tiistai 10. kesäkuuta 2014

Merisuolaa kropalle

Hellou!
Tässäpä tulisi kuukauden ensimmäisen loppuneen esittely:

Se oli tämä Lushin 120g purkki Ocean Salt Face and Body Scrub kuorinta.
Muutaman kerran käytin tätä kasvoille, mutta pääasiallisesti käytin kuitenkin rintakehälle ja selkään finnejä ehkäisemään.
Tässä postauksessa näkyy, millaista tämä oli sisällöltään eli valkoista/turkoosia merisuola-kuorintaa.
Herkemmälle iholle ei varmasti sovi kovin hyvin, kun sisältää vodkaa ja suolaa (kirveli mukavasti, jos sormet oli auki tai jos oli finnejä puristanut auki :p), mutta ei tämä kuorintatehoiltaan ollut niin karkeaa kuin kuvittelin merisuola-kuorinnan olevan! Enemmänkin olisi voinut kuoria tai sitten käytin tätä liian vähän.
Yritin kyllä vähän säästellä tätä :). Sisällyksen otin Britti-Lushin sivuilta.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä kuitenkin ja tuntui kyllä vähän auttavan kropan finneihin eli voisin kyllä isommankin purkin tätä kroppakäyttöön ostaa uudelleen :).

Muuten ei tänne isompia kuulu, mitä nyt todistin taas kömpelyyteni ja kaaduin töihin mennessä pyörällä suoralla kuivalla tiellä :D.
Okei, todennäköisesti mulla jäi jumppakassi/kengännauha jonnekin väliin, kun yhtäkkiä veti polkimet lukkoon ja ohjaustanko alkoi vetää oikealle... Kaaduin sitten naamalleni ruohoalueelle, onneksi, silmälasit ja laukku lensi ympäri ruohikkoa ja vaaleat farkut sai kauniin vihreän sävyn :p. Onneksi yleensä melko mummo-vauhtia ajelen, niin ei tuon isommin käynyt, niska ehkä saattoi jotenkin venähtää, kun on ollut pikkuisen kipeä. Jännitystä elämään siis :D.

Saatiinpas töissä jo postereitakin painosta, tämä (tai siis se isompi koko) pitäisi työkaverin kanssa yhdessä esitellä sitten Tampereella ensi viikolla.
Eihän tuo ole ns. "oikeanlaisesti" tehty (liikaa tekstiä), mutta tällaista se yleensä kuitenkin on, kun ei vaan voi tiettyjä juttuja jättää pois :).
Ihan kiva tuosta loppupeleissä tuli, varsinkin kun tuo tausta on meillä kaikilla, jotka tuonne töistä lähtee, samanlainen.
Näytti siltä, että suhteellisen erilaisia kuitenkin kaikilla on nuo, joten eiköhän siellä erotu muista :).
Jännittää kyllä aika paljon se posterisessio, mutta täytyy toivoa, ettei kukaan isompi tutkija lyttäisi täysin :p.

Tällaista siis tänne! Palataan taas asiaan tässä viikon aikana!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit