torstai 31. lokakuuta 2019

Lokakuun viimeiset loppuneet: Kuivashampoot

Heippa taas!
Nyt tulee tämän lokakuun viimeiset jäljellä olevat loppuneet esittelyyn ja ne ovat kuivashampoita.

Ensin loppunsa koki tämä 200ml Biozell Color Mask Root Color Spray, Intensive Red tyvispray, joka on tullut Maaliskuussa 2017 Bette Boxista.
Vaikkei mulla nytkään ollut punaisia hiuksia, niin lämpimämpi violetinruskea sävy tyvipuolella päätäni sai aikaan päätöksen, että kulutan kyseisen pullon varastosta viimein pois.
Käytinkin tätä enemmän kuivashampoon tapaan, vaikka sävyä tämä enemmän toikin hiuksiin.

Yleensä käytin tätä alempien hiusten tyveen, en siis näin hiusten päälle kuin tässä kuvassa.
Oli kuitenkin helpompi kuvata tällä tavalla tuotteen sävy ja teho.
Ei ollut tosiaan kuivashampoo varsinaisessa merkityksessä, mutta kyllä tämä vähän raikasti hiuksia ja sai hieman rasvaisuutta katoamaan.

Tässä syy, miksen koskaan päällimmäisissä hiuksissa tätä tyvisprayta käyttänyt eli värjää kyllä hiusten tyven (ja muunkin naaman) aika tehokkaasti.
Laitoinkin tätä hiuksiin aina ennen kasvojen pesua aamuisin, jotta sain pestyä ksvoilta ylimääräisen punaisuuden pois. Siltikin kasvovesi-vanuun jäi runsaasti punaista.
Esimerkiksi tänään huomasin myös, että kylppärin sädekaihtimissa (meillä on siis iso ikkuna keskikerroksen kylppärissä) oli punertavia pisaroita tämän suihkimisen jäljiltä. On siis melko sotkevaa :/.
En aio tämän perusteella itse hankkia näitä uudelleen missään sävyssä. Erilliset poispestävät color mask-naamiot ovat enemmän mun juttu.
Mielenkiintoista oli toki kokeilla tämäkin!

Toisena ja samalla kuukauden viimeisenä tuotteena loppui tämä 200ml Batiste Natural & Light Bare Dry Shampoo kuivashampoo.
Tästä en ottanut kuvia hiuksissa, koska käyttäytyi aika samalla tavalla kuin muutkin Batisten kuivikset.
Erona oli ainoastaan se, että tästä ei tullut niin paljon valkoista "jauhetta" ulos kuin muista versioista ja tuoksu tässä oli huomattavasti miedompi kuin muissa.
Omaan nenääni tuote oli siis lähes tuoksuton, mutta varmasti tuoksuherkillä voi tämänkin tuoksu olla liian voimakas.
Tämä puhdisti samalla lailla enimmän rasvaisuuden hiuksista, eikä kuitenkaan tarvinnut yhtä paljoa työstää näkymättömiin hiuksista, koska ei tosiaan tullut niin valkeana ulos. Tuuheutta tämä ei tuonut hiuksiin juurikaan.
Voisin kyllä tätäkin versiota ostaa uudelleen, jos tulee tarjouksessa vastaan!

Ja kun ollaan kurkkailtu mun varastoihin enemmän ja vähemmän viime viikkoina, niin tässä on mun varastossa jäljellä olevat kuivashampoot!
Selviän näillä varmaan ensi vuoden alun, koska en ole niin runsaasti kuivashampoota tänä vuonna käyttänyt kuin ennen, mutta todennäköisesti alkukeväästä on pakko täydentää varastoa jälleen.
Biozell tulee todennäköisesti loppumaan marraskuun aikana, koska se on ollut jo nyt muutaman kerran käytössä ja pullo on vain 100ml. Myös XXL Stylist-Batiste on avattu ja käytetty joitain kertoja.

Tässäpä oli siis Lokakuu ja huomenna katsotaan yhteenveto!
Osaatte ehkä jo arvata, miten varastojen kanssa kävi tällä kertaa? :D
Noh, totuus selviää huomenna, vaikka ette vielä arvaisikaan eli huomiseen ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit