lauantai 30. heinäkuuta 2022

Viimeiset loppuneet, Heinäkuu 2022

Hellou!
Enpä eilen päässytkään koneelle, kun iltapäivä meni ex tempore ystävän kanssa treffeillä (ei oltu 4 vuoteen nähty) ja illasta lähes 3h meni sitten punaherukkapensaiden kimpussa. Piti saada jo kypsyneet marjat kerättyä, mutta hirveästi sinne jäi vielä raakojakin.
Jospa ensi viikolla ei sataisi kovin paljoa, niin olisi miellyttävämpi kerätä loput marjat ja lisää harventaa pensaita. Tarkoituksena olisi 4 pansaasta ainakin 2 hävittää, kun ei noin montaa tarvita (ja kaikki on punaherukoita). Lisäksi yhden pensaan alta yrittää vadelman alkuja puskea (levinnyt naapurista), niin niitä ottaisin kyllä mielelläni enemmänkin kasvamaan :D.
Tosin eipä me ehditty mansikoita hommata pakkaseen, kirsikoita ei tullut ollenkaan tänä vuonna meidän puuhun ja omenoita tulee 2 puusta ehkä juuri ja juuri 1 piirakka-pellilliseen :D. Eli joudutaan nyt tyytymään noihin punaherukoihin tulevana talvena ja toki mitä nyt vanhempia marjoja vielä pakkasesta löytyy :D.

Mutta joo, nyt ne lupaamani viimeiset loppuneet esiteltäväksi!

Ensin loppui tämä 375ml purkki Avon Advance Techniques Absolute Nourishment Treatment Mask hiusnaamiota.
Ostin kokeiluun silloin, kun tulivat ensimmäisiä kertoja myyntiin viime vuoden lopulla.
Valitettavasti tämä ei toiminut omissa hiuksissani tarpeeksi, takkuja jäi aika paljon. Ei tehnyt oikein mitään muutakaan...
Eli ei yltänyt tämäkään sen Maria Nilan Heal-sarjan hoitoaineen tasolle.
En siis osta tätä(kään) uudelleen.

Otin sitten kellarista keskikerroksen suihkuun käyttöön tämän 200g Tigi Bed Head Urban Anti-dotes Recovery Hair Mask hiusnaamion ja sain tämänkin loppumaan.
Massa oli vaaleansinistä :D.
Tämä teki hiukset kivan pehmeiksi, mutta myöskään tämä ei taltuttanut kaikkia takkuja, mikä harmitti, kun muuten tuntui ihan hyvältä.
Tämän hommasin Matsmartilta tai Fiksuruualta, enää ei ole hetkeen näkynyt sivuilla. En tiedä, valmistetaanko tätä vielä Tigillä tai onko pakkaus vain muuttunut.
Varmasti näiltä hävikki-sivuilta hommaan taas kokeiluun tuotteita, kun osuu kohdalle.

Keskikerroksen suihkussa mulla on käytössä nyt nämä, Garnier on 390ml ja vasta avattu ja Sim on ollut 500ml pullo, joka ehkä saattaa elokuussa loppua.
Kellarissa on käyttämätön Dermosilin naamio ja sitten pian loppuva, olikohan se Schwarzkopf Gliss naamio, joka myös ostettu muistaakseni Matsmartilta.
Sitten olisi Sephoran myssy-naamio kaapissa. Hoitoaineitahan mulla ei ole yhtään.
Ihan hyvä tilanne siis hiusten hoidon suhteen!
Yritän huomenna aamupäivästä laittaa yhteenvedon tänne, illalla olisi tarkoitus tsekata nuo marjapensaat uudelleen ja ystävä tulee hakemaan myös marjoja :).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit