keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Pieni setti sekalaisia loppuneita

Hellou!
Niinhän siinä kävi, että nyt täytyy esitellä suurempi satsi loppuneita :/.
Eilen oli suunnitelmissa kirjoitella, mutta aika meni sitten tätä jääkaappia lämmittäessä... Sekin tuntui tänä aamuna melko turhalta, kun katsoin mittaria ja uusi ennätys taisi tulla sisälämpötilaan: +14,8C.
Nyt kuitenkin päätin, että ennen kuin alan takan lämmitykseen, niin muokkaan kuvat valmiiksi.
Nyt on takassa tuli ja mä naputtelen tässä sohvalla läppärin kanssa, joten eiköhän lähtä asiaan!
Esittelen nämä loppumisjärjestyksessä eli sekalaisesti tulee kroppatuotteita ja pari kasvotuotetta.

Ensiksi loppui, itseasiassa jo alkukuusta, tämä 50ml minikokoinen Rituals… The Ritual of Hammam Fresh Eucalyptus & Rosemary Refreshing Foaming Shower Gel suihkuvaahto, joka tuli vuoden 2017 Rituals-joulukalenterista.
Tämän tuoksu sopi kyllä aika täydellisesti sauna-iltojen käyttöön ja siinä tämän kulutinkin. Selkeästi oli eukalyptus havaittavissa tuoksussa, samaan aikaan se oli myös hivenen mausteinen.
Näissä Rituals...-suihkuvaahdoissa koostumus on nestemäinen ulospainaessa, mutta se muuttuu sitten hetken päästä kermavaahtomaiseksi vaahdoksi.
Mä tykkään kyllä todella paljon ja vertaan kaikkia muita vaahtoja aina näihin.
Täytyy kuitenkin sanoa, että syksyllä kokeiluun ostamani Doven versio taisi koostumukseltaan melkein voittaa nämä Ritualsin versiot! Jos Dovella olisi laajmpi tuoksuvalikoima, niin silloin se kyllä voittaisi ylivoimaisesti!
Mutta siis jatkan kyllä Ritualsin ostamista ja tätä Hammam-sarjaa pitää saunaan ostaa uudelleen.

Seuraavana kulutin pois tämän 100ml Avon Naturals Cocktail Collection Rasberry & Cassis Scented Spritz vartalosuihkeen.
Tätä kului ehkä eniten vessatuoksuna, mutta toki myös kropalle suihkin paljon.
Näissa Avon Naturals-suihkeissa on aika vahva alkoholin tuoksu ensin, mutta sen haihduttua pääsee myös itse päätuoksu esille. Tässä se oli kivan marjainen!
Varastossa on vielä toinen samanlainen odottamassa, joten tykkään kyllä. Saa vaan nähdä, pystyykö tätä enää kovin pitkään tilaamaan, Avonilla kun on melko tiuha kierrätystahti näissä tuoksuissa :/.

Sitten taas saunakäytössä loppui myös tämä 70ml minikokoinen Rituals… The Ritual of Hammam Refreshing Eucalyptus & Olive Oil Black Soap mustasaippua, joka on niin ikään tullut samaisesta vuoden 2017 joulukalenterista.
Tämä oli koostumukseltaan vähän jämäkämpää mustaa geeliä, joka tuli ulos tuubista sellaisena nauhamaisena. Tätä sai myös ihan kunnolla työstää kropalle, että sai levitettyä joka paikkaan.
Laitoin tämän yleensä iholle hetkeksi vaikuttamaan ja menin saunan lämpöön. Sen jälkeen pesin pois ja kuorin ihoni Hammam-kintaalla, joka tuli aikanaan Jolie-boksista.
Ei tämä varmaan kovin paljoa kuorintaa tehostanut, mutta tulipahan kokeiltua ja käytettyä pois.
En ole oikein varma, ostaisinko itse täysikokoista tuubia, mutta jos joskus lahjaksi saisin tai tulisi esim. kalenterista, niin ei olisi ongelmia käyttää pois.
Ihan ok tuote, mutta ilmankin voin elää :).

Sitten kului myös parit kasvotuotteet, joista ensimmäisenä loppui täysin yllätyksenä tämä 50g Caolion Pore & Make-up Cleansing Stick kiinteä kasvojen puhdistusöljy.
Tästä mun piti tehdä oma postauksensa, mutta se nyt sitten jäi... Parempi onni seuraavalla kerralla!
Tämän pyysin Marisalta aikanaan diilauksena, kun pitäähän tällaisia erilaisia pakkauksia kokeilla :D.
Tämä oli siis puikkomuodossa oleva kiinteä öljy, jota hierottiin kuiville kasvoille.
Meikit lähti oikein kivasti pois 2-puhdistuksena, mutta silmämeikkiin en käyttäisi, vaikka hyvin myös silmämeikit lähti, sillä omat silmäni tämä sai hieman kirvelemään.
Puhdistinkin siis silmämeikit toisella puhdistusbalmilla tai silmämeikinpoistoaineella, kun tätä kulutin.
Eihän tämä esteettisesti ollut kovin kaunista käyttää, siksi nyt tehokulutin pois. Toki tätä olisi voinut käyttää vaan niin, että levittää kädelle tai ottaa spaattelilla käteen sulamaan, niin olisi ollut hygienisempi.
En tätä ostaisi uudelleen tuon silmämeikille sopimattomuuden takia, mutta voisin muilta merkeiltä kyllä vastaavia testata. Omalla tavallaan tätä oli hauska käyttää :).

Toisena kasvotuotteena sain loppuun tämän 14.8ml minikokoisen Fourth Ray Beauty Matcha Face Milk kasvomaidon.
Käytin tätä seerumin tapaan, vaikka esimerkiksi Instagram-videoissa oon joidenkin nähnyt käyttävän kasvovoiteena/primerina. Riippuu siis varmasti paljon ihotyypistä, miten on parhain käyttää. Mulla tämä toimi tosiaan seerumina ja siksi myös listäsin tämän minikokona, kun seerumit ovat yleensä 20-30ml kokoisia.
Koska tungen iholle muitakin aineita, niin en tiedä, miten paljon tämä auttoi mihinkään. Miellyttävää tätä oli kuitenkin käyttää ja 3 tippaa riitti itselleni tuomaan kosteutetun tunteen.
Tuoksu oli mieto, sellainen vihreän makea :D. Tämän paremmin en osaa selittää, mutta oli kiva.
Haluaisin kuitenkin seuraavana testata muita Face Milk-maitoja, joita Fourth Ray Beautylle on tullut melko paljon, Colourpopin kanssa samaa firmaa kun ovat :D. Katsotaan, milloin on varaa tehdä uutta tilausta!

Viimeisenä tästä porukasta sain kuin sainkin loppumaan tämän 250g Dermosil Oat Body Sugar Scrub vartalokuorinnan.
Tämä oli mulla käytössä keskikerroksen kylppärissä ja siinä onkin nyt tullut enemmän käytyä suihkussa.
Nämä Dermosilin purkkikuorinnat ovat poikkeuksetta olleet tehoiltaan loistavia, eikä tämä Kaura-versiokaan tuonut pettymystä sen suhteen.
Se, mikä tässä yllätti, oli sen "rasvaisuus". Tämä ei siis todellakaan ole niille, jotka inhoavat sitä rasvaisuuden tunnetta. Jos vähänkään reippaammin käytti tuotetta, niin kynnen alla oli herkästi sitä voidetta eli se ei kovin helpolla  myöskään huuhtoudu iholta, ellei kunnolla suihkugeelin kanssa jynssää.
Mullehan tämä oli loistava, koska ei todellakaan tarvinnut enää kroppaa rasvata tämän käytön jälkeen. Piti vaan muistaa tosi hellästi kuivata iho.
Talveksi siis erinomainen normaali-ihoisille, jos ei halua enää kylmässä talossa suihkun jälkeen alasti hillua niin kauan, että saa ihon rasvattua :D.
Voisin siis ostaa uudelleen, mutta nyt edelleen varastoja vähemmäksi tämän nykyisen rahatilanteen takia.

Tässäpä oli tämänkertaiset, toivon mukaan huomenna saan viimeiset esiteltyä, kun Mr.Insinöörinkin pitäisi tulla tänään takaisin kotiin eli en ole talosta sitten itsekseni vastuussa.
Nyt oli lämpökin noussut tässä jo +16C:seen ja hain itselleni kaapista vielä sähkölämpöpeiton harteille :p. Tänään olisi taas suihkupäivä, mutta saa nähdä, jaksanko itse lähteä kellariin tappelemaan sen lämmityskattilan kanssa, vai tyydynkö taas sähkövesivaraajan hailakan lämpöiseen suihkuun...
Palataan huomenna asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Talvisessa rintamamiestalossa menee kyllä kosmetiikkalutrailusta vähän maku, kun pesuhuoneessa jäätyy ja alakerrassakin jäätyy vielä suihkun jälkeen :D Sitä haluaa vaan suorittaa minimimäärän vaiheita minimiajassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :D.
      No onneksi tuolloin pääsin lämpimään suihkuun, kun mies tuli ajoissa kotiin ja lämmitti kattilan :D.
      Tämä tilanne vaan tekee erityisen haastavaksi ennustus-postaukset, kun ei koskaan tiedä mitä tuotteita tarkenee milloinkin käyttää ja saako niitä purkkeja sitten loppumaan :'D.

      Poista

Suositut tekstit