keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Ennustuksia, Heinäkuu 2022

Heissan taas!
Oon koneen ääressä ollut nyt parina iltana, kun olen kytännyt milloin mun Fixy-tilaukseni olisi tullut maahan, että saisi tullauksen tehdä. Aika on kuitenkin mennyt kaikkeen muuhun turhaan, kuten eilen tein taas herkku-tilaukset Fiksuruualle ja Matsmartille, enkä sitten saanut postausta aikaiseksi :p.
Mutta nyt on Fixy-tilaus tulossa toivottavasti vielä tällä viikolla eli sitten saa taas suunnitella tulevia uudelleen pannutettavia tuotteita :D.
Ja nyt voisi sen tämän kuukauden ennusteen käydä läpi, jossa ei hirveästi ole juhlimista...

Tässä on räävitty kokoon mahdollisesti loppuvat kroppatuotteet.
Suihke ja käsisaippua loppuvat varmasti, mutta rasvoista en osaa sanoa. Paljon riippuu nyt siitä, onko tällaisia viileämpiä kelejä vai tuleeko hellettä ja kuinka kuuma kämppä meillä on.
Nyt helteillä sain käytettyä tuota 100ml Aloe-geeliä vähemmäksi, se oli miellyttävää käyttää ja imeytyi nopeasti.
Potentiaalia löytyy kaikissa loppua, mutta tosiaan monesta asiasta riippuu nyt, miten käy!
Toivotaan tietysti parasta!

Ja tässä on sitten hius- ja kasvotuotteet...
Yhden tuotteen unohdin kuvasta ja se ehtikin loppua, joten Jeee!
Hiusnaamio on yhtenä esimerkkinä mukana, kun tuo purkki on keskikerroksen suihkussa käytössä.
Kellarin kylppärissä on lisäksi 2 muuta lopussa olevaa, joten katsotaan kumpaa suihkua tulee enemmän käytettyä. Kellari on ollut erittäin suosittu viimeiset 2 viikkoa, saa nähdä viileneekö kämppä siihen tahtiin, että kehtaa käydä suihkussa nyt tässä keskikerroksessa :D.
Uskoisin kuitenkin, että ainakin yksi hiusnaamio loppuu, jos ei kaikki 3!
Kasvopesu ja hiusöljy ovat "toivotaan toivotaan"-listalla, mutta en pidä kovin suurena todennäköisyytenä, että loppuisivat vielä.

Tässäpä ne sitten oli eli tällä kertaa ei todellakaan kovin kummoinen kuukausi ole tulossa :/.
Yritän siis 8 täysikokoista ja 4 minikokoista saada pois kaapeista...
Ja samaan syssyyn, päädyin myös ratkaisuun, että pari tuotetta lähtee nyt viimein kaapista roskiin:

Ikivanha puoleksi käytetty 200ml Avon Sun+ Maxi Tan Moisturising Pre-sun Lotion with Beta Carotene ruskettumista edistävä vartalovoide.
Tätä käytin enemmän silloin, kun vielä tuli aurinkoa kunnolla otettua, mutta kun nykyisin sitä pyrkii enemmän välttelemään, niin en mä enää jaksa hillota tätä eli vihdoin pois!
Kyllä tämä mun mielestä silloin aikanaan vähän auttoi helpottamaan rusketuksen saamista, mutta tyydyn nykyään käyttämään niitä pillereitä, jotka sanovat auttavan ruskettumisessa. Tosin eipä sitä hirveästi tule oltua auringossa nykyään, niin saa varmaan niidenkin pillerien syönnin lopettaa, kun saa purkit tyhjiksi :p.

Myöskin todella vanha, Jolie-boxista aikanaan tullut 60ml minikokoinen Evolve Sunless Glow Lotion itseruskettava.
Olisi varmaan pitänyt tuolloin aikanaan antaa jollekin pois tämä, koska en mä myöskään itseruskettavia käytä yhtään. En ole käyttänyt tuota kertaakaan ja nyt haju tuntui oudolle (en tiedä, onko se sitten se itseruskettavan ominaistuoksu), niin turhaan mä tuotakaan enää kaapissa säilön.
Tästä en siis osaa sanoa mitään tämän enempää.

Sainpahan nyt edes pari purkkia pois, mutta kyllä ahdistaa ihan hirveästi heittää roskiin purkkeja, joissa on tavaraa jäljellä :(. Onneksi yleensä keksii jonkin vaihtoehtoisen käytttötavan, mutta nämä ovat niin vanhoja, ettei kannata alkaa miettiä mitään muita vaihtoehtoja.
Onneksi tämä on itselläni harvinaista ja painottuu yleensä huulituotteisiin. Siitäkin ison oppitunnin olen oppinut, joten toivottavasti nämä entisestään vähenee, kun ei tule ostettua uusia, ennen kuin entiset on käytetty.

Plussa-tuotteita on tosiaan tälle kuulle Beauty Bayn tilauksesta, josta teen seuraavan postauksen. Onneksi ei montaa tuotetta tullut sieltäkään listoihin!
Sitten eilen Matsmartin tilausta tehdessä klikkasin käsisaippuaa ostoskoriin, kun halusin kokeilla sitä merkkiä ja sitä tuoksua :D. Siinä oli 2 pulloa samaa, joten ne tulee varmaan ensi viikolla listoille.
Lisäksi oon haaveillut käyväni Sokoksella alennuksia katsomassa, jossa yhden tuotteen haluan ainakin ostaa, kun sitä olen miettinyt pidempään ja nyt oli ihan kiva alennuskin siitä!
Saa nähdä, innostuuko sitten muutakin ostamaan...
Mun täytyy miettiä, että odotanko syksyn alepäiviä ja ostan sitten varastoon tavaraa, kun tällä hetkellä töiden jatko ensi vuodelle näyttää hieman huonolta... Vai ostanko jo nyt joitakin tuotteita alesta, joilla pärjään varmasti pitkälle ensi vuoteen...
Pohdintoja siis tulee olemaan paljon!
Ja en kyllä yhtään osaa ennustaa, kumpaan suuntaan tämä kuukausi tulee lopulta kallistumaan! Ehkä vähän plussalle, jos päädyn nyt käyttämään alennusmyyntejä hyödyksi.

Erittäin mielenkiintoinen heinäkuu olisi siis luvassa!
Miltä teillä vaikuttaa suunnitelmat? Oletteko myös päätyneet vanhentuneita tuotteita heittämään pois?
Mutta niin kuin sanoin, niin seuraavaksi esittelen sen Beauty Bayn pienen tilauksen, eli palaillaan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Minäkin käytän usein noita hävikkiruokakauppoja. Matsmartilla tosin on huonommin kosmetiikkaa, kuin Fiksuruoka-kaupassa, josta viimeksi ostin mm. kynsilakkoja ja meikkisiveltimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä välillä on enemmän ja sit välillä vähemmän. Mukava tuolla lailla kokeilla joitakin tuotteita, kun saa halvemmalla :).

      Poista
  2. Mulla ei oo vielä loppunut tälle kuulle yhtään tuotetta. Viime kuussa loppu niin paljon. Mutta enpä oo mitään ostanutkaan, kun ei oikein mitään tarvikkaan. Mies tilas ne Hudat mulle kyllä. Ja nehän on huippuja😍👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tähän päivään mennessä vain 2 tuotetta on loppunut ja sit nuo 2 roskiin menevää... Hidasta on :D.
      Ne hudat oli kyllä kauniita ^_^.
      En oo vaan saanut perusteltua itselleni niiden ostamista, vaikka kiinnostaisi kyllä kokeilla jokin Hudan luomiväripaletti!
      Mercury Retrogade on ollut enemmän omaan makuun sävymaailmaltaan, mutta kyllä niitä samantyyppisiä sävyjä taitaa iteltä löytyä :D.

      Poista

Suositut tekstit