perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesäkuun Ennusteita

No niin, nyt on Firefox vaihdettu Chromeen, niin katsotaan pelittäisikö selain pätkimättä ja saisin kirjoiteltua rauhassa :)!
Kohta on jo viikko kulunut kesäkuuta, mutta tässäpä tulisi nyt mahdollisten loppujien kuvat:

Ensimmäisessä satsissa on sekalaista seurakuntaa ja muutama tuttu aiemmilta kuukausilta.
Käsirasva, huulirasva ja hiuskiinne ovat tuttuja.
Muista sen verran, että kaikkia yritän käyttää niin, että saisin varmasti loppumaan, mutta Outspoken-hajuvesi on vessatuoksuna, UDPP on kolmatta vuotta ollut käytössä ja palasaippua ei tunnu kuluvan, vaikka kuinka paljon hankaa käsiin :D.
Hajuvesi-näytteitä saatan käyttää muutaman kappaleen.

Sitten kropalle tarkoitettuja tuotteita; tämä kuu on siitä mielenkiintoinen, että taidan saada käytettyä peräti 3 vartalokuorintaa!!!
Aurinkorasvaa on niin vähän tuossa pullossa jäljellä, että taidan käyttää sen ihan tarkoituksella pois.
Kroppasuihkekin loppuu melko varmasti, samoin roll-on dödö. Minisuihkugeelin saatan ottaa Tampereelle mukaan :).

Sitten viimeisenä kasvoille tarkoitettuja juttuja.
Naamio-pussit varmasti loppuisi, jos ahkerasti käytän niitä. Muut ovat sitten "toivottavasti loppuvat"-listalla, paitsi yksi on jo noista yllättäen loppunut :).
Lisäksi kuvissa ei näy parit jo tähän mennessä loppuneet eli teoriassa ihan jees kuukausi tulossa, kunhan ostokset pysyisi kurissa :D.

Livboxin hain myös tänään ja sieltä ei onneksi kovin montaa tuotetta tullut, parit tuotteista voisin ottaa reissuun mukaan :).
Muuta kivaa tässä päivässä ei sitten oikein ollutkaan... Töissä tuli sellaisia tuloksia, että ahdistuin posterin tulosten puolesta... Mun pitääkin mennä huomenna töihin varmistamaan ne ja lisäksi pitäisi tiedonhankinta-kurssin tehtävä tehdä loppuun, kun deadline on maanantaina... Plääh...
Nooh, ehkä tästä vielä ylöspäin noustaan!
Tällaista siis tänne tällä hetkellä. Kirjoittelen huomenna Livboxin sisällöstä, jos ei töissä mene kovin myöhään. Ajattelin kuitenkin, etten ihan 8 aikaan kuitenkaan sinne mene :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit