keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Parit käsisaippuat jälleen käytetty

Heippa taas!
Esitelläänpä jälleen pari loppunutta, jotka ovat molemmat käsisaippuoita ^_^.

Ensiksi loppui piiiiitkästä aikaa 100g Lush Yog Nog Soap Bar palasaippua.
Tämän sain lahjaksi silloin, kun mulla polttarit eli ikää alkoi olla jo 5v :'D.
Toki saippuaa jäi tuo pieni pala jäljelle, jonka jemmaan, että saan tehdä jämäpaloista taas uuden saippuan :D. Nyt jäikin normaalia isompi pala, koska meijän keskikerroksen lavuaarissa on reikä, josta menee viemäriin asti herkästi, jos jotain sinne lavuaariin tippuu :/.
Mutta siis tuoksuna tämä oli tosi kiva silloin tuoreena, valitettavasti tuoksu ehti jälleen haihtua aika lailla kokonaan tässä vuosien aikana :/. Jos ihan nenä kiinni saippuassa oli, niin saattoi haistaa sen kivan pehmeän kermaisen ja mausteisen tuoksun.
Tehoiltaan oli ihan perussaippua, hoiti hommansa.
Voisin ostaa joskus uudelleen, kun saan varastot pois ja jos tulee myyntiin taas. Haluan tästä lähin suhteellisen tuoreena nauttia uudet palasaippuat, jos niitä joskus pääsen jälleen ostamaan.
Mullahan on vielä tämän tuoksuinen jätti-kylpypommi odottamassa tuolla kellarissa!
Nyt kyllä tekisi mieli kuumaan kylpyyn, kun pari tuntia vietin ulkona puukuormaa purkaen ja nyt palelee ihan tosissaan :/.

Käyttöön päätin ottaa varastosta seuraavaksi edelleen Lushia, taitaa todennäköisesti olla samaa ikäluokkaa, vaikkakin ehkä eri erää... Hämärä muistikuva on, että tuo pienempi pala on näytteenä saatu jonkun Lush-tilauksen yhteydessä.
Tästä tulee juttua sitten, kun molemmat palat ovat minikokoisia ^_^.

Ja totuttuun tapaan myös nestemäistä käsisaippuaa kului, kun tämä 250ml Dermosil Sweetheart Hand Soap koki loppunsa.
Täältä näette, kuinka esteettinen ja kaunis tämä saippua olikaan <3
Muuten tämä ei mielestäni muista saippuoista tehojensa osalta eronnut, ihan perinteistä nestesaippuaa.
Tuoksui muistaakseni raparperiltä (?)... En enää muista, mitä tuoksukuvauksessa oli. Sellainen suhteellisen makeahko oli kuitenkin.
Ulkonäön osalta haluaisin ostaa lisää, mutten muista, oliko tätä enää myynnissä. Onneksi löytyy vielä yksi pullo kaapista :D.

Päädyin ottamaan käyttöön tämän Dermosilin viime joulun 500ml suihkugeelin.
Ehdin käyttää tätä viikon verran, kunnes tajusin, että olin siirtänyt pikkuvessasta (jota ei voi enää käyttää pois otetun viemärin takia) käsisaippuan tuonne kylppärin lavuaarin viereen käyttöä odottamaan.
Anoppi toi sen aikanaan, kun muutettiin, niin se on ollut pikkuvessassa käytössä.
Kyseinen saippua on jokin Rainbow-merkin Paradise 500ml pullo, josta on noin puolet käytetty. Erittäin vesimäistä, joten ensi kuun aikana se on kulutettu pois. Kyseinen saippua ei ole mun listoilla, kun se ei tietyllä tavalla ole ollut mun käytössä, vaan remontti- ja siivouskäytössä :D.
Nyt se toki taitaa olla enemmän omassa käytössä, mutta saapahan sen pois. En tiedä, onko syynä kyseinen saippua, vai muuttuneet syksyiset kylmät kelit, mutta kädet ovat alkaneet huutaa taas käsirasvaa enemmän, varsinkin pesun jälkeen.
Toivottavasti alkaa taas käsirasvojakin kulumaan enemmän, niitäkin varastossa on "muutama"...

Jatketaan taas seuraavien loppuneiden parissa, niitä olisi edelleen jäljellä :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Huomasin kyllä heti, kun ilmat viileni. Itsellä alkaa huulet kuivua, puolisolla ongelmia nenän kanssa :D

    Miulla on viime joulun alennusmyynneistä ostamani palasaippua yhä käyttämättä ja se kyllä vielä tuoksuu, on tosin minigrip -pussin sisällä. Pitäisi kyllä jossain vaiheessa ottaa käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä iho näköjään muuttuu, kun vuodenaika muuttuu.
      Mullakin on nuo palasaippuat ym. minigripeissä, mutta näköjään tuoksu ei montaa vuotta niissäkään säily alkuperäisenä :D.

      Poista

Suositut tekstit