keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Vähän piristystä shoppaillen

Päätin, että käyn tänään töiden jälkeen shoppailemassa hieman, kun alkoi tämä yksinolo ja flunssa ärsyttämään :).
Esittelen kuitenkin yhden loppuneen tähän alkuun:

Vihdoin sain käytettyä tämän 240ml Dermosil Pomegranate Hand Cream käsivoiteen, jota käytin yötä vasten.
Toimi ihan kohtuullisesti talviaikaan ja yötä vasten. Ei nuo kädet päässeet viime talvena kuivumaankaan ihan niin pahasti, joten ihan hyvin riitti tehot, kun aamulla oli melko pehmeä iho. Todella kuiville käsille ei välttämättä riittäisi tehot kuitenkaan.
Imeytyi myös päiväsaikaan nopeasti, kun loppuvaiheessa päivälläkin käytin. Pumppupullo oli hyvä! Tosin sentin verran pohjalle jäi rasvaa, käytin sitten suihkun avulla loppuun.
Tuoksu oli kyllä melko voimakas ja ehkä esanssinenkin, meinasin kyllä tympääntyä siihen :/.
En ostaisi tässä tuoksussa uudelleen tällä tuoksulla.

Mutta nyt niihin shoppailuihin!
Ensimmäisenä suuntasin pitkästä aikaa Kofeiinikomppaniaan ostamaan irtoteetä, kun alkaa varastot vähentyä uhkaavasti.
Alun perin suunnittelin ostavani vain Rooibosta ja mustaa teetä yhdet pussit, mutta sitten tuli valinnan vaikeus... Tässä sen tulos (yht. 12,60e/5x50g) :D.

Sitten suuntasin suunnitelmani mukaan Anttilaan, kun olin mainoksesta katsonut, että siellä on alessa muutamat tuotteet, joita oon miettinyt.
Maybelline Fit Me-tuotteet oli 2kpl/15e ja valitsin meikkivoidepuikon kokeiluun, jos se korvaisi sitten Oriflamen vanhan vastaavan. Toiseksi otin kokeiluun kivipuuterin, kun käytössä ollut puuteri meni täysin rikki Tampereen reissulla...
Sitten mielitekona nappasin mukaan kokeiluun Biozellin kosteuttavan hiusnaamion (6,95e).

Sitten päätin "oikaista" KappAhlin kautta Stokkalle. Siellä hoksasin Fifty Shades-sarjan tuotteita edelleen myynnissä ja bongasin sukkanauhan (9,95e) ja tajusin, että mähän tarvitsen sellaisen häitä varten!
Nyt siis on sekin pois mietintä-listalta :).
Pääsin sitten sinne Stokkalle ja sieltä löysin -40% ale-laarista O.P.I.:n kynsilakan (10,10e) sävyssä "Muir Muir On The Wall". Oli niin veikeä sävy, että oli ihan pakko napata mukaan :). Ja onpahan ihka ensimmäinen O.P.I. mulle!
Normaalihintaan (19,90e) oli sitten tuo matkakokoinen Tangle Teezer, mutta päätin ostaa sen nyt, ettei tarvitse normikokoista aina matkoilla roudata mukana :).
Lisäksi kävin Herkussa jälleen ostamassa tuttuja herkkuja itselleni.

Viimeisenä ennen bussipysäkille suuntaamistani piipahdin Kuudes Maku-liikkeessä, josta ostin jälleen Nelituulian terva-suklaakonvehtirasian ja lisäksi pussit suklaa-kookospalloja ja tumma suklaa-toffee hunajakenno-paloja (eli edelleen hyvästit mekko-kunnolle) :).
Erittäin kivaa oli, mieli kyllä piristyi ja kun aurinkokin lämmitti miellyttävästi bussia odotellessa, niin mikäs siinä ollessa ^_^.

Tällaista siis tänne tälle päivää! Flunssa on sen verran alkanut hellittää, että vartin välin sijaan tarvisee niistää vain puolen tunnin välein :D. Edistystä siis hitaasti, mutta hitaasti :p.
Ja Mr. Insinöörillekin ehdotin, että sen on sama olla kotonaan niin pitkään tällä viikolla kuin tarvitsee, sen on pitänyt kattoa siellä laittaa uusiksi ja sillä on kroppa tällä hetkellä kuulemma ihan rikki, kun ei ole tarvinnut sitä rasittaa tuolla tavalla pitkiin aikoihin (ja kun ei se liikuntaakaan isommin harrasta...). Aattelin, että se saisi sitten edes yhden lepopäivän väliin, että pääsee vielä sängystä ylös ja ensi viikolla töihin ja kuulemma sen pitäisi omaan autoonsakin jotain tehdä ennen katsastusta...
Täytyy nyt siis odotella sitä yhteistä aikaa Heinäkuun loppuun Qstockiin asti, josko sitten saisi vietettyä kunnolla yhdessä edes pidennetyn viikonlopun, kun muita loma-mahdollisuuksia ei taida olla tälle kesää :/.
Mutta joo, palaillaanpas taas huomenna seuraavien loppuneiden pariin! Nyt täytyy lähtä suihkuun, josko saisi jotain vielä kulutettua tälle kuulle :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä, löysit siis Maybellinelta oikeat sävyt!! Ihanan näkösiä ostoksia, ja näyttää paljon pienemmältä saalis kun mitä aluksi luulinkaan. :O Ja aina plussaa teen juonnista, et säkään taida siis kahvia litkiä....? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en nyt tiedä, onko nuo oikeat sävyt, ei kyllä ollut hajuakaan, mitkä ottais :D. Nuo nyt vaikuttivat lähinnä niitä sävyjä, joita yleensä käytän :).

      Hih, aika hyvin maltoin olla ostelematta, vaikka meinasin Anttilasta ostaa lisäksi niitä I Love...-suihkareita (siellä oli se choco-mocca tms. ja rasberry-vanilla) :D. Sain kuitenkin kuunneltua järkeäni, että mulla löytyy jo vadelma-vaniljan tuoksuista ja muutenkin suklaan tuoksuista suihkugeeliä, niin jätin pullot toistaiseksi kauppaan :D..

      En ihan älyttömästi juo kahvia, siellä konferenssissa tuli tosin juotua aamupalalla hotellilla ja luentojen kahvitauolla kahvikuppi, että pysyy hereillä :).
      Muuten juon yleensä jotain cappuccino/latte/yms. erikoiskahveja, jos esim. kahvilassa tulee käytyä :). Jos normaalia kahvia juon, niin se on lähinnä maitoa/kermaa kahvilla ;D.
      Kotona mulla on juurikin Kofeiinikomppaniasta ostettua suklaa- ja vaniljakahvia, ne on kyllä hyviä ja vatsa ei mee niistä sekaisin :).
      Mutta yleensä tulee kuitenkin teetä tehtyä (joko pusseina tai irtona) kotona, ellei sitten ole ihan kuoleman väsynyt :). Vatsa tykkää enemmän!

      Poista

Suositut tekstit