lauantai 26. lokakuuta 2019

Lush Yog Nog Bath Bomb

Hellou!
Turhaan kait mä anteeksi pyytelen jälleen, että postailu on sittenkin jäänyt, vaikka aikomuksia on ollut... Elämä on elämää, joten esitellään nyt loppukuusta sitten kaikki jäljellä olevat loppuneet isommissa satseissa :p.
Nyt tulee ainakin vielä yksittäinen tuote, koska tämä oli käytössä niin mieltä piristävä ja se oli silloin myös tarpeen.

Eli viime viikolla tuli käytyä jälleen kylpemässä ammeessa ja päädyin laittamaan kylpyveteen kokonaisena tämän jo melko vanhan 190g Lush Yog Nog Bath Bomb kylpypommin.
Ulkonäkö on ottanut aika paljon osumaa säilytyksen takia, mutta täältä näette alkuperäisen ulkonäön ja muutenkin on todella kattavasti analysoitu kyseinen pallo.
Vaikka tuossa mun säilytyspussissa lukee 100g, niin löysin jostain netin syövereistä tämän olevan tuon 190g ja se on minun mielestä totuudenmukainen. Tämä pallo oli normaaleja kylpypommeja (jotka ovat sen 100g) huomattavasti isompi, niin siitä päättelin löytämäni painon olevan oikea.

Ja tämähän teki aivan ihanan sävyisen kylpyveden, joka oli siis todella räikeän neonkeltainen.
Mä en tiedä, mikä mun hajuaistissa on vikana, mutta itse en saanut tuoksusta mitään irti, kun taas Mr.Insinööri sanoi tuoksun olevan äkäinen (hän siis sanoo aivan kaikkia tuoksuja, jotka vähänkään tuoksuu äkäiseksi) eli kyllä tuo sitten ilmeisesti vanhasta iästään huolimatta tuoksui, mutta mä en vaan haistanut yhtään mitään. Ärsyttää, koska tiedän tämän tuoksuneen sellaiselta kermaiselta, ehkä karamellimaiselta aikanaan, josta pidin todella paljon.
Hajuaistiani en silti ole täysin menettänyt, koska laittaessani Avonin ja Philosophyn kylpyvaahtoja sekaan, niin niiden sitruksiset tuoksut tuli kylvyssä ollessani kyllä nenääni, muttei silti kovinkaan voimakkaasti.

Tässä oli varmasti paljon jotain öljyjä mukana, sillä sai olla ammeessa ollessa varovainen, ettei "liukastu" esim. noustessa pois, koska amme oli todella liukas, samoin iho. Siksi aattelinkin, että puoletkin olisi tästä pallosta riittänyt kylpyyn. Tämä ei kuitenkaan suhissut tai tehnyt mitään ihmeellisempiä pyörteitä veteen eli olisi voinut vaikka vain raastaa veitsellä muruja veden sekaan.
Myös kun katsoin todella tarkoin kylpyvettä, niin se näytti "kimaltelevan", vaikkei tässä mielestäni mitään micaa/glitteriä ollut mukana. Epäilen sen olleen siis öljy"pisaroita".
Tuo kylpyveden kaunis sävy oli itselleni se paras "juju" tässä pallossa.
Voisin ehdottomasti ostaa uudelleen ja tänä vuonna Lushilta löytyykin Yog Nogia monessa eri tuotteessa, myös kylpypommina kylpyvaahtona (eri malli ja ehkä pienempi).

Mä oikeasti nyt haluaisin ostaa vaikka ja mitä Lushin tuotteita, tuo meidän kylpyamme on todellakin herättänyt uudelleen Lush-rakkauden <3. Pakko kuitenki odotella sinne joulun jälkeiseen ale-myyntiin, kun saa todennäköisesti -50% alella tuotteet, niin sitten voin täydentää taas varastoja...
Nyt mulla on enää nestemäisiä kylpyvaahtoja Avonilta ja Philosophylta jäljellä (+ TBS:n se kylpy"tee", joka ehkä soveltuu paremmin jalkakylpyyn kuitenkin).

Tässäpä oli tämänkertainen postaus, lopuissa kirjoitelmissa taitaa ollakin sitten useampi tuote esittelyssä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit