maanantai 29. heinäkuuta 2024

Viimeiset loppuneet, Heinäkuu 2024

Heissan!
Nyt ollaan siinä vaiheessa, että tässä tulee kuukauden viimeiset loppuneet.
Olisin varmasti muutamat vielä saanut mukaan, mutta jätetään ensikuullekin taas jotain. Taitaa taas elokuusta tulla hiljaisempi, kun tässä kuussa oon nyt nuita jämiä siirrellyt sen verran paljon :D.
Vaan nämä viimeiset olisi kroppatuotteita.

Viimeinen 250ml kokoinen Avon Senses Creamy Fantasy Shower Gel suihkugeeli loppui ollessaan käsisaippuana käytössä.
Edelleen oli aivan ihanan tuoksuinen <3.
Todennäköisesti tulee käytettyä jäljellä olevia kylpyvaahtoja (3kpl 500ml) ja suihkugeeliä (500ml) käsisaippuana täyttöpumpussa, mutta pitää ensin "huonompia" suihkugeelejä/kylpyvaahtoja käyttää siinä.

Niitä siksi, että sain käytettyä myös tämän viimeisen 300ml Oriflame Love Nature Nourishing Liquid Hand Soap with Organic Cacao Butter & Coconut Oil käsisaippuankin pois.
Tämäkin oli ihan hyvä työssään ja voisin tilata alesta taas lisää joskus.
Nyt mulla on ainoa virallinen käsisaippua olemassa kellarin pikkuvessassa, joka on Dermosilin 500ml pullo, mutta sekin on huvennut tässä muistaakseni parin vuoden aikana hiljalleen :D.

On siis jälleen täyttöpumpun käytön vuoro keskikerroksen kylppärissä ja täten alkaa taas suihkugeelipullotkin vähentyä nopeampaa tahtia.
Toki jos jossain vaiheessa johonkin teen tilausta, niin laitan hyvin suurella todennäköisyydellä myös käsisaippuaa mukaan :D.
Oon tässä myös miettinyt uutta täyttöpumppupulloa vaihteluksi, niin aion pitää silmällä joitain kivan näköisiä käsisaippuoita.
Aattelin, että siirrän sitten tuon nykyisen täyttöpumpun kellarin vessaan.
Aikanaan yläkerran vessaan tulee sitten sellainen vuosia sitten laivalta ostamani kissan muotoinen pumppupullo :D.
Katsotaan, saanko sen vihdoin ja viimein käyttöön joskus ensi vuonna... Suuret on toiveet, että tuo yläkerran remppa valmistuisi "jo" ensi vuonna, kun todennäköisesti tätä nykyistä vauhtia siinäkin menee se 5 vuotta eli valmista voi olla lähempänä vuotta 2028... Saa nähdä, onko sitä hengissäkään enää silloin :p.

No joo, tällainen oli siis tämä kuukausi.
Katsotaan, jos huomenna ehdin laittaa yhteenvedon.
Eilen marjapuskassa ollessa huomasin, että alkaa suurin osa punaherukoista olla valmiita, niin pitäisi niitä alkaa nyt urakoimaan pakkaseen ihan toden teolla ja varmaan omenoitakin saa alkaa parin viikon sisään poimimaan...
Kiva vaan, kun Mr.Insinööri laittoi just viestiä, että on taas sairastumassa (kuume tullut ja mennyt viimeiset 2 viikkoa, kun ollut viikonloppureissuissa) ja nyt se olisi huomenna kotiutumassa Ranskasta...
Toivoin kovasti, että oltaisiin kahdelleen saatu nuo marjat jo huomenna hyvälle mallille poimittua, mutta yksin taitaa joutua ne nyt poimimaan :/.
Kiireisiä iltoja siis luvassa, kun koulukin ylihuomenna alkaa, pieni stressi vaikuttaa puskevan päälle hiljalleen.
No ehkä tästä selvitään!
Mutta yritän palailla pian asiaan sen yhteenvedon kanssa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Siulla alkaa koulu jo tällä viikolla! Miulla vielä viikko armonaikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saa nähdä, mitä ensimmäisinä päivinä on luvassa :D.
      Todennäköisesti tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, joka sitten helpottaa huomattavasti :D.

      Poista
  2. Mulla on nyt kaikki käsisaippuat käytetty ja palasaippuat käytössä. Suihkugeelitkin loppu ihan kokonaan heinäkuussa, meinasin ekaks siirtyä niissäkin palasaippuaan..Mutta sitten tuli The Body Shopin suihkugeelijä alessa vastaan ja innostuin lomalta kans ottamaan euron suihkugeelit mukaan, niin taas kestää hetken. Vartalovoiteita oli kans vaan enää 2 jemmassa, mutta Body Shop ja Saksan DM löydöt sitten taas auttoi. Molemmat jemmassa olleet oli aika paksuja perusvoiteita, että kesälle ei niin kivoja ja tarpeellisia. Punaherukat on ihania, talvella oot kiitollinen kun niitä poimit. Tsemppiä kouluun ja älä tuu kipeäksi❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös palasaippua altaan vieressä, pitäisi nyt alkaa käyttämään enemmän, niin saisi nuo vanhentuneet Lushin palat pois jemmasta :D.
      Mulla on jotain kymmenkunta palaa jäljellä eli niistä saa kyllä käsien pesuun halutessaan hyvin käyttöön :D.
      Sitten mulla on pakkasessa jemmassa 5 Lushin suihku-jellyä... Ne pitäisi varmaan myös ottaa käyttöön vähitellen...

      Mullakin on ollut nyt kesän käytössä Goodieboxista tullut kevyempi voide, ei tosiaankaan näillä lämmöillä ole haluttanut laittaa mitään paksumpaa voidetta kropalle :D.
      Mutta nyt oon huomannut että käsissä alkaa kynsinauhat kuivua ja vaatia kosteutta :o.
      Tämä näköjään vuosi vuodelta tapahtuu koko ajan aiemmin ja aiemmin... Saa siis pian alkaa käsivoiteita ostaa lisää :p.

      Joo, kyllä nuo punaherukat ihan ok on, mutta tykkään enemmän mustista ja karviaisista :D
      Haaveena olisi saada niitä molempia puskat tuonne joskus, mutta nyt mennään nuilla entisten omistajien punaisilla. Onneksi omenoitakin tulee, niin pystyy vähän vaihtelemaan, ettei täysin kyllästyminen iske :D.
      Vielä viime vuotisiakin löytyy muutama rasia (punaisia) ja pussi (omenoita) pakkasesta. Ja raparperia löytyy myös nyt 3 pussia pakkasesta, niin sekin tuo vaihtelua :D.

      Kiitos, vähän jännittää tuo koulun aloitus taas, mutta jospa siitä kunnialla selviäisi :D.

      Poista

Suositut tekstit