perjantai 1. heinäkuuta 2022

Viimeiset Loppuneet, Kesäkuu 2022

Heissan!
Sain kuin sainkin raahauduttua koneelle, joten katsotaan nämä kesäkuun viimeiset loppuneet tuotteet, jotka olivat siis kasvotuotteita!

Ensimmäisenä näistä muutamasta sain rutistettua loppuun tämän 50ml Lumene Klassikko Uudistavan Yövoiteen, joka on tullut Bette Boxista Elokuussa 2017 eli olikin jo aika saada käytetyksi :p.

Teknisesti tämä ei vielä kuitenkaan loppunut, koska loput ovat tuossa 30ml purkissa :D.
Itselläni ei vaan riittänyt enää voimat käyttää tuubia, niin pyysin Mr.Insinööriä rutistamaan loput tuohon purkkiin.
Oikein hyvä perusyövoide, joka kosteutti jopa talvella omaa ihoani tarpeeksi.
Nyt näillä helteillä oon suosiolla vain käyttänyt seerumeja ja ihan muutaman kerran laittanut tätä, koska on vähän liian tuhti. Tosin nyt sairaana ollessa oon vasta eilen ja tänään taas paremmin kasvojen ihoa pessyt ja hoitanut.
Mutta joo, halpa ja pätevä yövoide, jonka kyllä voisin ostaa jos/kun on rahasta tiukkaa ja sattuu yövoiteet loppumaan varastosta.

Varastosta löytyy kuitenkin vielä nämä.
Elemis on yövoide ja muut yönaamioita.
Avant ja Elemis tuli vuoden 2020 LookFantasticin joulukalenterista (kauheeta, mihin tuo aika menee!) ja Originsin tilasin Sokoksen 3+1 Päiviltä keväällä (ja jota en ole vielä kokeillut).
Onhan mulla sitten lisäksi vielä muutama 24h voidekin jäljellä, jotka käyvät niin päivä- kuin yövoiteeksi eli hetkeen ei tarvisi ostaa uutta yövoidetta edelleenkään :D.

No sitten on myös yksi kasvoseerumi vähemmän, kun tämä 40ml It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Serum loppui.
Tämän tilasin syksyn 2021 Hullareilta eli hyvä hinta-laatu-kesto-suhde :D.
Muistelen, että maksoi silloin 18e.
Ja niin kuin rakastuin saman merkin saman sarjan kasvoveteen, niin rakastuin myös tähän seerumiin. Tämä olisi riittänyt yksinäänkin voiteen alle eli ei itselläni olisi tarvinnut mitään muita kasvovesi ym. kerroksia, mitä tulee monesti käytettyä. Käytin 1,5 pumppausta kasvoille ja kaula-dekolteelle.
Aion todellakin taas jossain vaiheessa ostaa molempia tuotteita uudelleen ja nyt todella alkoi kiinnostaa vielä saman sarjan "emulsio" eli se taitaa korvata "normaalin" kasvovoiteen, jos nyt muistan lukeneeni kuvauksia oikein.

Viimeisenä porukasta loppui tämä 153ml Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil kasvojen puhdistusöljy, jonka tilasin keväällä Hullareilta.
Puhdistustehoiltaan oli oikein hyvä 1.vaiheen puhdistusöljy, hyvin poisti meikit.
Nyt on aika moni kokeilemani puhdistusöljy alkanut olla yhtä hyvä puhdistustehoiltaan, niin muut asiat alkaa ratkaista mahdollisen uudelleen oston.
Tässä pieni miinus tuli siitä, että ihan hitusen ärsytti omia silmiäni putsatessa, joten se ratkaisi sen, etten tule tätä uudelleen ostamaan, koska on muita puhdistusöljyjä, jotka eivät ole sitä tehneet.
Tämäkään ei ihan loppuun asti loppunut, mutta sain laitettua kellarin suihkun täyttöpulloon loput, ehkä noin 15ml :).

Siinäpä oli sitten kesäkuu!
Sain yhteenveto-kuvankin kuvattua, niin ehkä huomenna laitan sitten yhteenveto-listat tänne, jos ei ihmeempiä tapahdu!
Täytyy sanoa, että oon jälleen aika tyytyväinen tähän suuntaan, minne oon edelleen menossa ^_^.
Mutta pohdiskellaan näitä asioita lisää yhteenvedossa!
Seuraavaksi pitäisi jaksaa pohtia, mitä purkkeja saisin tässä kuussa loppumaan!
Toivottavasti tuo flunssa nyt antautuisi, niin saisi takaisin inspiraation käyttää kosmetiikkaa. En ole meikannutkaan nyt viikkoon, joten sitäkin alkaa olla jo vähän ikävä. Ihan hyvä toisaalta nyt pahimman flunssan aikaan ollakin käyttämättä mitään meikkejä, etteivät kontaminoidu pahasti.
Mutta joo, palataan asiaan taas piakkoin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit