maanantai 18. helmikuuta 2013

Omistamani kynttilä-tuikkuni

Hellou taas!
Olin kyllä aikeissa eilen kirjoitella, mutta kun olin aikatauluttomassa ja suunnittelemattomassa moodissa viikonlopun, niin en sitten jaksanut istahtaa pidemmäksi aikaa koneelle :p. Tosin edelleen mulla on vain yksi loppunut esiteltävänä, joten sinänsä ei ole hirveästi edes postailtavaa :).
Mutta nyt toteutan pienen toiveen, jota rakas ystäväni R minulta pyysi eli omistamani Kivi-tuikut kuvina ja nimien kera.

Vasemmalta oikealle: Harmaa, Kirkas, Vaalea lila ja Hiekka.
Harmaan ja Hiekan ostin viime syksyn Hulluilta Päiviltä, Vaalean lilan ostin Cittarin leimojen keräilytuotteena viime syksynä ja Kirkkaan sain R:ltä, kun nähtiin ystävänpäivänä :).

Vasemmalta oikealle: Punainen, Granaatinpunainen ja Ruusuoliivi.
Kaikki lahjoja; Punainen ja Ruusuoliivi valmistumislahjana kummitädiltäni ja Granaatinpunainen 2012 joululahjana R:ltä :).

Vasemmalta oikealle: Omenanvihreä, Vihreä, Koboltinsininen ja Mustikansininen.
Omenanvihreän ostin Cittarin leimojen keräilytuotteena viime syksynä, Vihreän ja Mustikansinisen sain R:ltä ja Koboltinsininen oli myös valmistumislahja kummitädiltäni.

Tässä on vielä omistamani Ballo-tuikut, joista 2 sain Mr. Insinöörin äidiltä (oikean puolimmainen vihreä? ja vaalean??sininen) ja 3 muuta sain synttärilahjana Mr. Insinööriltä.
Tarkkoja sävyjä en kyllä Kirkkaan ja Koboltinsinisen lisäksi oikein osaa sanoa...
Nuo vihreät ovat jänniä, sillä keskimmäinen on vaaleampi kuin tuo oikeanpuolimmainen, mutta silti tummempi kuin tuo Omenanvihreä Kivi... Ja tuo oikean puolen vihreä on vaaleampi kuin Vihreä Kivi... Ja sitten kun nuo värit muuttuu eri valossa ja valaistuksessa, niin ei noista ota selvää :D.
Joku viisaampi kertokoot oikeat sävyt!

Mutta tällainen postaus vaihteeksi! Pistin tämän postauksen Koti-tunnisteen alle, kun en muutakaan keksinyt :).
Katselin tuolta Iittalan sivuilta, niin monta olisi vielä mitä haluan omistaa... Ja uusiakin tuonne on näköjään tullut! Pinkki on ollut jo pitkään haaveena ja olisi kyllä Lohenpunainen ja Laventelikin kivoja... Ja nuo sinisetkin haluaisin jajajaja :D.
Onneksi tässä on toivottavasti vielä elämä aikaa nuo hommata.
Katsotaan, teenkö huomenna postausta vai yritänkö saada lisää purkkeja loppumaan (jumittaa jumittaa!!)... Edelleen olisi luonnoksissa muutama aloitettu juttu ja haaste ja myös niitä "That's Who I am"-juttujakin olisi muutamaan postaukseen...
Miumoi <3

18 kommenttia:

  1. Köh, hommahan on niin, että mä oon nyt lyhyen ajan sisään alkanu hamstraamaan noita Kivi-tuikkuja... Jahka viimeiset hankinnat saapuvat hellään huomaani, tarttee mun sitte hiukan hillitä itseäni =D Olisko tuo sininen Ballo vedensininen tai vaaleansininen ja vihreä ihan vaan vaaleanvihreä? En kyllä tiedä, niiden värit ku ei oo niin hallussa ja netistäkää ei näköjään helpolla löydy mitään virallista sivustoa josta näkis ne värit =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii, olisi kiva lukea postausta sinun kokoelmasta :) !!!
      Ei kait niitä voi koskaan olla liikaa ;D.
      Nuo Ballo-sävyt on kyllä hankalia... Josko tuo keskimmäinen on vaaleanvihreä ja oikea vain pelkkä vihreä... Jos sävyt on muuttuneet, kun Kiviä on alettu valmistaa...

      Poista
    2. Voisinhan mä poiketa blogin linjasta ja tehdä postauksen niistä jahka viimeisimmät saapuvat mulle =) Joo, liikaahan niitä ei voi mun mielestä olla, mutta kukkaro ja tila (siis sen puute) saattaa olla eri mieltä ;D

      Poista
    3. Joo, tuo tilan puute on kyllä ongelma :D.
      Itsellä onneksi lahjaksi saanut nuita kivasti, ja tarjouksista loput, niin sen suhteen ei oo vielä hätää. Nuo minulta puuttuvat kuitenkin maksaa aika paljon, joten ihan pian ei tule osteltua niitä :D.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ja jotenkin tuo mun kommentti kuulostaa näin jälkikäteen hirveän väärältä mutta siis kiva tietää mitä tuikkukippoja vielä haluat :p

      Poista
    2. Hihih ;D.
      Joo, ainahan sitä saa haluta ja haaveilla :). Varsinkin kun kaikki haluaisin omistaa, mitä on myynnissä tällä hetkellä :D. Ja tiettyhän niitä tulee uusia sävyjä aina myyntiin!
      Iittalan Outletiin haluaisin haluaisin päästä katsomaan, minkälaisia 2-laadun tuikkuja siellä ois myynnissä, nekin voisi olla kivoja :).

      Poista
    3. Ehkä täytyy tässä joskus vähän kävästä ;)

      Poista
  3. Ah niin herkkuja! Olispa mullakin noin laaja kokoelma! Working on it.. (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa se karttuu :D.
      Nämä taitaa olla ainoat keräilykohteeni (jos kosmetiikkaa ei lasketa), mutta eipä ole itse vielä kovin montaa ehtinyt ostaa, kun lahjaksi saanut jo niin monta :).

      Poista
  4. Kiitos postauksesta! Ite ainakin pidän noita Kiviä hyvänä lahjaideana. Nuo on kyllä yhdessä ryhmänä kivan näköisiä. Outletista oon ostanu Iittalan taika-sarjaan 2-laatuna muutaman jutun ja eipä niitä 1-laatuisista erota. Ite tykkään kyllä keräillä juttuja mutta yritän pitää keräilykohteet rajattuina,ei vaan ole tilaa kaikelle.:-)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään :).
      Ja nuo ovat kyllä hyvä lahjaidea, jos ei muuta keksi :D.
      Mua harmittaa, että Outlet on sen verran kaukana, ettei sinne tule ihan muuten vaan lähdettyä...

      Poista
    2. kivoja ovat nuo kivituikut olen innostunut,niitä keräilemään kirppareilta,torista ja kaupoista :)

      Poista
    3. Jep, nuo ovat kyllä tosi kauniita :) !!

      Poista
    4. ostin viikonloppuna Rion-ruskean niitä ei valmisteta enään,onneksi löytyi vielä.Seuraava ostos olisi Pomeranssi niitä on vielä tarjolla kauppojen hyllyillä :)

      Poista
    5. Itselläni olisi lohenpunainen seuraavana haaveena :).

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Suositut tekstit