lauantai 21. syyskuuta 2019

Kasvoille taas käytetty erilaisia vesiä

Heissan!
Nyt olisi vaihteeksi taas kulutettu vesiä kasvoille!

Jo alkukuusta loppui tämä 50ml minikokoinen Avon True NutraEffects Oil Infused Micellar Water misellivesi.
Tämä oli siis sellainen 2-faasinen, koska sisälsi öljyjäkin. Muistaakseni kerran kokeilin tätä ihan meikkien puhdistamiseen, mutta ei nämä misellivedet mulla vaan siinä hommassa toimi, joten käytin suosiolla aamuisin, jos en halunnut vettä käyttää naaman pesuun.
Siinä toimi kyllä moitteettomasti!
Pieni miinus tulee pullosta tai lähinnä annostelusta, tuossa minipullossa ei ainakaan ollut annostelijaa eli melko iso suuaukko vain.
Monet kerrat lensi myös lavuaariin tuota, kun samalla yritin pitää faasit sekoitettuna. Faasit erottuivat melko nopeasti sekoituksen jälkeen eli annostelussa sai olla nopea.
En siis tiedä, tuleeko enää uudelleen ostettua, on tämä varmaan nyt nähty :D. Ehkä kokeilen sitten jonkun toisen merkin vastaavaa.

Tänään sain sitten käytettyä tämän 59ml minikokoisen Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Chamomile and Lavender kasvosuihkeen, joka tuli viime vuoden eleven-joulukalenterista.
Käytin tätä yleensä iltaisin, koska ajattelin tämän olevan ihoa rauhoittava, varsinkin meikkien pesun tai saunan jälkeen.
Hyvin sopi mun tekemään ihonhoitorutiiniin eli toi kosteutta iholle ennen voiteen laittoa ja kyllä tämä ehkä punoitustakin rauhoitti hieman.
Suihke ei kuitenkaan ollut mitään hienojakoista eli tätä en kyllä meikin päällä ainakaan käyttäisi, ihon hoitoon oli näppärä.
Tuoksu oli tässä laventelinen, mutta ei liian voimakas.
En kuitenkaan ole laventelin ystävä, niin en tule tätä todennäköisesti itse ostamaan uudelleen. Kiva oli kuitenkin noin kalenterista saada kokeiltavaksi.
Mun pitäisi vielä päästä kokeilemaan se vihreä kurkku-aloevera-suihke. Sen voisin melkein itsekin ostaa kokeiluun, koska nyt ei tänä vuonna tosiaan raaski kosmetiikkakalenteria ostaa.

Tässä vielä lopuksi kuvaa jäljellä olevista kasvosuihkeistani.
Ei ole siis mikään paha määrä!
Absolutionia, jota on jäljellä enää noin 1/3 pulloa, alan käyttää nyt iltaisin ja Lumene on ollut aamuisin käytössä ja senhän mä ostin keväällä Hulluilta Päiviltä, kun käytiin Tampereella. Sitä on jäljellä ehkä 2/3 pulloa, hankala saada selvää, kun oon yrittänyt tihrustaa.
Fourth Ray Beauty on matkakäyttöön varattu pienen kokonsa takia, mutta koska matkoja ei ole tuskin enää piiiiitkään aikaan tiedossa, niin käytän sen pois sitten, kun saan nuo normikoot käytettyä ensin.

Tällaista tänään, katsotaan mitä loppuneita esittelen seuraavaksi :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla on se Avonin kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine ja se erottuu myös todella nopeasti, eli saa rumpsutella ainakin sen pari kertaa :D Siinä tosin on vaan sellainen pienehkö reikä, jonka saa sormella tai vanulapulla peitettyä ravistelun ajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, just se muovinen "annostelija" olisi hyvä olla kaikissa tuollaisten tuotteiden pulloissa!

      Poista

Suositut tekstit