perjantai 20. syyskuuta 2019

Korres White Tea Fluid Gel Cleanser

Hellou!
Täällä ei ole taas hommat menneet ihan suunnitelmien mukaan (muun muassa meijän katti ollut kipeä ja itselle uhkaa flunssa yrittää), mutta ei se mitään! Jatketaan nyt seuraavan loppuneen parissa!

Eli jälleen on yksi minikoko kulutettu, nyt oli vuorossa tämä 16ml Korres White Tea Fluid Gel Cleanser kasvojen puhdistusgeeli, joka on tullut jo Marraskuussa 2016 Livboxista.
Tämä oli mulla nyt käytössä pelkästään aamupesuna, kun illalle on eri pesuaineet. Saipahan tämän nyt viimein käytettyä pois!
Koostumus oli kellertävää, läpinäkyvää ja aika juoksevaa geeliä.
Kyllä mä tästä ihan tykkäsin! Ei jättänyt narskuvaksi ihoa, mutta puhdisti kuitenkin yön jäljiltä möhnät naamasta, kun kasvovesilappuun ei jäänyt oikeastaan mitään pesun jäljiltä.
Vaikka tässä ei mitään vikaa sinällään ollut, niin ei tämä myöskään mieleen jäänyt muutoin, enkä ole uutta kaivannut. Kiva oli kuitenkin kokeilla!

Nyt oon aamuputsareiksi päättänyt ottaa nämä käyttöön.
Lushin jelly on jo melko vanha eli se tulee olemaan pääasiallisessa käytössä ensin, mutta aina välillä aattelin talvella käyttää tuota Luonkos Healing öljypuhdistus-kakkua, kun meikkien puhdistukseen en saanut sitä toimimaan haluamallani tavalla :D. Tuleepahan välillä aamuisinkin silti kaksoispuhdistettua iho :D.

Mulla oli suunnitelmissa laittaa kuva yhdestä tuotteesta vielä tähän samaan postaukseen, mutta unohtui sitten kuvata, enkä jaksa enää alkaa värkkäämään sitä :D.
Eli mulla hyytyi tuossa muutama päivä sitten Foreo Luna Play-puhdistusharja, joka tuli vuoden 2016 LookFantastic-kalenterista!! Siis se on se alle 30e "kokeilu"versio, jossa akku riittää kuulemma 300 käyttökertaan.
Jotenkin tuntuu, että käyttökertoja tuli mulla kyllä enemmän :D. En tosin käyttänyt tätä kovin säännöllisesti 2017-2018 alkuvuoden aikana, mutta varsinkin tämän vuoden aikana käytin vähintään joka toinen ilta, kun kaksoispuhdistin kasvot lavuaarin ääressä. Suihkussa yritin muutaman kerran käyttää, mutta en jotenkin osannut siinä :D.
Toki värinäteho hiipui selvästi pikkuhiljaa, mutta sitten se tosiaan eräs kaunis päivä yhtäkkiä ei enää käynnistynyt.
Käytin Foreota siis 2.vaiheessa puhdistusvaahdon kanssa ja surruuttelin kasvoja sen noin minuutin verran.
Onhan tuo Foreo Luna Play aika pieni, mutta kyllä mä onnistuin ihastumaan täysin siihen. Huomasin selvästi eron ihon pehmeydessä pesun jälkeen, kun vertasin ilman Foreon käyttöä ja sen kanssa samalla putsarilla.
Aion tosiaankin jatkaa säännöllisempää käyttöä toisen Playn kanssa, joka tuli viime vuonna eleven-kalenterista ja kun sekin joskus tulee hyytymään, niin aion todellakin ostaa ladattavan version! Omassa ihossani oon huomannut eron, joten aion kyllä sitten panostaa rahaa sen verran.
En aio kuitenkaan ostaa niitä nykyisiä isoimpia Luna 2:sta tai Luna 3:sta, vaan ostan sitten todennäköisesti Luna 2 Minin. Se varmasti riittää mulle, kun tuo Playkin on riittänyt kooltaan hyvin :D.

Tällaista tällä erää, palataan toivottavasti pian seuraavan loppuneen kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit