sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Kasvojakin hiukan hoidettu, Heinäkuu 2024

Heihoi!
Taas tässä hikipäässä olisi tarkoitus esitellä lisää loppuneita.
Kasvojen hoito, kuten meikkauskin, on ollut melko olematonta nyt tämän helleaallon aikana, mutta muutamat purkit sain ihmeellistä kyllä tyhjiksi hyllyltä!

Tämä 25ml minikokoinen HideHere Hyaluronic Essence hoitovesi on tosin pieni poikkeus, kun tuossa purkissa on tällä hetkellä vielä ehkä 0.5ml jäljellä eli riittää muutamaan käyttökertaan edelleen.
Olisikohan 5ml ollut tuossa purkissa kuvan ottamisen aikaan.
Tämänhän ostin keväällä Sokoksen 3+1 Päiviltä kokeiluun.
Kosteutustehot oli oikein kivat niin kuin näillä hoitovesillä yleensä on.
Olisi varmasti pidempäänkin vielä riittänyt, mutta alkuun annostelu oli todella haastavaa, kun pussista pulpahti välillä ihan liikaa tavaraa :D.
Aion kyllä taas ostaa, kun ovat alessa ja sitten varmaan alusta alkaen laitan tuohon purkkiin pienen erän kerrallaan käyttöön, kun paljon helpompi ottaa purkista, eikä siten mene "haaskuuseen" tuotetta.

Sen verran meikkailin tässä kuussa, että sain kulutettua loppuun tämän 50ml Fluff Makeup Removing Melting Balm puhdistusbalmin, jonka olen ostanut viime syksynä Sokoksen 3+1 Päiviltä.
Oli ihan kohtuullinen 1.vaiheen puhdistaja, mutta ihan hitusen silmät ärtyi meikkejä poistaessa.
Tuoksu oli kivan vadelmainen.
Ei siis aivan yltänyt sinne suosikkilistan kärkikahinoihin puhdistusöljyistä/-balmeista, mutta ei ollut huonommastakaan päästä.
Voisin napata alesta silloin, jos ei muutakaan saatavilla ole.
Käyttöön on nyt lähtenyt samaisena kertana toinen ostettu balmi.

Viimeisenä loppui sitten tämä 3ml minikokoinen Bobby Brown Vitamin Enriched Eye Base silmänympärys-voide tai pohjustaja tai mikä tämä nyt lopulta olikaan...
Tämä tuli mini-setissä, jonka tilasin Hullareilta Syksyllä 2021.
Käytin tätä nyt aamuisin sy-voiteena ja toimi oikein hyvin mielestäni siinä ja ehkä antoi jotain pohjaa myös silmämeikille, vaikka tietysti luomenpohjustajaakin käytin erikseen.
Mikä ettei voisin joskus ostaa täysikokoisena, kun rahatilanne vaan helpottaisi.
Setistä on siis puhdistusöljy ja kasvojen pohjustaja jäljellä. Öljyä olen säästellyt matkakäyttöön, mutta näyttää pahasti siltä, ettei matkoja tule edelleenkään olemaan seuraaviin vuosiin, niin pitää ehkä piakkoin alkaa käyttää pois kotona.
Kasvopohjustajaa oon talvi-aikaan käytellyt hiljalleen, mutta muut pohjustajat ovat menneet aina edelle :p. Pian pääsen keskittymään siihen paremmin, kunhan kesä on ohi.

Vaan nyt mun pitäisi varmaan marjapuskiin lähtä hikoilemaan, että saan taas seuraaviksi aamuiksi jugurttiin punaherukoita :D. Mielenkiinnolla odotan, tuleeko pakkaseen kovinkaan montaa rasiaa talvea varten, toki siellä on vielä viime vuotisia odottamassa muuan rasia.
Hyvä kuitenkin nyt syödä tuoreeltaan niin paljon kuin pystyy.
Mutta pari loppunutta mulla vielä on, niin katsotaan ne sitten huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla on HideHerelta aurinkovoide odottamassa seuraavana käyttöönottoa, kunhan Misshasta turistelen vielä jämiä ja ostin toisena tuon samaisen essencen testiin. Sokoksella oli sillon jotkut alepäivät, niin nappasin uteliaisuudesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä käteviä, kun on tuollaisia pieniä pussukoita. Hyvä testata ^_^.

      Poista

Suositut tekstit