maanantai 2. syyskuuta 2019

Syyskuun 2019 ennustuksia

Hellou!
Päädyinkin eilen pitämään välipäivän pois tietokoneelta, kun hartiat alkoivat muistuttamaan ikävällä tavalla taas olemassa olostaan.
Nyt kuvasin ja etsin viimein mahdolliset loppuvat purkit tälle kuulle, niin käydään ne läpi :).

Tässä on hiustuotteet.
Siinä on 3 hoitoainetta, joista 2 on kellarissa (J.Mäki ja Burt's Bees) ja 1 keskikerroksen kylppärissä (Avon AT). Tämä on taas se tutuksi käynyt virsi eli riippuen siitä, miten usein suihkutellaan missäkin kylppärissä, niin voivat loppua tai olla loppumatta. Vaikka helpommin saisi aina yhden loppumaan, kun roudailisi purkkia aina kerrosten välissä, niin en edelleenkään ala siihen. Tällä hetkellä roudaan L'Orealin hopeashampoota, kun pystyy nyt helpommin käyttämään sen pois tummilla hiuksilla, niin se riittää :D.
Sitten mini-shampoo on jälleen esimerkkinä eli voi loppua, jos siihen tartun, mutta tuolla on muutama muukin shampoo, joihin monesti tartun :D. Yritetään kuitenkin!
Moisture Kick on edelleen aika samassa tilassa kuin viime kuussa, muutaman kerran tuli suihkittua. Oon noita mun hiusseerumeja/-öljyjä yrittänyt enemmän nyt käyttää, niin muut jätettävät hoidot ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Yritän parantaa tapani tämänkin kanssa :).
Nyt kun mulla on tummat, violettiin menevät hiukset, niin pystyn paremmin käyttämään tuota Bette Boxista tullutta punaista kuivashampoota, kun se ei niin selkeästi erotu tyvestä. Katsotaan, saisinko sen nyt tässä kuussa loppumaan!

Sitten kasvotuotteet. Täällä mennäänkin enemmän minikokoisten kanssa!
Naamioita tykkään käyttää saunan yhteydessä, joten saunomisen määrästä lähinnä riippuu kuluttamiset. Tuo Avonin Planet Spa on keskikerroksen kylppärissä, niin se voi loppua nopeammin.
Korresia oon käyttänyt aamuputsarina ja jos saan sen kulutettua, niin Himalaya Herbals lähtee sitten käyttöön.
Toisaalta, jos säästän ihoa vesipesulta, niin sitten voi tuo Avonin misellivesi loppua... Ellen sitten käytä sitä kasvoveden tapaan :).
Muutkin tuotteet ovat siinä rajalla, että loppuvatko, mutta ovat kyllä niin vähissä, että pakko yrittää :D.

Viimeisenä kroppaan liittyvät tuotteet.
Käsisaippua, Avonin After sun ja Rituals ovat varmimmat loppujat, muiden kanssa olen taas "toivotaan toivotaan"-sarjassa :p.
Oon kahden vaiheilla, käytänkö kosteuttavampia kroppakuorintoja vai tuota mango-kroppavoidetta. Keskikerroksen kylppärissä oleva kroppakuorinta (unohtui siis kuvasta) on melko vähissä, että ehkä voisi siihen keskittyä tällä kertaa, kun kuorintoja täällä ei ole hetkeen näkynyt :). Toisaalta taas takaraivossa hakkaa koko ajan se mun kroppavoide-katastrofi, niin tämä on kyllä hieman haastava yhtälö tällä hetkellä.
Samaan aikaan niitä kroppakuorintojakin löytyy varastosta melko monta, niin ahdistaa...
Tulisi nyt äkkiä kylmät kelit, niin iho alkaisi vetämään enemmän kosteutusta :D.

No niin, eli nyt yritän lähteä tavoittelemaan 13 täysikokoista ja 11 minikokoista vähennyksiin tälle kuulle!
Ei tuo mitenkään huonolta näin äkkiseltään kuulosta, mutta eihän nämä koskaan kaikki tällaisenaan toteudu, niin hieman ahdistaa, että saanko lopulta mitään käytettyä nyt tulevina viikkoina...
Onneksi on shoppailukielto (pois lukien se Clionadh Cosmeticsin tuleva restock), niin ei niitä purkkejakaan pitäisi nyt tulla kovinkaan paljoa.
Pitäkää peukkuja, että pääsisin jälleen miinukselle :D.

Mulla ei nyt ole vielä muutamaan päivään kyllä mitään loppumassa, niin haluaisitteko ehdottaa postaustoiveita?
Pari meikkiä, jotka oon Instassa jo aikaa sitten julkaissut, niin voisin tännekin ne laittaa muistiin itselle. Mietin myös, että mun pitäisi kyllä varastopostaus taas värkätä pitkästä aikaa, mutta haluaisitteko nähdä jotain spesifisiä tuotemääriä, joistain tuoteryhmistä esimerkiksi?
Tai kiinnostaisiko remonttijutut? Voisin tuon kellarin kylppärin ja saunan kuvata, jos on kiinnostusta?
Laittakaa kommenttia, jos jokin juttu kiinnostaa, niin voin kirjoitella näinä hiljaisempina aikoina, kun ei ole purkkeja loppunut :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Suihkugeeli- ja vartalokuorintavarastot kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. Samoin mua kiinnostaa varastot! Kun omien varastojen kanssa jatkuvasti painin🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, se on kyllä melkoista kamppailua itselläkin tiettyjen tuoteryhmien suhteen :'D.
   Postauksia varastoista siis tulossa ^_^.

   Poista

Suositut tekstit