maanantai 9. syyskuuta 2019

Pieni Clionadh Cosmetics-tilaukseni saapui viimein!

Heissan!
Täällä on ollut taas kropan kanssa taistelua ja lisäksi omenoita vastaan taistelua, niin nyt vasta jaksoin raahautua koneelle kuvia muokkailemaan. Ihan oikeasti, nyt alkaa mennä hermot tuohon omenasatoon, ne ei koskaan lopu!! Sain nyt viime viikolla keräämäni omenat pilkottua ja muussattua pakkaseen, mutta lisää pitäisi vielä käydä poimimassa, jos siellä enää on hyväkuntoisia jäljellä...
Onko teillä omenapuita ja onko tullut omenoita?

Mutta joo, tänään tuli vihdoin ja viimein se mun heinäkuun lopulla tekemäni pieni ale-tilaus Clionadh Cosmeticsilta!
Mä ehdin jo aatella, että paketti on kadonnut, kun tulliselvityksen tein 29.8. (se oli tullut Suomeen jo 22.8. mutta kun ei ollut seurantakoodillinen tilaus, niin ilmoitus tullista tuli vasta tuolloin), eikä pakettia kuulunut millään, kiitos postin työtaistelujen. Noh, loppu hyvin kaikki hyvin!

Tilaus jäi tosiaan pieneksi. Olisin tilannut uuden Stained Glass Collection-kokoelman luomivärejäkin, mutta koska suurin osa haluamistani sävyistä oli loppu, niin päätin sitten, että tilaan ne kaikki kerralla kun täydennys tapahtuu seuraavan kerran joskus syys-lokakuun vaihteessa.

Tämä tilaus näytti siis tältä!

Tilasin nyt kuitenkin tuon Stained Glass Collection-kokoelman siveltimiä ja ne ovat ylhäältä alas:

* Small Shader Brush
* Packing Brush
* Crease Brush
* Smudging Brush
* Angled Cheek Brush
Niin kauniita kyllä ovat ja olivat myös todella pehmeitä <3. Täytyy testata heti huomenna!

Sitten nämä kaksi luomiväriä ovat Harvest Moon Collection-kokoelmasta, sävyt Honeycrisp and Maize.
Kaikki muut kokoelmat uusinta lukuunottamatta olivat -20% alessa, niin sain viimein ostettua nämä sävyt, kun pitkään näitä olen katsonut ja haaveillut ^_^.
Ylin kuva salamavalo, keskimmäinen pilvinen päivänvalo ikkunan edessä ja alin päivänvalo, mutta ei suoraan ikkunan edessä.

Tässä sävyt kädellä, salamavalolla otettuna.
Maize - matte bright yellow
Honeycrisp - shimmer pink/coral with white reflect

Siirsin nyt mun tämän hetken kokoelman Colourpopilta tilattuun isoon magneettipalettiin eli tässä on kaikki omistamani Clionadh Cosmeticsin sävyt, lisäksi löytyy Archeo-luomiväripaletti ^_^.
Tämä tilaus tuli maksamaan posteineen alle 40e + verot alle 10e.
En malta odottaa, että he saavat täydennettyä varastot, niin saan sitten tilata heiltä vielä ihania multichrome-luomivärejä <3.

Tästä tuli nyt listoihin 2 luomiväriä, vaikka ovatkin isommassa paletissa. Mun pitäisi taas laskea varastot uudelleen kaikissa tuoteryhmissä, mutta varsinkin luomivärit ja korostussävyt eivät pidä paikkaansa, kun olen siirrellyt niitä milloin mihinkin :D. Jospa ensi vuoden alussa olisi listat taas ajaqn tasalla!
Tällaista siis tällä erää! Katsotaan, tuleeko seuraavaksi loppuneen esittely vai varastojen katselua ^_^.
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Oi ihania tilauksia. Itsekin odottelen muutamia meikkejä ja välineitä innokkaana. Toivottavasti et pahastu, että vähän naureskelen omena-ongelmallesi... itse syön kaksin käsin päärynöitä, kun en keksi mitä muutakaan niille tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, mistä päin sulle on tulossa paketteja?
   Tilaukset ovat aina mukavia piristyksiä arkeen ^_^.

   Heh, en pahastu :D.
   Hermot tosin noihin omenoihin meinasi mennä, kun eilinen päivä vierähti niiden parissa... Sain kuitenkin paperikassista niitä vähemmäksi, kun pari rasiaa lohkottuna ja muussattuna meni pakkaseen ja sitten tein vielä yhden piirakan.
   Nyt vaan ei pakkaseenkaan enää mahdu yhtään mitään, kun täynnä marjoja ja omenoita...

   Poista
  2. Look Fantasticilta ja päätin kokeilla uudestaan Wishistä tilaamista, kun ensimmäinen meikkisivellin oli sen verran hyvä.

   Poista
  3. LookFantasticilla on kyllä myös tosi mielenkiitoisia merkkejä! Mulla on nyt mietinnässä, tilaisko sieltä joulukalenteri, vai mitä teen ylipäätään kalenterin suhteen.
   Wishiltä en oo koskaan tilannut, enkä uskallakaan tilata sieltä, kun ei tiedä mitä sieltä saa :/.

   Poista
 2. Kivannäköisiä tuotteita! Kanadalainen merkki? Nimestä päätellen oisin sen sijoittanut ensin tänne Irlantiin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, kanadalainen sisarpari kyseessä merkin takana ^_^. Niillä vaan räjähti suosio viime kuussa, kun eräs 10 miljoonan insta-seuraajan vaikuttaja esitteli heidän uusinta kokoelmaa...
   Voipi olla ettei aivan hetkeen tule saamaan nuita haluamiani uuden kokoelman tuotteita, kun varmasti ne ehtii taas loppua seuraavan varastotäydennyksen jälkeen (puhuivat sen tapahtuvan tosiaan joskus syys-lokakuussa)...

   Poista
 3. Meidän naapurilla on omenoita ja ne on roudannut niitä sukulaisille, lisäksi vei meidän toiselle naapurille muovipussillisen ja meille toi vähän pienemmän pussukan :D Oli kyllä hyviä, kun muutaman niitä söin. Heillä kuusi omppupuuta.

  Tuo keltainen on kyllä todella nätti sävy! Eikä näytä kovin jauhoiseltakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt tuntuu kaikilla omenapuiden omistajilla olevan melko runsaasti satoa :D.
   Me myös mietittiin omenasiiderin tekoa, mutta googlailun jälkeen tuntui, että se on vähän turhan monimutkaista ja joutuisi ostamaan melko paljon välineitä siihen ensin...
   Siihen toki saisi omenoita sen löytämäni ohjeen mukaan menemään jotain 40kg noin 20 litran siiderisatsiin :D.

   Joooo, tuo oli kyllä kaunis ja puhtaankeltainen sävy!
   Pigmenttiä riitti ja sen huomasin myös, että sivellintä ei todellakaan kannata kovinkaan paljoa painaa pannuun, silloin lähtee tavaraa liikaa mukaan ja varisee varmasti !!
   Eli erittäin pienellä määrällä kerrostaa sävyn voimakkuutta, niin hyvä tulee ^_^.

   Poista

Suositut tekstit