tiistai 2. heinäkuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro23, Heinäkuu 2024

Heissan!
Oon joutunut nyt miettimään, mitä minäkin päivänä teen, kun koukutuin kuun vaihteessa Netflixissä olevaan "How to get away with murder"-sarjaan ja siinähän oli sitten ilmoitus, että sarja poistuu 27.7. :D. Kiirettä pitää, kun on 6 kautta ja jokaisessa kaudessa 15 jaksoa... Oon nyt jo 2.kauden loppupuolella, joten toivo elää, että ehdin katsoa sen läpi :D. Ärsyttää, kun sarja on ollut mulla listalla ties kuinka pitkään, niin olisi voinut rauhassa sitä katsoa :p.
Noh, Mr.Insinööri lähtee taas rallicross-tuuraushommiin Ranskaan tulevaksi viikonlopuksi, niin saan rauhassa pitää Netflix-maratonia sitten yksin ollessa :p.

Oon kuitenkin ottanut tännekin kuvia eli tutut alkukuukauden postaukset ovat tulossa.
Tänään siis katsotaan tuttuun tapaan Deck of Panning-päivitys nro 23 Heinäkuulle.
Totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 22. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Kesäkuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Kesäkuu oli kyllä suhteellisen haastava kuukausi, kun tuli meikkailtua normaalia vähemmän, mutta sain kuin sainkin haluamani 3 tavoitetta täyteen!

Kivasti sain poskipunaan pannua lisää näkyviin, samoin Moonwalk-sävyyn. Sen verran myös hoksasin, kun katselin Colourpopin mono-luomivärejä, että omistamani puuterinen "Tea Garden" sävy on myös todella lähellä Moonwalkia, joten lisää sain motivaatiota käyttää nyt pois tuon Super Shockin. Oon siis ottanut sen jo viime elokuussa käyttöseuranta-listalleni, kun sain Clionadhin tilauksen käteeni.
Mun pitää nyt oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni tuonkin postauksen kanssa...
No joo, Weenien ja Telepathyn kanssa meni jälleen surkeasti, kun käytin molempia vain kerran kesäkuussa :/. Katsotaan, menisikö paremmin kuluvien viikkojen aikana...

Tässäpä on sitten uudet kortit Heinäkuulle!
Mulla tuli ensimmäisenä "In long haul"-kortti, mutta en todellakaan ottanut enää kolmatta tuotetta siihen mukaan, kun tuskaa on noiden kahdenkin kanssa :D. Näistä päivityksistä tulisi muuten niin järjettömän tylsiä.
No seuraavaksi tuli Risti Ässä, joka oli "Get out of Jail FREE Card" eli tämä säästetään tulevaisuuteen, kun haluaa potkaista jonkun tuotteen pois ja ottaa toisen tilalle. En vielä käyttänyt tätä, katsotaan, kyllästynkö nuihin Super Shockeihin jossain vaiheessa :D.

Tällaiselta näyttää Heinäkuun suunnitelma. Otin nyt helpot tavoitteet, koska tämä projekti on mulle enemmän tuotteiden mahdollisimmän laajaa käyttämistä ja nyt saan taas 2 vanhalle luomiväripaletille lisää käyttöä :).

Ensimmäisenä tuli Risti Kuningatar, joka on nyt projektissa "pick your space" eli saa itse valita tuotteen, mutta joka on samaa maata kortin kanssa.
Todella pitkän mietinnän jälkeen päädyin Risti 3:een, joka oli "No Pan Left Behind" eli pitää käyttää paletin kaikkia sävyjä kerran.
Tätä Clarins Garden Escape palettia oon käyttänyt hävettävän vähän vuosien varrella, kun ostin muutamaan otteeseen käytettynä kauneusbloggaajien kirpparilta.
Tästä on helppo saada tavoite täyteen, kun sävyjä on vain 6 :D. Katsotaan, kuinka monta kertaa tulee käytettyä palettia!

Seuraavaksi tuli Hertta 5 eli "Chopping Block".
Kuten oon aiemminkin sanonut tämän kortin kohdalla, niin mitään en aio poistaa kokoelmasta, mutta saanpahan jotain käytettyä pitkästä aikaa.
Myös tässä Avon True Colour Eyeshadow Quad, Vintage Amnesia paletissa sävyt ovat erittäin toimivia edelleen ja tämä(kin) ansaitsisi enemmän huomiota kuin mitä se on vuosien varrella saanut...
Varsinkin nuo 1. ja 2. sävyt ovat todella kauniita korostussävyjä ja niitä voi halutessaan käyttää myös poskille. 
Saisi kyllä loistavia frankenshadow-sävyjä, jos yhdistäisi muihin luomiväreihin...
No en ole vielä "tuhoamassa" palettia, mutta jälleen tulee muistutuksia itselleni, etten osta enää luomivärejä (ja siis poislukien Clionadh ja Sydney Grace).
Varmasti saisin enemmänkin käytettyä, mutta kun meikkausmääristä en tiedä, niin otin kuitenkin tavoitteeksi turvallisen 5 käyttökertaa.

Viimeisenä korttina tuli Hertta 10, joka oli "This time last year".
Tällä kertaa kävi tuuri, kun vuosi sitten tuli Goodieboxista Heinäkuussa tämä GOSH Matte Eye Liner, 008 Crazy Blue silmänrajauskynä eli oli vaihteeksi helppo valinta :D.
Jälleen taitaa tulla hauskoja yhdistelmiä, kun ajattelin ihan rajauksenakin käyttää välillä, enkä pelkästään luomivärien pohjalle, niin kuin oon nyt rajauskyniä pääasiassa käyttänyt :).
Tavoitteeksi otin tälle 10 käyttökertaa.

Mielenkiintoinen kuukausi on siis jälleen tulossa!
Sääennusteet on lähipäiville näyttäneet viileämmiltä ja sateisemmilta, joten toiveita elättelen, että jaksan paremmin meikkailla.
Toivon todella, että Super Shockeillekin tulisi taas enemmän käyttöä, niin jos edes tuon Weenien saisin pois ennen syksyn alkua :p.
Eilen sain jo ensimmäiset käytöt paleteille ja Weenielle, mutta en ehtinyt ottaa kuvaa Instagramiin, kun piti kiirehtiä botox-hoitoon. Pitää ehkä tehdä kyseinen meikki uudelleen jossain vaiheessa :D.

Mutta seuraavaksi tänne tulee ennusteet ehkä huomenna illalla. Aamupäivästä mulla on optikko-käynti ja taidan saada silmälasi-asian vihdoin eteenpäin!
Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin loppukuusta ei tarvitse enää vekslata lasien kanssa niin paljon, mitä viimeiset reilut puoli vuotta on tullut tehtyä \o/.
Mutta palaillaan piakkoin kosmetiikan pariin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Onpas kivannäköinen tuo Clarinsin paletti! :) Nuo vihreät sävyt näyttää oikein passeleilta, kun eivät ole omaan makuun liian vihreitä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva paletti, jos ei mistään väri-ilotuksesta välitä. Saa hempeämpää ja neutraalimpaa jälkeä, mutta muistaakseni myös ihan tummempaakin kostutetulla siveltimellä.
      Täytyy nyt testailla eri tyylejä, kun ei meinaa enää muistaa, miten sävyt käyttäytyy :D.

      Poista

Suositut tekstit