sunnuntai 24. heinäkuuta 2022

Parit loppuneet Avon-tuotteet, Heinäkuu 2022

Heips taas!
Vihdoin katsotaan loppuneita :D. Tuskaisan hidasta on kyllä ollut eli kuten sanottua, niin tämä kuukausi on ollut todella huono loppuneiden kanssa, määrällisesti.
Yksi mahtava yllätyskin toki tapahtui muutama päivä sitten, josta iloitsen seuraavassa postauksessa, mutta katsotaan nyt tämä lyhyt postaus, joissa on pääosassa pari loppunutta Avonin vartalo-tuotetta!

Jälleen on kulutettu yksi vartalosuihke, kun tämä 100ml Avon Naturals Tempting Strawberry & White Chocolate Scented Spritz loppui jo alkukuun aikana.
Ei näistä Naturals-suihkeista ole enää mitään uutta sanottavaa, kun käytän ja ostan näitä tasaiseen tahtiin :D.
Tämä oli makeamman tuoksuinen, mutta kun otin uuden pullon käyttöön, niin hoksasin, että ei tämä ylläkään sinne mun suosikkituoksujen listaan lopulta.
Tilaisin toki uudelleen, jos ei vaikka löytyisi niitä mun ihan täydellisiä suosikkituoksuja.
Nyt en vain tiedä, jääkö nämä Naturals-suihkeet historiaan, kun näyttää siltä, että Senses-sarjan tuoksuista on tullut tuoksusuihkeita!

Muutamat suihkeet mulla löytyy vielä varastosta ja käyttöön otin seuraavaksi tämän Hula Hula Hibiskus-tuoksun.
Nyt vaan aloin miettiä, pitääkö sittenkin säästää tämä viimeiseksi käyttöön, sillä rakastuin täysillä tämän tuoksuun... Jos tätä ei enää saakaan lisää... Onneksi suihkugeeli myös löytyy tästä :D. Sitä en kyllä laita käsisaippuaksi sitten :D.
Eli katsotaan, vaihdanko kuitenkin jonkun toisen suihkeen käyttöön ensin, kun on vielä vara valita!

Ja sain kuin sainkin tuttuun tapaan käytettyä käsisaippuan, nyt loppui siis tämä 250ml Avon Senses Unicorn Fabulous Liquid Soap.
Ja kuten sanottua, niin olen makeiden tuoksujen ystävä, mutta valitettavasti tässä olikin liian esanssinen tai teennäinen mansikan tuoksu, johon en rakastunut ollenkaan.
Kyllä se käsisaippuana tosiaan menee, mutta jos on vaihtoehtoja, niin ennemmin jokin muu tuoksu kiitos!
Pullo on söötti, sitä en kiistä :D. En nyt muista, ovatko tätä pakkausuudistuksessa uudistaneet eli en tiedä, onko jossain muodossa vielä myynnissä.
Ehkä poisto-alesta voisin ostaa uudelleen, mutta ei tule ikävä.

Kuten edellisessä postauksessa sanoin, niin sain kuin sainkin käyttöön vielä tässä kuussa tämän Matsmartilta tilatun käsisaippuan.
Voin jo sanoa, että erittäin positiivinen kokemus!
Mulla on siis toinenkin tällainen ja sitten 1 Avonin pullo vielä varastossa.
Todennäköisesti alan sitten käyttää välillä täyttöpumppua eli suihkugeeelejä alkaa kulumaan hieman nopeampaa tahtia loppuvuodesta :).

Tässäpä oli tämänkertaiset.
Seuraavassa postauksessa on siis luvassa muun muassa suurta tuuletusta :D.
Instassa muutama päivä sitten seuranneet tietävätkin jo syyn :D.
Niin ja olen myös elokuulle suunnitellut ja valmistellut uutta projektia, että saisi tänne edes jotain sisältöä, jos nämä purkit alkaa loppua enenevässä määrin näin hitaasti :D.
Siitä saatte lukea sitten elokuun alussa!
Mutta palaillaan piakkoin taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo yksisarvinen taisi poistua ja tilalle tuli Lama Dude, siinäkin mansikka tuoksuna :D Nykyään taitaa kaikki käsisaippuat olla niissä pitkulaisissa pulloissa, nuita lättänäpulloja ei enää ole.

    Ja totta, Naturals -sarja taisi siirtyä kokonaan Senses -sarjaan ja sieltä tipahteli tuoksuja pois. Saa nähdä jatkossa, kun tuoksusuihkeitakin oli aika suuri määrä, että onko jatkossakin jokaiselle suihkugeelille vastine myös tuoksusuihkeissa ja kasvaako niiden määrä jatkossa. Nyt niitä on aika vähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, nyt mä muistankin tuon laaman :D. Kyllä tuo yksisarvinen ois ollut parempi :D.

      Jännityksellä seuraan kyllä tuota tuoksusuihkeiden tilannetta!
      Onneksi niitä löytyy vielä itseltä varastosta pitkälle ensi vuoteen, mutta sitten kyllä pitäisi saada taas varastoja täytettyä!
      Kuitenkin 2-3kk välein tulee kulutettua pullollinen.

      Poista

Suositut tekstit