maanantai 23. kesäkuuta 2014

Lähes Hengissä!!

Heipsan vaan pitkästä aikaa!
Hengissä ollaan, eli selvittiin reissusta, mutta ei se mennyt ihan niin kuin Strömssössä... Muun muassa terveys reistaili itse kullakin tavalla ja toisella, itselläni oli vatsavaivoja ja sitten sain vielä flunssan tuliaisiksi...
Siksi en kirjoitellut koko viikonloppuna, kun yritin vain rauhoittua, kun siellä ei hirveästi pystynyt sairastamaan... Junamatkakaan ei ollut kovin kiva istua 6 tuntia köhien ja niiskuttaen.
Tieteen kannalta oli konferenssi tosi kiva, vaikkakin aiheet olivat pitkälti keskittyneet sellaiselle kaistalle, jota en ymmärtänyt, kun en ole niitä asioita käsitellyt vuosiin. Olivat siis raskaita päiviä, kun yritti aiheita ymmärtää :).
Posterisessio meni ihan kivasti, vaikka pieni paniikki meinasikin iskeä, kun muun muassa hoksattiin siellä olevan toisen, puolalaisen ryhmän, posterin jolla oli sama tutkimusaihe kuin meilläkin :p. Pienoinen kiire siis nyt tulee olemaan, että saadaan artikkeli julkaistua niin nopeasti kuin mahdollista...
Tänään jäin vielä kotiin, kun kohonnutta lämpöä oli vielä eilen. Nyt on lämpö ollut normaali, niin huomenna on pakko suunnata töihin niiskuttamaan ja vaikka buranan voimin...

Aattelin nyt tähän esitellä lyhyesti yhden loppuneen ja Avonin tilaukseni!
Tämän Avonin Planet Spa-sarjan Sweet Sensuality Bath Elixir with Jasmine Essential Oil kylpy"eliksiirin" kokeilin suihkussa ja täytin sitten pumppupullon käsisaippua-käyttöön.
Tämä oli sellaista vaaleanpunaista suihkugeelimäistä geeliä, joka kyllä pesi ja vaahtosi ihan hyvin eikä kuivattanut ihoa samalla lailla mitä jotkut suihkugeelit tekee.
Tuoksu vain oli jälleen se mikä tökki, ei kukka-tuoksut tunnu olevan mua varten :). Silti niitä pitää ostaa kokeiluun kuitenkin :p.

Sitten tässä on minun Avonin 8.jakson 2014 tilaukseni.
Laatikosta ei ole kuvaa, kun kävin hakemassa tämän mennessämme käymään äitini luona kylässä. Näiden lisäksi laatikossa oli vain äitilleni pari tilaamaansa juttua eli oli taas mini-tilaus :).
Itse tilasin 10.jakson kuvastojen lisäksi uutuutena olleen On Duty-sarjan roll-on dödön, alessa olleen Ultra Sexy-tuoksun suihkugeelin (125ml), Glimmerstick Brights-rajauskynän Cobalt Cool ja 1.5ml tuoksunäytteen Instinct Forbidden EdP:stä.
Täytyy toivoa, että tämä flunssa menee pian ohi, että pääsen kunnolla noita tuoksuja nuuhkimaan :).

Hyvin oon saanut taas itseäni aisoissa pidettyä, enkä edes Tampereelta ostanut mitään, vaikka Stokkalla käytiin ja siellä oli ale-myynnit menossa :p. Muualla ei ehditty eikä jaksettukaan käydä.
Tuossa juuri tosin katselin taas uutta Oriflamen kuvastoa netistä ja kieltämättä tekisi mieli laittaa tutulleni viestiä, että laittaa oman tuttunsa yhteystiedot, jonka kautta voisin Oriflamea tilata :D.
Tiedän kyllä, että nykyisin voi itsekin tilata sieltä, mutta haluan postikulut (6-8e?) säästää, niin ennemmin sitten konsultin kautta tilaan :). Noh, vielä en ole retkahtanut ja toisaalta Avonillekin tulee kaikkea uutta ja kivaa, niin ehkä yritän vielä tuota Oriflamea hillitä :).
Palataan toivottavasti huomenna loppuneiden kanssa taas asiaan! Nyt lähden taas niistämään tuota vereslihalla olevaa nenää...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit