keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Katsaus Lokakuun mahdollisiin loppujiin

Heippa!
Nyt olisi jälleen aika katsoa tuotteet, jotka sain räävittyä kasaan mahdollisina loppuvina tulevien viikkojen aikana.
Taas toki tulee toistoa niin kuin joka kerta, mutta en luovuta :D. Kuten sanottua jo aiemmin, niin tämä 2 kerroksen kylppärien käyttö tuo oman haasteensa nykyisin, niin pakko ottaa mukaan useampi vaihtoehto. Ei onneksi ole yhtään kuukautta vielä ollut blogin historian aikana, etteikö yhtään mitään loppuisi :D.

Tässä olisi ensimmäisenä hiustuotteet.
Tutut kuivashampoot, monta hoitoainetta ja nesteshampoo.
Kuivashampoota on tullut nyt yllättävän vähän käytettyä, kun ihmisten ilmoilla en enää juurikaan liiku... Voisin kuitenkin toivoa, että tässä kuussa nuo pullot ehkä loppuisivat, koska ovat aika paljon vajonneet painon perusteella.
Hoitoaineita on siis jälleen useampi vaihtoehto tässä. J.Mäki-hoitis siirtyi nyt keskikerroksen kylppäriin ja AT jatkaa siellä, koska todennäköisesti enemmän tulee keskikerroksen suihkua käytettyä. Burt's Bees jatkaa kellarissa ja Oriflamen mini-hoitis siirtyy nyt myös sinne. On sitten kellarissakin vähän paremmin hiuksia selvittävää hoitoainetta.
Viime kuussa mulla oli Moisture Kick-jätti kuvassa, mutta nyt otin tuon matkakoon tuohon edustamaan (helpompi kuvattava näin). Käytän siis tuota matkakokoa ja kun se vähenee, niin täytän jätistä loput jämät sitten siihen.
Mini-shampoo on edustamassa mahdollisesti jotain loppuvaa shampoota :D. Tuo kyseinen pullo tuntui jo aika kevyeltä, mutta mun synti on vaihdella shampoota lähes joka pesukerralla, jolloin mikään ei tunnu koskaan loppuvan...Se normikokoinen Lorkun hopeashampoo on ollut violetin värinsä takia käytössä nyt koko ajan, mutten usko sen ihan vielä loppuvan ja siksi en sitä harkinnan jälkeen kuvaan ottanut. Toki koskaan ei voi tietää! Voisin kuitenkin tuota mini-pulloa koittaa ahkerammin käyttää nyt :).

Sitten tässä on kroppatuotteet, minikokoja eniten.
Rasvoja mulla on useita nyt käytössä yhtä aikaa ja käytän niitä eri kohtiin kroppaa :D. Lisäksi hoksasin tuossa syyskuun lopulla, että näytepusseja on paljon kertynyt, niin niitäkin oon nyt yrittänyt käyttää vähemmäksi. Tämän takia hieman epäilen, loppuuko edelleenkään nuo mango- tai terre d'Oc-rasvat. Yritän parhaani!
Avonin kroppasuihke on satavarma loppuja.
Dermosilin kuorinta on myös vähissä eli jos käytän keskikerroksen suihkua ja kuorintaa, niin loppuu varmasti ehkä 3-4 käytön jälkeen. Tämä tosin on sitten pois nuista kroppavoiteista :D...
Ritualseja käytän saunomisen yhteydessä eli jos saunotaan tämän kuun aikana 2-3 kertaa, niin uskoisin purkkien loppuvan, tavaraa ei kyllä ole painon perusteella paljoa jäljellä. Saunomista nyt vaan hidastaa se, että Mr.Insinööri meni polttamaan itsensä, kun värkkäsi viikonloppuna lämmityskattilan putkien kanssa ja sieltä sitten roiskui kuumaa vettä... Kiva puolen kämmenen kokoinen palovamma tuli olkapäähän...
Eli katsotaan saunotaanko täällä, tokihan sitä itsekin voisin yksin saunoa, kun Mr.Insinööri ei normaalistikaan kauaa sitä jaksa :p.
Nuo 2 muuta mini-suihkaria on keskikerroksen suihkussa ja toivon ainakin toisen loppuvan :). Voisin yrittää tähdätä siihen, että ainakin 1 minikoon saisin joka kuukausi kulutettua pois, muiden suihkugeelien käytön ohessa.
Tuo mun tällä hetkellä ainoa Lushin kylpypommi kuluu, jos käyn kylpemässä. Mietin vaan, että käytänkö tuon yhdellä kertaa sitten ainoana kylpytuotteena, vai leikkaanko puoleksi ja käytän jotain muutakin kylpytuotetta...
Kylpyvaahtoa jos käyttää, niin tuon kylpypommin "tehot" (mikähän olisi parempi sana tuolle...) ei pääse oikeuksiinsa. Haluaisin sen mahdollisen väri-ilotuksen ym. nähdä kunnolla :D. Kuitenkin tuo on sitten kokonaisena mielestäni huomattavasti isompi kuin normikokoiset Lushin kylpypommit eli meneekö turhaan tuotetta "hukkaan", jos kerralla käyttää, kun puolittamalla saisi 2 kylpyä. Mutta sitten todennäköisesti saan pois tuon vasta ensi kuussa ja toisaalta en tiedä, miten nämä muutamat vuodet ja lämpötila-vaihtelut on tuota palloa kohdellut eli onko tehoja enää saman verran kuin tuoreena...
Ääääääää !!!! First world problems :'D.
Kertokaa mielipiteenne, miten mun kannattaa tehdä tuon kylpypommin kanssa :D.

Noh, sitten viimeisenä kasvotuotteet.
Näitäpä ei montaa ole ja aika epävarmoja taitaa olla kaikki...
Naamiota käytän saunassa ja pienestä koostaan huolimatta on vielä aika painava. Muitakin mininaamioita löytyy kellarista myös, joita oon saunassa käyttänyt vuorollaan...
Ripsarit otin tuohon, kun vedenkestävä on ollut auki jo aika pitkään ja minikokoa on tullut jo aika paljon käytettyä. Mun pitää pitkästä aikaa kokeilla tuota vedenkestävää, että onko jo kuivunut, viimeksi käyttänyt viime vuonna kesällä hautajaisissa...
Vasta Bettestä tullut peitepuikko on mukana, koska oon runsaasti käyttänyt sitä melkein meikkivoide-puikon tapaan koko kasvoilla meikkivoiteen tai meikkipuuterin alle. Nyt pitäisi taas alkaa meikkaamaan, koska uhkaavasti jälleen on mennyt useampi päivä ilman meikkiä...
Seerumilla on mahdollisuudet loppua, mutta Vichyn purkki on epävarma, sillä sitä tarvitsee yllättävän vähän omille kasvoilleni! Kokeilen kuitenkin tehokäyttää sitä, että saisin nuita kasvorasvoja vähemmäksi varastosta!

Puuuuhhh, tulipa nyt pitkät selitykset vaihteeksi :D.
Lähden siis kokeilemaan 11 täysikokoisen ja 12 minikokoisen vähennystä lokakuulle. Tietysti varmaan tulee näytteitäkin kuluteltua, ehkä niitä tuoksunäytteitä voisi yrittää taas pitkästä aikaa vähentää ja yhden kangasnaamionkin käyttää ^_^.
Ai niin, lisäksi on myös mahdollista, että saan äitilleni vietyä muutaman tuotteen käyttöön, koska hän kyseli käsille ja kynsinauhoille rasvaa. Syksy on alkanut silläkin kuivattaa käsiä melkein verille asti :(.
Mutta ei siis ole mikään kovin huono kuukausi mielestäni tulossa!

Plussailu-tuotteitakaan ei ole Bette Boxin lisäksi suunnitteilla, vaikka jännittää kyllä nyt nuo kaikkien joulutuotteiden tulo... Tänään alkoi myös Hullut Päivät ja toki katselin viikonloppuna netistä tarjonnan. Olisihan siellä vaikka ja mitä kivaa...
Ja esimerkiksi Power.fi olisi ilmeisesti hullari-alessa haaveilemani jääkaappi-pakastin !!! Sitä mietin ehkä eniten nyt tällä hetkellä :p. Se olisi 300e halvemmalla nyt kuin mikä on ollut normihinta esim. verkkokauppa.comissa... Ärsyttävää vaan, kun ei olisi tilaa sille tällä hetkellä täällä säilyttää, kun nykyisessä keittiössä on vain pieni jenkkikaappi :/.
Ehkä se pitää kuitenkin ostaa sitten normihintaan, kun joskus etenee remppa keskikerrokseen ja on keittiörempan vuoro.

No joo, mutta se kosmetiikka :D. Ainoat tosiaan mitä on mielessä, niin se Clionadh Cosmeticsin Stained Glass-luomivärien tilaus sitten, kun tekevät täydennyksen ja toivon mukaan ehdin saada haluamani sävyt. Tämä tilaus ei toki tule kuin vasta marras-joulukuussa, jos tässä kuussa saa tilauksen sisään.
Toinen mitä eilen pähkinöin, oli Lushin tilaus. Niillä ois nyt Lush Labs-tuotteina hammastahna-jellyjä ja mitä katsoin Instasta eilen liveä, niin kuulemma 5kpl on kutakin tuotetta (10 erilaista) tullut Suomeen... Britti-sivuilla oli kahta lukuunottamatta jo loppuunmyyty, sieltä toki olisi tullut halvemmaksi tilata... Oon nyt siis kahden vaiheilla tekisinkö tilauksen, aattelin paria hammastahna-jellyä ja sit joulutuotteista sitä Rudolf jelly-kasvonaamiota kokeiluun. Ja siis toki haluaisin joulutuotteita tuolta vaikka ja mitä, mutta jos odottaisi sinne joulun jälkeiseen aleen, mitä sitten on enää jäljellä :D.

Oon muuten nyt tosi paljon Instassa katsonut erilaisia kylpyvideoita ja tiedättekö, todella monet tekevät sellaisia bathcocktail-juttuja siivilään, johon pilkkovat kylpypalloja, vaahtopaloja ja lisäksi jopa palasaippuoita, suihkujellyjä ja sitten lisäävät myös ihan esim. Lushin suihkugeelejä !!
Siis nuo videot ovat pilkkomisineen ja väri-ilotteluineen aivan mielettömän terapeuttisia <3.
Ja niistä sain vihdoin toivoa, että mä saatan saada ne mun 5 suihkujellyä tuolta pakkasesta käytettyä vihdoin, kun niitä voi kylpyynkin käyttää :D.
Mä en siis ole aiemmin tällaisesta kylpymaailmasta tiennytkään! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D.

Okei, tämä menee nyt todella sekavaksi ja pitkäksi, niin lopetellaan tämä postaus nyt tähän...
Todennäköisesti seuraava postaus on taas mun varastoista, kun tässä saa odotella tuotteita loppuvaksi hetken.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit