sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Pieni Lyko-tilaus, Heinäkuu 2024

Hei taas pitkästä aikaa!
Oon nyt saanut kahlattua läpi Netflixistä sen poistumassa olevan "How to get away with murder"-sarjan, niin viimein voin keskittyä taas muihin juttuihin :D.
Tosin tällä viikolla tuli jälleen diabetekseen liittyen uutta, kun lääkäri oli katsonut aiemmat verikoetulokset ja päättänyt, että insuliinia voi alkaa nyt purkamaan pois arvojen ollessa hyvät. Sain siis toisen tablettilääkkeen ja insuliinin määrää saa sen takia vähentää reilusti. Nyt vaan pitää jälleen sormenpäät kipeänä mittailla päivittäin aamupaasto-arvoja ja 6 viikon päästä käydä ottamassa verikoe.
Ihan kuin ei muutenkin jännittäisi, miten opiskelujen kanssa saa syömisrytmin pidettyä, niin tuolla uudella tabletilla on ikävän tuttuja ja hyvin yleisiä sivuvaikutuksia... Ahdistaa ihan hirveästi, tulenko ne saamaan, kun niihin on muutenkin herkkä taipumus...
Lisäksi rahaa tulee menemään nyt entistä enemmän vitamiineihin ja ravintolisiin ja ärsyttää, kun tuo uusi tabletti maksaa 19e/kk verrattuna insuliiniin 1e/kk... Tälleen työttömänä ollessa jokainen euro olisi tärkeä :/.

Eli tämän kuukauden otsikon tilaus tulee jälleen olemaan ainoa pitkään aikaan.
Päädyin tekemään siis tilauksen Lykolle, koska olin jo pitkään miettinyt erästä tuotetta, josta tulikin nyt erittäin tarpeellinen tuon uuden lääkkeen myötä:

Ei siis ollut iso tilaus :D.
Varastoihin ja listoihin tuli siis vain pari tuotetta plussaa.

Syy tilaukseen oli siis tämä eli SIP Tumbler Water Cup, Fancy Silver vesipullo/-kuppi.
Eikä tämä ole mikä tahansa pullo, vaan tämän tilavuus on 1.2 litraa :D. Ei siis jää vedenjuonti tilavuudesta kiinni!
Kuppi ei ole vesitiivis eli täytyy pitää pystyasennossa. Juoma pysyy kuitenkin erinomaisesti kylmänä pitkään eli tämä on täydellinen kotona käytettäväksi.
Aivan ihana silmänilo ja elämän piristäjä tämä on ollut jo tämän viikon <3.
Hinta oli 33,90e kuun vaihteessa, mutta nyt näkyy olevan noussut 34,50e.

Halusin tietysti kyytiin ottaa vielä lisää käyttöön tulevia tuotteita, niin mukaan lähti 600ml keittiösaippua, 500ml siveltimien puhdistusaine (toki entisiä on vielä jäljellä, mutta eipä tarvitse hetkeen tästäkään huolehtia) ja Lykon hainhammas, joka tuli just täydellisesti käyttöön, kun entinen hajosi palasiksi seuraavana aamuna paketin tultua.
Tuo puhdistusaine on ilmeisesti tarkoitettu johonkin "laitteeseen", mutta aion laittaa sitä säästämääni pieneen suihkepulloon, josta käytän siveltimille meikatessa.

Viimeisenä vielä ne plussat listoihin eli kosmetiikkatuotteet.
Halusin testata Lykon omaa kasvosuihketta, koska halpa (5,50e/100ml) ja varastoon lisää vihreää peiteainetta. Oli taas tullut saataville tuo Catricen halpa versio (3,99e/5ml), niin nappasin sen jälleen käyttöä odottamaan.
Näiden suhteen pärjään taas hyvin ensi vuoteen :D.


Ei tämä tilaus siis sotkenut vuoden saldoa mihinkään suuntaan, mutta sainpahan vähän mielialan piristystä. On kieltämättä ollut melko ankea kuukausi, niin sallin tämän itselleni tähän väliin.
Tällaista tänne kuuluu tällä erää!
Jospa saan ryhtiliikkeen otettua ja voisi loppuneita esitellä vähän seuraavaksi :).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Aika päheä tuo vesipullo! :D Miulla oli yhdessä vaiheessa se "tsemppipullo", mutta meni hermot sen pesemiseen, niin pistin eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aivan ihana <3. Noinkin pienellä asialla oon saanut piristettyä itseäni päivittäin :D

      Poista

Suositut tekstit