maanantai 18. heinäkuuta 2022

Pienet Matsmart-plussat ja Fixy Makeup-tilaus

Hellouuu!
Meni sitten viime viikko Neffistä huolehtiessa... Pissatulehdushan sillä oli ja saatiin onneksi peruutusaika lääkäriin aiemmin, niin pääsi myös antibioottikuurin aloittamaan...
Ensin meinasin tosissaan huolestua, kun paino oli vajaan 2v aikana tippunut 1kg verran, mutta onneksi kaikki verikokeet oli normaaleja ja sitten tosiaan pissanäytteen viljelytulos osoitti selvän tulehduksen.
Nyt vaan entisestään ahdistaa tuo ruokkiminen, kun se on niin tarkkaa herkän ahmimis-oksentelun takia :/. Näköjään kuitenkin liian vähän saa tuolla tiheämmällä pieni annoksisella ruokintavälillä (eli pieniä annoksia noin 2-3h välein), joten täytyy keksiä jotain runsasenergisempää ruokaa mukaan...
Ja nyt kuulemma vanhemmiten tulee olemaan yleisempiä nuo pissatulehduksetkin, niin saa alkaa sekoittelemaan enemmän nestettäkin sekaan, kun vesikupilla ei selkeästi juurikaan käy :/.
Joskus sitä vaan miettii, miksei voinut saada yhtään helpompia kissoja elätettäväksi... Noh, eipä tämä enää monia vuosia todennäköisesti kestä, joten tällä on nyt mentävä!

Mutta nyt tosiaan aattelin lyhyesti esitellä vielä yhdet plussat, mitä tuli:

Eli Matsmartille tilauksen tehdessäni napsautin ostoskoriin kokeiluun tämän ruotsalaisen (?) Barnängen-merkin kaakao-kookosöljy käsisaippuat, joita oli siis 2kpl tiettyyn hintaan.
Monesti olen tätä merkkiä katsonut niin käsisaippuoiden kuin suihkugeelien osalta ja kun viralliset käsisaippuat alkaa taas loppua varastosta, niin päädyin ostamaan viimein kokeiluun tämän :).
Nuo on vain 250ml pulloja eli kauaa eivät ehdi hyllyllä vanhentua! Ehkä vielä tämän kuun aikana otan ensimmäisen käyttöön :D. Sitten mulla on vielä tuo toinen pullo ja 1 Avonin saippua jäljellä. Niiden jälkeen alan viimein tehokäyttämään suihkugeelejä ja kylpyvaahtoja täyttöpumppupulloon... Kunnes taas repsahdan ostamaan jotain käsisaippuoita kokeiluun :p.

Ja sitten sain sen mun Fixy Makeup-tilauksenkin:

Nämä eivät tosin tule linstoihin mukaan, kun eivät sinällään ole kosmetiikkaa.

Ostin tuota binder-liuosta lisää, kun alkoi loppumaan tuo suihkepullo ja sitten ostin kokeiluun myös irtoglittereiden pannutukseen tarkoitetun binder-liuoksen!
Mukana oli tuollainen lusikka, jolla glitterit annostellaan pannulle ja lisäksi liina, jota käytetään painamisessa apuna (imee ylimääräisen liuoksen pois).
Aion kokeilla tuota sen mun yhden hienojakoisen shimmer-jauheen uudelleen pannuttamiseen, kun tuolla normi-liuoksella se ei onnistunut.
Lisäksi mulla on ne Urban Decayn baked-korostuspuuteripaletin kaikki 3 sävyä jauhottuneet itropuuteriksi takaisin, niin kokeilen niihinkin tuota glitter-liuosta vielä :D.
Jos ei onnistu, niin alistun kohtalooni ja käytän niitä itrojauheena :p.
Sama mulla kävi myös vanhan The Body Shopin baked-aurinkopuuterin kanssa, kun halusin sen uudelleen pannuttaa magneetti-pannuun. Muutaman kuukauden pysyi, mutta kun aloin enemmän käyttää, niin ei kestänyt siveltimen hipaisua, kun lähti jauhottumaan irti.

Joten katsotaan, miten jälleen käy, kun alan leikkiä tuon glitter-liuoksen kanssa :D.
Näillä taas selviän muutaman vuoden, kun 2 vuotta mulla kesti nuo 2 pienempää suihkepulloa ja jäljellä on vielä 1/4 pullollinen edelleen!
Tuosta isosta pullosta täyttää varmasti 3-4 kertaa!

Tällaista tänne siis!
Todennäköisesti en aio tässä kuussa enää muuta ostaa tai tilata, joten seuraavaksi pääsen esittelemään niitä erittäin vähiä loppuneita purkkeja :D.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit