torstai 26. kesäkuuta 2014

Vanhempia tuotteita jälleen loppuu

Kyllä nuita pitkään käytössä olleita ja vanhempiakin tuotteita vähitellen mulla loppuu!

Ensimmäinen oli tämä 200ml Avonin tosi vanha Advance Techniques-sarjan Styling Medium Hold Hair Spray hiuslakka, jonka ostin, kun tämä sarja (ennen nykyistä ulkomuotoa) uudistui.
Jouduin tämän ostamaan silloin, kun tarvitsin hiuslakkaa edellisen loppuneen tilalle, eikä tässä uudistuneessa sarjassa ollut vielä painepakkauksella olevaa hiuslakkaa.
Tämä toimi siis pumppaus-systeemillä ja sehän tarkoitti sitä, että lakka tuli ulos todella epätasaisina isoina pisaroina :/. Pito oli kyllä ihan kohtuullinen, mutta piti yrittää käden kautta levittää, ettei yhteen kohtaan tule liikaa lakkaa.
En aio ostaa enää tällaisia pumpattavia versioita ja olen onnellinen että sain tämän viimein loppuun :D.

Luulin, että mulla on jäljellä enää nämä minikokoiset hiuslakat, mutta tuossa yhtäkkiä muistinkin, että aika vasta keväällä ostin tarjouksesta tuon vanhan ulkomuodon omaavan 200ml hiuslakan painepullossa :D. Eli se täytyy ottaa seuraavaksi käyttöön ja säästellä vielä näitä minikokoisia matkoille :).

Toisena loppuneena on sitten tämä parin vuoden takainen "uutuus" eli Avonin 100ml Miami Party Body Mist vartalosuihke.
Tämä loppui Tampereen reissulla, enkä ollut muistanut ennen lähtöä kuvata pulloa, niin piti taas vanhasta Avonin kuvastosta etsiä kuva :).
Kropalle siis näitä suihkin ja tässä oli kyseisen tuoksun ihana hedelmäinen tuoksu (omistan tästä myös EdT:n).
Toimi ihan moitteetta ja hieman harmittaa, ettei tätä ole enää myynnissä...
Onneksi Avonille tulee joka kesä lähes poikkeuksetta jokin ihana kesätuoksu myyntiin :).

Nyt lähti seiraavaksi käyttöön suhteellisen vasta ostamani Naturals-sarjan ruusu-suklaasuihke. Ihan kiva, että nämä suihkeet ovat nykyisin vain 100ml kokoisia, niin ei ehdi kyllästyä tuoksuihin ja pystyy käyttämään nämä kohtuullisessa ajassa pois :).
Eipäs tänne tällä erää tämän enempää! Palailen varmaan taas huomenna seuraavien kera, tosin Mr.Insinööri tuleekin huomenna takaisin ja kuulemma on vielä ensi viikkokin lomaa :). Harmi vaan, ettei sitä pysty juuri yhdessä viettämään kuitenkaan, kun mun on pakko olla töissä :/.
Mutta palaillaan taas!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit