keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kyllä täällä suihkugeelejäkin loppuu!

Vaikkakin ehkä pienemmässä mittakaavassa kuin joillakin :D.
Tässäpä siis jälleen muutaman loppuneen lyhyet esittelyt:

Tämä MP:ltä Tallinnan diilauksena saatu 250ml Puhas Loodus Shower Gel with Nourishing and Peeling Apple Extract suihkari meni mulla parin käytön jälkeen käsisaippua-pullon täytteeksi.
Tuoksu tässä oli kyllä selkeästi omenainen, ehkä jopa liikaakin omaan makuun :D. Mutta tuoksun puolesta pystyi kyllä käyttämään!
Ongelmaksi koituikin koostumus, se oli todella lirua ja vesimäistä :/. Kyllä kait tämä pesusienen/kuorintahanskojen kanssa olisi mennyt, mutta ei tämä sitten niin paljoa sykähdyttänyt eli sai mennä surutta käsien pesuun.
En myöskään täysin ymmärtänyt, mistä tulee tuo kuorivuus... En kyllä huomannut tai tuntenut seassa mitään rakeita edes...
En siis aio vastedes ainakaan tätä ostaa uudelleen, mutta hauska oli testata :).

Sitten sain käytettyä 60ml The Body Shopin joulukalenterista tulleen Shea Shower Cream suihkuvoiteen.
Tässä tuoksu oli sellainen shealle tyypillisen imelä, mutta ihan hyvin tämän pienen pullon pystyi käyttämään sen suhteen.
Koostumus oli kermaisen voidemainen, ei valunut kovin nopeasti, jos kropalle suoraan ruutasi. Piti rasvata kroppa tämän jälkeen, mutta ei tämä ihoa kuivattanut samalla lailla kuin normaalit suihkugeelit.
En tässä tuoksussa ostaisi uudelleen tai ainakaan normikokoista pulloa, mutta muuten kyllä voisin lisää käyttää ja kokeilla :).

Ja viimeisenä tällä erää sain käytettyä myös toisen TBS:n minisuihkarin eli Coconut Shower Creamin.
Tämä oli myös viime vuoden joulukalenterista tullut ja oli koostumukseltaan ja hoitavuudeltaan lähes samanlainen kuin tuo shea-versio.
Pidin tämän tuoksusta sheaa enemmän, mutta en tiedä, pystyisinkö isompaa pulloa kuluttamaan tästäkään tuoksusta :D. Huomasin kyllästymisen merkkejä tämänkin kohdalla.
Kiva oli kuitenkin testata ja käyttää näitä :).

Tänne ei tämän ihmeempiä kuulu.
Töissä tosin on ollut aika katastrofaaliset päivät labran puolella ja teki eilen mieli muun muassa heittää seinään parit ajolaitteet... Huomenna taas selviää, haluanko jälleen heitellä seinille jotain :p. Tämä päivä meni vähän seesteisemmin.

Hääjutut on edenneet sen verran, että kutsukortti-pohja on valittu ja se menee sekä kuvalla että ilman, riippuen nyt, että tuleeko kuvaa vai ei :).
Se oli Mr.Insinöörin suosikki ja kyllä itsekin siitä pidin. Yritin muokata mun omaa lemppari-pohjaa Vistaprintin sivuilla, mutta siinä oli tyhmä &-merkki, jota ei saanut pois, niin piti se sitten heivata mielestä :).
Sopii kuitenkin ihan hyvin talveen tuo valittu versio ja kyllä se meidän tyylinen on eli tämä on nyt tosi hyvällä mallilla :).
Kutsu-tekstitkin oon saanut rajattua 14 sivusta vain muutamaan vaihtoehtoon (pari Mr.Insinöörin suosikkia ja muutama oma). Pieni runopatkä/laulun sana-kohta olisi kiva saada myös mukaan, mutta ehkä mä voin siitä tarvittaessa luopua :). Se on sitten seuraavana mietinnässä!

Ja eilen ja tänään oon saanut myös hääkimppu-asiaa eteenpäin!! Sunnuntaina laitoin viestiä sinne Silkkikukat.fi-suunnittelupalveluun ja eilen jo sain ensimmäisen version kimpusta :o.
Pari ehdotusta laitoin vastaukseksi ja nyt tuossa pari tuntia sitten tuli parit uudet versiot, joista oon aika lailla varma nyt, että toisesta tulee hääkimppu ja toinen näytti olevan just sopiva heittokimpuksi :).
Vielä pitää pyytää tekemään Mr.Insinöörille rintakukka, niin tämä(kin) asia olisi pois "to do"-listalta!!!

Mutta sitten huomenna olisi jännä päivä, sillä vuorossa olisi viimein kihlakuvien otto, iiiikkkk !!!
Saa sitten nähdä, miten rähjäisiä kuvista (tai lähinnä kuvattavista) tulee tämän mun 3cm hiusten juurikasvun ja itsetehdyn meikin (joka on naamassa koko työpäivän) kanssa :p. Pukua tai mekkoa ei laiteta, vaan itse menen todennäköisesti mustissa farkuissa ja pitsihihaisessa t-paidassa, pitäähän se valokuvaajalle antaa vähän haastetta ;D.
Pitää nyt vaan ilta miettiä silmämeikkiä, minkä tekisin huomenna... Voisin melkein kokeilla tehdä jonkun sini-mustan meikin ripauksella hopeaa, sehän sopisi myös häiden värimaailmaan :).

Alan siis pohtia tuota meikkiä ja sitten suuntaan suihkuun! Tänään pitäisi vielä Avoninkin tilaus 13.jaksosta tehdä :). Siitä tulee vaihteeksi vähän isompi omalta osalta, koska jää niin vähästä kiinni 80e raja, että pakko nyt itselle tilata sen verran, että saan alennukset ja ilmaiset postikulut :p.
Palataan taas asiaan loppuneiden kanssa piakkoin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mähän ostin Tallinnasta tuon saman omena-suihkugeelin elokuussa, enkä tajunnut että sulla oli samanlainen. Ai ei kuorinut mitenkään? Jaahas. No ei se kauheesti ees haittaa, koska selkeät vartalokuorinnat on paljon parempia ku noi muka-kuorivat suihkugeelit. :D Harmi että oli pettymys. :(

    Mä tykkään tosi paljon tuosta TBS:n shean tuoksusta, musta se taas on sellanen "varma" valinta, joka ei varmasti ärsytä ketään. :D Mulla on siitä myös puolet isosta pullosta jäljellä (käytän talvemmalla) ja tuo pikkupullo. On kyllä mukavan kosteuttava koostumus. :)

    Ooo, kiva kuulla että hääjutut on taas ottanu harppauksen eteenpäin! Kuulostaa ihan mielettömän hyvältä tuo silmämeikki ja kutsut!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mä oo huomannu mitään kuorivia rakeita ainakaan, kun käsisaippuana oon kohta tuon käyttänyt kokonaan :).
      Hieman pettynyt olin tuohon, mutta hyvin tuo käsipesussa pelitti :).

      Hih, näin ne maut ovat erilaiset :D. Mulle tuo shea tuoksuu liian imelältä, tosin tuossa TBS:ssä se ei ole yhtä imelä kuin esim. Avonin shea-sarjassa :D.
      Koostumus on kyllä kiva nuissa suihkuvoiteissa!

      Hääjuttuja on tullut tässä kunnolla nyt monta päivää mietittyä ja jutut etenee hitaasti mutta varmasti ^_^.
      Kuvaa tulee tuosta kihlakuva-meikistä, kunhan saan nuo loppuneet ensin esiteltyä tältä kuulta :).

      Poista

Suositut tekstit