tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun Vikat

Menipäs tämä päivitys myöhään, kun on tullut tehtyä tässä kuvien muokkauksen ohessa kaikkea muutakin :). Hääjuttujen pohdintaa lähinnä :D. Ja muutaman kihlakuvankin sain tänään, niin niistäkin piti valita kuva, joka tulisi kutsukortteihin :). Olikin peräti 3 kuvaa yhden sijaan, jotka kelpuuttaisin kortteihin eli hyvin on Janica onnistunut tehtävässä :D!!
Mutta noita juttuja sitten toinen kerta enemmän, nyt lyhyesti viimeiset tulleet ja loppuneet!

Kuukauden viimeinen loppuja oli tämä 30ml Avril Lavigne Black Star Eau de Parfym, jonka olen ihan lyhyesti aiemmin esitellyt täällä.
Fragrantican mukaan alkutuoksussa on Mustaherukkaa, Mangoa ja Päärynää, sydäntuoksussa Jasmiinia, Lootusta ja Hibiskusta ja pohjatuoksussa Myskiä, Santelipuuta, Vaniljaa ja Meksikolaista suklaata.
Tämä ei ollut sieltä perinteisen makeasta päästä, mitä yleensä käytän, mutta mä todella tykkäsin tästä!! Ja nyt kun katsoin, mitä tässä on mukana, niin en ihmettele enää tätä ollenkaan; mangoa, hibiskusta, santelipuuta, vaniljaa, suklaata... Hyvältä kuulosti ja hyvältä tuoksui mun nenään :).
Ei ollut liian makea, mutta ei myöskään liian kukkainen.
Kuitenkin kun tässä tämän kuun ajan käytin lähes päivittäin, niin aloin kyllä kyllästyä eli mulle ei selkeästi sovi joka päivä sama tuoksu käytettäväksi :D.
Mutta kyllä mä voisin joskus tämän uudelleenkin hommata ehdottomasti!

Ja sitten ne plussat!
Avonin paketti tuli ja tällä kertaa tilasin sen verran myös itselleni, että sain alennukset ja ilmaiset postarit. Onneksi ei myöskään yksin tarvinnut tilata :).

Tällaista löytyi itselleni!
14.jakson kuvastojen lisäksi ostin kokeiluun uutuuksia; Big & Daring ripsivärin (joo, oon epäileväinen aina Avonin ripsareiden suhteen, mutta halusin kovasti tämän testata :)), Naturals granaattiomena-hiusnaamion ja Avon Care 3-in-1 käsivoiteen. Lisäksi tilasin puuterimeikkivoiteen ja Planet Spa Amazonian Treasures-kroppakuorinnan. Tuosta en ole vielä katsellut, onko muovirakeita myös tässä :). En sitten toiste tilaa, jos on.

Sitten töiden kautta tilasin Oriolashopista (tai mikä se nyt on taas Oriolan ja OrioNetshopin yhdistymisen jälkeen nimeltään...) vähän lisäravinteita ja vitamiineja, heijastimen sekä lääkedosetin, joka menee vitamiini-pillerien käyttöön :D Muistanpahan syödä päivittäin niitäkin vihdoin :D.

Ja tuli sieltä pari kosmetiikkatuotettakin tilattua :p.
Simin toisenlainen shampoo hiuspohjalle ja lisäksi kokeiluun Emendo-merkin Himalajan suolasaippua. Tuo oli ihan järkyttävän painava, 240g :D.
Onko siellä joku kokeillut suolasaippuaa?? Onko ollut hyvä??
Ajattelin testata tuota selkään/yläkroppaan finnejä ehkäisemään/parantamaan ja ehkä kasvoillekin voisin kokeilla...
Saa nähdä, onko hyötyä! Tuo ilmeisesti olisi myös Mr.Insinöörille hyvä kokeilla, kun pitäisi iho-ongelmiin kuten psoriasikseenkin sopia!
Katsotaan, miten käy!

Mutta nyt katsomaan Pukumiehet ja nukkumaan!
Huomenna sitten tulee yhteenveto syyskuulta :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo sinkkipore on ihan hyvänmakunen kunhan siihen ensin tottuu, ostelen sitä iteki tuolta Oriolasta :) Ja enpä ollu tiennykään että sieltä saa noita system4-hiustuotteita, hyvä tietää :D

    -Warjotar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ouu... Noh, jospa tuo pore alas menis :D. Aattelin joulukuulle säästää, että jos sairastun, niin saan sitten vitamiineja vetää kunnolla :D.
      Ja nuita System 4-tuotteita tosiaan saa nyt, kun nuo Oriola ja OrioNetshop yhdistyi :)!

      Poista

Suositut tekstit