perjantai 5. heinäkuuta 2024

Kosmetiikka-ennustuksia, Heinäkuu 2024

Hellou!
Viimein olisi aika katsoa tämä lupailtu heinäkuun ennuste-postaus :D.
Pidemmittä puheitta käydään asiaan!

Tässä hiustuotteet.
Kuvasta piti jättää pois Avonin jättishampoo, kun pullo oli märkä. En halunnut kastella tuota taustapaperia.
Uskon kaikkien loppuvan ja katsotaan, saanko vielä toisenkin Oriflamen mininaamion käytettyä.

Muulle kropalle tarkoitetut tuotteet.
Nyt on peräti 2 pulloa käsisaippuaa loppumassa :D.
Jaloille käytettävät voiteet ovat edelleen epävarmoja, mutta oon nyt tunnollisesti rasvaillut jalkapohjiakin aina suihkun jälkeen.

Ja viimeisenä kasvotuotteet.
Kuvasta unohtui mini-hoitovesi ja lisäksi tässä päivien aikana meikatessa oon pohtinut paria muutakin meikkituotetta, jotka voisi loppua...

Lähden siis tällä kertaa yrittämään heinäkuussa ainakin 13 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta.
Hiljaista siis tulee olemaan edelleen :D.
Yksi kuvien ulkopuolinen tuote on jo tosin loppunut, joten ehkä tästäkin kuusta on tulossa kohtuullinen :).
Lisäksi oon nyt tosissani pohtinut, jos sillä mun Fixy Kitillä leikkisin vihdoin, kun muutaman tuotteen kanssa alkaa olla vaikeuksia käyttää ilman uudelleen pannutusta.
Niistä ei tietty miinusta tule varsinaisesti, kun tuote ei lopu, mutta yksittäisiä pakkauksia saisin laatikosta pois tilaa viemästä ja uudet pannut magneettipalettiin :).

Ja tässä kuussa on tulossa pikkuisen plussaa. Tein kuun vaihteessa Lykolle pienen tilauksen, jossa pääosassa ei tosin ollut kosmetiikka :D. Pari tuotetta toki laitoin mukaan, mutta todennäköisesti seuraava isompi kosmetiikka-osto tulee olemaan vasta syksyllä alennuksista.

Eilen kävin tekemässä silmälasi-tilauksen, joten sinne meni sitten tämän kuun työttömyyskorvaus... Ihanaa kuitenkin, että pian saan nähdä kunnolla kauemmas, kun nyt mun on pitänyt ottaa tähän koneen käyttöönkin nämä ikivanhat lasit, ettei tarvitse siristellä...
Tuosta diabeteksestähän se sitten johtui hetkellinen näön "paraneminen", kun viime kesän lopulla sain miinusta pois (ja se plussa tuli jäädäkseen). Mulla se norminäkö on siis -6.5 luokkaa ja silloin lähti -1 verran pois. Nyt on siis palautunut tuohon normiin takaisin.
Ärsyttää entisestään, etten jo viime vuonna alkanut selvitellä näitä sokeriasioita, kun oireita oli... Olisin 700e säästänyt... Oppitunteja oppitunteja... No, onneksi pystyy kotona lukiessa käyttämään nuita edellisiä laseja. En uskaltanut nyt toistamiseen alkaa vaihtaa linssejä niihin kehyksiin, mutta pitää pohtia asiaa sitten, jos tässä seuraavan parin vuoden aikana muutosta taas tapahtuu...

Tällaista tällä erää!
Ei siis isommin edelleenkään tule olemaan purkki-ilotulitusta, mutta jospa jotain yllätyksiä kenties tulisi kuun aikana!
Mä tässä pohdin, josko saisin ne viime vuoden Clionadh ja Sydney Grace tilaukset esille tänne loppuvia odotellessa.
Tänään on muuten Clionadhille tulossa illalla myyntiin uudistetut Paleo ja Archeo paletit sekä uutena Oceano-paletti.
Mullahan on siis alkuperäinen Archeo-paletti, joten en voi perustella sen uudistettua palettia itselleni, mutta Oceano houkuttaa :D. Näissä kaikissa on mukana nyt myös duochrome- ja multichrome-sävyjä ja mattasävytkin on uudistettu (ainakin koostumus).
Vähän harmittaa, että yksittäisiä sävyjä ei ole tulossa näistä myyntiin, mutta pohdiskelen tuota Oceanoa jossain vaiheessa :).
Vaan nyt lopettelen lörpötyksen, niin palaillaan asiaan taas piakkoin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit