perjantai 19. heinäkuuta 2024

Muutamien tuotteiden uudelleenpannutusta, Heinäkuu 2024

Hellou!
Aattelin tähän väliin näyttää mun alkuviikon leikkimisen tulokset eli viimein sain muutamat tuotteet uudelleen pannutettua paremmin käyttöön ja sain parit pakkaukset pois laatikoista.
Loppuneisiin en toki niitä vielä listannut, kun siirtyivät vain magneettipaletteihin :).

Ensimmäisenä tuttu tuote eli vaaleista luomiväri-sävyista tehty frankenshadow tummille silmänalusille.
Ensimmäinen pannutuskerta tälle vuodelle, kun edellisen tein viime vuoden lopulla.
Alkoi reunat olla niin murenevaa sorttia, niin päädyin lisäämään sekoitusta lisää pannuun :). Jauhepurkkiin en lisännyt vielä luomivärejä ja tuossa on edelleen ainakin yhteen pannutukseen tavaraa.

No sitten päädyin viimein siirtämään magneetti-pannuun tämän ikivanhan 1.8g L'Oréal ColorAppeal Mono Eyeshadow, 21 Golden Beige luomivärin jämät, kun alkoi olla haastavaa käyttää poskille korostuspuuterina :D.
Oon käyttänyt myös luomivärinä, mutta nopeammin saa kulumaan lisäksi korostuspuuterina, jollaisena on myös erinomainen sävy!
Tämähän mulla on mukana tämän vuoden Pannu-projektissa. Oli mukana toki jo viime vuonnakin, jolloin tuli tätä käytettyä peräti 158 kertaa!
Tänä vuonna ehdin tuohon uudelleen pannutukseen mennessä käyttää mukavat 89 kertaa eli kyllä tämä on riittoisa paskiainen :D.

Toinen tänä vuonna Pannu-projektissa mukana on tämä myös ikivanha 5g Benefit Rockateur Blush poskipuna, joka alkoi vähitellen olla myös haastavampi käyttää.
Uudelleen pannutukseen mennessä ehdin käyttää peräti 114 kertaa!
Ja niin... Tässäpä on todistusaineistoa 9 vuoden takaa, kun tämä oli vielä uusi...
Mulla nämä tuotteet ON vanhoja ja mä käytän niitä omalla vastuulla niin kauan kuin eivät mitään mulle aiheuta :p. En suosittele tätä tietenkään kenellekään.

Tässäpä on sitten magneettipannut, jotka eivät tulleet lähellekään täyteen eli toivon kovasti, että molemmat on kulutettu vuoden loppuun mennessä (tai sitten, kun teen vuoden pannu-projektin yhteenvedon).
Rockateur on 36mm pannussa (isompi olisi ollut 46mm) ja luomiväri 26mm pannussa.
Ja kuten sanottua, tykkään edelleen molemmista todella paljon ja suru tulee puseroon, kun Rockateur loppuu... Sitähän ei ole enää vuosiin saanut, joten pitää alkaa pähkäillä, saisinko tehtyä joistain luomiväreistä samantyyppisen ruusukultaisen poskipunan :D. Luomivärin sävy ei ole kovin uniikki, joten sitä ei tule samalla tavalla ikävä. Tarpeeksi samantyyppisiä löytyy kyllä paleteista käyttöön.

Viimeisenä uudelleenpannutin taas yhden kuivahtaneen Colourpop Super Shock Shadow luomivärin, joka oli sävyssä Birthday Cake.
Laitoin muutaman tipan öljyistä meikkivoiteen sekoitukseen tarkoitettua mixing fluidia ja muutaman pipetillisen Inglotin Duralinea. Mukavasti sävy taas palasi henkiin :).
Tämäkin olisi kiva ruusukultainen sävy poskille, mutta on valitettavasti liian glitterinen siihen hommaan :/.

Tällaista olen siis hommannut! Kun saisin tasaisemmin käytettyä kaikkia poskipunia, että voisi tehdä uusia sävyjä ja saisin pakkauksia pois laatikosta... Oli kyllä todella mahtava saada nuo 2 pakkausta pois. Nyt toki menee taas muutama vuosi seuraavaan kertaan :p.
Mutta toivon mukaan alan tässä taas loppuneita esitellä seuraavaksi, niin palataan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit