lauantai 9. helmikuuta 2013

Kuorintaa, kuorintaa, kuorintaa...

Heipsan!
Selvisin suht kunnialla tämän päivän töissä, vaikka alkoikin väsyttää jälleen loppua kohti ja sitten alkoi yhtäkkiä nenästä verta vuotamaan... Onneksi en aloittanutkaan labrahommia, vaan tein vain paperihommia. Onpahan maanantaille sitten kunnolla hommaa, että pysyn hereillä kellon ympäri ja ylikin :D.
Mutta nyt olisi jälleen seuraavan loppuneen vuoro!

Hieman haikein mielin käytin muutama päivä sitten loppuun tämän Dermosilin Primo-sarjan Vanilla Sugar Body Scrub vartalokuorinnan. Haikeuteen ei tosin ole onneksi syytä, kun yksi purkki odottaa vielä käyttöään ja tätä on ainakin toistaiseksi vielä myynnissä :D.
Vaan olihan tämä yksinkertaisesti aivan ihanaa!!! Ihanan vaniljan tuoksuinen, ihanan sokerisen kuoriva, ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi jäi iho tämän jäljiltä jajaja... :D.
Ehdottomasti Holy Grail-kamaa!
En tosiaan tämän jäljiltä käyttänyt rasvaa suihkun jälkeen, en tarvinnut sitä :).
Halvempi versio The Body Shopin kuorinnoille, vaikka tälläkin 200ml purkilla on hintaa 7,50e. Ehdottomasti tilaan silti lisää jossain vaiheessa :).

Ja kun jotain on loppunut, niin jotain on myös jälleen tullut :).
Tätä en ostanut, vaan adoptoin tämän orvoksi jääneen Yves Rocherin kuorinnan R:ltä, kun hänellä ei ole käyttöä tälle (liian kuorivaa hänen makuunsa) ja tämä on vain kaapin hyllyllä lojunut. Tämän sain jo torstaina, mutta nyt tuli sopiva rako esitellä tämä. Erittäin mielenkiinnolla testaan tämänkin :).

Mutta mitähän sitä sitten tekisi... Voisi ehkä jälleen blogeja lueskella, vaikka en taida koskaan päästä nykytilanteeseen kaikissa seuraamissani blogeissa, kun ei vaan enää viikolla ehdi lukemaan niitä, että pysyisi kärryillä :/. Nooh, täytyy silti ainakin yrittää :).
Ja kynnet voisi hoitolakalla lakata taas, kaikki kynnet tosin ovat jo katkenneet aivan nysiksi ja nekin jäljellä olevat ovat ihan liuskottuneet, kiitos vaan labrahanskojen...
Palataanpas taas huomenissa jälleen seuraavan loppujan kanssa :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Minäkin tilasin tuota dermosilin kuorintaa,en ole vielä saanut tuotteita. Tosin tilasin kunnolla nyt tuotteita kun todennäköisesti en tilaa enää ennen kesälomaa dermosililta mitään. Saapa nähdä pitääkö tämä päätös.:-P ja hyvä että tuo aprikoosi-kuorinta sai "uuden kodin",olisi kyllä pölyttynyt mulla vaan varastoon. Ehkä syynä on sekin että tuoksu/kuorivuus ei ollut mun makuun sopiva,tuskin oisin tuota tilannut (sainkin tuon ilmaiseksi). -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kyllä otan ilomielin kaikki orvot pienet purkit ja tuubit kokeiluun ;D. Kiitokset vain tuosta ^_^.
      Tuo Dermon kuorinta on aika kuorivaa, joten sulle suosittelisin pientä määrää ja veden kanssa lantrattuna, jos et kovin kuorivista tykkää :). Tosin tuossa kuorivana ainesosana on tosiaan sokeri, niin se alkaa kyllä sulaa jossain vaiheessa. Mutta iho jää ihanan kosteutetun tuntuiseksi <3.
      Ja Dermolla on kyllä kaikkea ihanaa aina, joten ehkä vannomatta paras :D.

      Poista
  2. Heh, mulla on just samat vaniljakuorinta ja seuraavana vuorossa tuo aprikoosi :) Vaniljatuote on kyllä mainio kiireapulainen, kun kosteutus tulee samalla vaivalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuopas sattui sopivasti! :D
      Tänään ajattelin testata ensimmäisen kerran tuon aprikoosi-kuorinnan.
      Ja tosiaan tuo vanilja oli ihan mahtava silloin, kun oli liian väsynyt, että olisi enää suihkun jälkeen jaksanut rasvata kroppaa (tuota onkin ollut viime viikkoina liikkeellä mulla enemmän...) :).

      Poista
  3. moi taas :)
    Sun innoittamana mekki on alettu KUORIA! Uskomatonta, mutta näin on. Tosin vasta naamataulua.. Mut kuitenkin :) (noh Blackie ei kylläkään kuori)
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, että oon ollut innostamassa tuohon kuorimiseen ^_^!!
      Siitä se lähtee pikku hiljaa etenemään ;D.

      Poista

Suositut tekstit