tiistai 24. kesäkuuta 2014

Balilla Omenoiden Kera

Täytyy tämän hetkisten synkkien kelien takia haaveilla aurinkoisemmista paikoista kosmetiikan avulla :D.
Tässäpä tulisi taas pienet esittelyt seuraavista tuhotuista jutuista:

Tämän kuvan otin Avonin kuvaston kuvasta, sillä en muistanut ottaa kuvaa loppuneesta Planet Spa-sarjan Bali Botanica Face Mask with Frangipani & Lemongrass 5ml kasvonaamio-näytepussista, kun sain äitini luona tämän käytettyä.
Näytteestä riitti kahteen kokeilukertaan omalla käytölläni.
Tämän pitäisi kuvaston kuvauksen mukaan rentouttaa ja silottaa, mitä lie sitten tarkoittaakaan... Kyllä tämä taisi ainakin pehmeämmän ihon jättää, mutta en ole hirveästi kiinnittänyt näihin näytekokoisiin pusseihin isompaa huomiota.
Tämä ei kuitenkaan ärsyttänyt kasvojen ihoa yhtään ja tuoksu oli melko heikko (en tykännyt tämän tuoksun vartalokuorinnasta), joten pidin niiden osalta tätä ihan mukiinmenevänä.
Ehkä näistä pitäisi se yksi täysikokoinen tuubi käyttää, että osaisi sanoa yhtään tarkemmin tehoista.

Toisena tuotteena olisi sitten Elokuussa 2013 Livboxista saatu 100ml Greenland Apple Body & Massage Oil vartaloöljy.
Tämä ei loppunut, vaan vein tämän äitini luo, että siellä olisi joku rasva jolla rasvata kroppa, kun käydään saunomassa :). Olenkin muutamaan otteeseen tätä edestakaisin mukana kuljettanut, mutta nyt edellisellä kerralla rikkoutui tuo korkki, joka kuvassa näkyy, niin katsoin paremmaksi jättää tämän sinne.
Tuoksultaan tämä on sellainen hieman esanssinen omena, onneksi on pieni pullo, niin tuoksuun ei ehdi kovin isosti kyllästyä. Iholle tuoksu ei onneksi isommin jäänyt.
Koostumukseltaan on siis todella juoksevaa öljyä, hieman siis hankala käyttöinen tällaisenaan. Kosteutti kuitenkin ihoni, eikä jättänyt pitkäksi aikaa lähmäiseksi, vaan imeytyi suhteellisen nopeasti koostumuksesta huolimatta.
En ehkä tässä tuoksussa ostaisi uudelleen, mutta jotain muuta tuoksua voisin kokeilla ja voisi siinä hieronnassakin kokeilla :).

Täällä edelleen valutetaan aivoja nenän kautta ulos, mutta pääsinpähän jo töitäkin vähän aloittelemaan! Saa kyllä nähdä, kuinka kauan tätä valumista vielä kestää, alkaa nenä olla jo melko kipeä ja rikki tuosta niistämisestä :(. Ei hirveästi hyödytä laittaa mitään rasvaakaan tuohon ympäristöön, kun vartin välein saa olla pyyhkimässä paperilla ne pois :/.
Turhauttavaa... Mutta jälleen huomenna palailen kirjoittelemaan, kun ei jumppaankaan vielä uskalla!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit