :D.

Tässä on inci-lista halukkaille, kerrankin muistin ottaa kuvan...
Mutta siis täytyy myöntää, että olihan tämä kyllä todella loistava kasvoöljy!
Tuoksu ei ollut omaan makuuni, oli sellainen luonnonkosmetiikkamainen ja ehkä vähän tunkkainen (samanlainen tuoksu oli heti tuolloin alussakin), mutta jos se olisi ollut eri, niin itkisin ehkä karvaasti, ettei mulla ole varaa tätä ostaa uudelleen täysikokoisena.
Käytin öljyä sekä aamuisin että iltaisin 2-3 tippaa ja tässä oli ihan kiva annostelija siihen, harmi etten tajunnut kuvata.
Tämä oli siis ihan öljymäistä, mutta jotenkin se sitten katosi ihoon, eikä haitannut meikkiäkään (mitään normaalia enempää siis). Ei mulla yön jäljiltäkään iho/otsa ollut juurikaan rasvainen, vaan ihan vain kosteutetun ja pehmeän tuntuinen.
Oli siis mulle todella hyvin soveltuva öljy tuoksua lukuunottamatta. Siitä en kyllä osaa sanoa, toiko mitään sen kummempaa hehkua kasvoille, koska niin säännöllisesti en öljyä käyttänyt.
Jos joskus voitan lotossa tai eurojackpotissa (pitäisi varmaan pelata ensin...), niin ostan sitten täysikokoisen pullon. Tai no se työpaikan saaminenkin voisi riittää :p.
Eli joo, jos olisi halvempi, niin voisin ostaa kyllä heti uudelleen :D.

Nyt saan siis jälleen sopivasti talvea vasten käyttöön tämän Fourth Ray Beautyn öljyn, jota oon jo viime keväänä käyttänyt kylmemmillä keleillä ja ihon vaatimusten mukaan kasvovoiteen seassa.
Tämä ei siis tulekaan aivan vähään aikaan loppumaan, kun pullo on 3 kertaa isompi minikoostaan huolimatta kuin tuo Akademikliniken :D.

Mutta jatketaan taas seuraavan loppuneen parissa pian!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit