torstai 17. lokakuuta 2019

Ripsivärit vaihtoon

Heissan!
Käydäänpä tällä erää läpi taas pari loppunutta ja ne ovatkin ripsivärejä.

Huomasin tuossa alkukuusta, tai itseasiassa tajuntaani iski äkkiseltään se, etten ollut käyttänyt tätä 10ml Cien Waterproof Mascara, Black ripsiväriä pitkään aikaan. Itse asiassa oon tainnut käyttää tätä viimeksi vuosi sitten kesällä hautajaisissa.
Nyt oon viime aikoina ollut selvästi itkuisempi, niin aattelin voivani käyttää useammin vedenkestävää ripsaria, ettei pois kuluva ripsiväri sotke koko meikkiä heti alkuunsa.
Noh, tämä olikin jo niin kuiva, ettei tuubista saanut enää mitään ulos. Onhan tämä tullut jo Elokuussa 2016 Livboxista...
Käytin yleensä tätä sateisina päivinä, kun piti pyöräillä töihin ja viime vuonna sitten kaksissa hautajaisissa tuli käytettyä myös.
Hintaansa nähden toimi oikein mallikkaasti ja kesti pienen sateen ja kyyneleet.
En koskaan muistanut ottaa tästä kuvia ripsissä. Omissa ripsissäni tämä ei tehnyt mitään näyttävää lopputulosta, mutta sitä en kaivannutkaan.
Mun ei tarvitse taivuttaa ripsiä, joten en sen takia tarvitse vedenkestävää ripsiväriä. Koska oma tarpeeni kyseiselle ripsivärille on lähinnä hautajaiset ja sadepäivät, en tällöin tarvitsekaan edes mitään sen kummempaa näyttävyyttä. Kunhan vähän saa väriä ripsiin ja näytä luonnollisen huolitellulta (eikä kävelevältä zombilta), niin se on tärkeintä. Sen tämä Cien Waterproof Mascara teki.
Pois peseminenkin oli yllättävän vaivatonta, muistaakseni lähti pois enemmänkin pieninä muruina.
Voisin kyllä ostaa uudelleen, varsinkin nyt, kun on rahasta tiukkaa ja Lidl löytyy alle 1km päästä kotoa :D. Omaan käyttööni tämä on riittävä vedenkestävä ripsiväri!

Toinen ripsiväri, jonka päädyin nyt heivaamaan pois, oli tämä 2.5ml minikokoinen Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara, 01 Lasting Black, joka on tullut vuoden 2017 eleven-joulukalenterista.
Tämä alkoi nyt selvästi jankkiintua ja esimerkiksi harjan harjakset menivät selvästi lyttyyn, kun harjan otti tuubista. Sitten tätä saikin laittaa kauan ripsiin, kun harjakset eivät suostuneet suoristumaan ripsien väliin...

Mutta tässä on syyskuussa otettu, erittäin epäonnistunut kuva ripsistä, jolloin kyseistä ripsiväriä olin käyttänyt 2 viikkoa.
Tuo naturel-kuvan tarkennus epäonnistui, jonka huomasin liian myöhään ja en koskaan muistanut ottaa kuvia uudelleen...
Mutta omat ripseni ovat siis kohtuullisen pitkät, vaan valitettavan värittömät varsinkin kärjistä.
Tämä Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara toi siis oikein onnistuneesti ripset esille ja tuuheutti niitä myös.
Paakuttamistakaan ei tapahtunut ennen kuin tässä loppuvaiheessa, vaikka joskus saatoin laittaa pari kolmekin kerrosta.
Puhdistaminen kaksoispuhdistuksella onnistu oikein kivasti, mutta 2-faasisella (eli vedenkestävän meikin) putsarilla oli selvästi työläämpää ja vaati vähän turhaa hankaamista.
Kaiken kaikkiaan voisin joskus kokeilla vielä täysikokoisen tuubin verran tätä, koska teki kivat ripset kyllä itselleni.
Kuitenkin ripsivärivarasto on melko täysi ja runsas, joten vielä ei pitkään aikaan tarvitse harkitakaan uusien ripsarien ostoa :p.

Tässä on seuraavana jonossa ollut minikokoinen ripsari käyttöön.
Nyt mulla onkin jonossa useampi minikokoinen, joten ripsivärejä täällä taidetaan nähdä vähän tiheämmin!
On mulla toki käytössä se Lumenen Nordic Chic täysikokoinen ripsiväri, mutta se on ruskea eli sillä en saa niin paljoa näyttävyyttä ripsiin kuin mitä mustalla sävyllä saa :).



Vaan tässäpä oli tämänpäiväiset turinoinnit!
Jatketaan piakkoin jälleen seuraavien loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit