keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Taas Tallinnan Diilauksia

Nytpäs sain jälleen käydä postissa hakemassa paketin, jossa oli taas vaihteeksi Tallinnan diilauksia Marisalta :D. Mä kun kuvittelin, ettei mulla tee mieli oikein mitään sieltä saada, mutta niinpä niitä haluja alkoi tulemaan, kun luin Marisan edellisellä kerralla itselleen tekemiä ostoksia...

Ja tällaisia sieltä sitten löytyi mulle!
Nostalgian vuoksi halusin kokeilla Fa-merkiltä (ollut Suomessa myynnissä joskun 90-luvun puolella) jotain ja kun Marisa kehui tätä Shower + Lotion Pomegranate Moisturising Shower Cream suihkuvoidetta (2,50e), niin valinta oli selvä :). Katsotaan, onko yhtä hyvä kuin Nivean In-shower Body Milk :).
Sitten alkoi kiinnostaa hurjasti myös Bourjois-merkki ja tuo Vitamin-Enriched Toner kasvovesi (5,60e) vei voiton. En malta odottaa, että pääsisin tuota testaamaan, tuoksu oli ainakin ihanan hedelmäinen <3.
Viimeisenä olisin halunnut testata jotain Dresdner Essenz-merkin tuotetta, mutta (jostain kumman syystä...) kielsin itseltäni normaalien suihkugeelien oston, niin pyysin sitten pitämään silmät auki kroppakuorintojen suhteen. Sellaista ei tullut vastaan, mutta löytyi kuitenkin tuollainen Bodycare Deli Superfood for Skin Nourishing Pomegranate & Acai Berry Body Scrub kroppakuorinta (6,20e), niin pyysin sen sitten ottamaan kokeiluun. Aiemmin en ole kuullutkaan tuollaisesta, mutta nytpä olen :).
Täytyy tänään testata tuo kuorinta ja suihkuvoide saa odottaa hetken aikaa kokeilua... Pitää nyt saada noita kroppavoiteita käytettyä ensin pois kunnolla (tai ainakin tällä hetkellä käytössä oleva voide pitää saada vähemmäksi) :).
Melkoisen hyvin sain kuitenkin hillittyä itseni, kun jäi diilaukset vain näihin kolmeen tuotteeseen :). Vielä pysyn miinuksella näidenkin jälkeen :p.
Tällaista tällä erää, palataan seuraavaksi loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Jeee, ihania tuotteita! ;) Hyvä että paketti viimein löysi perille. Niin, siis emmä ole tota Fa:ta vielä testannut....:/ Enkä mäkään ollut kuullut tuosta kuorinnan merkistä ennen, mutta toivotaan että ois hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa, nyt luin uudelleen sen sun Amsterdam-postauksen, niin siellä olit kehu vaan tuoksua :D. Noh, sen perusteella halusin kuitenki sun diilaavan tuon mulle :D.
      Mutta kivoja tuotteita nuo on.
      Testasin eilen tuon kuorinnan, mutta koostumus oli valitettavasti aika onneton siinä :(. Tuoksu oli kuitenkin kiva :).
      Pitää varmaan kuitenkin pian testata tuo Fa-geeli, tahtoo tietää, millanen se on :D.

      Poista
  2. Sokoksen 3+1 -päiville tulee muuten tosta Bodycare Deli -sarjasta suihkugeelejä ja vartalovoiteita. :) Tuoksut oli mustikka-valkoinen tee ja porkkana-minttu! Arvaa himottaisko? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D.
      Onneksi täällä ei oo (vielä) Sokosta, niin ei tule hairahdettua :D. Ja netissä tuskin ehdin tehdä tilausta :p.
      Tuo mustikka-valkoinen tee kuulostais aika hauskalta ^_^.

      Poista
    2. Oli muuten aika pliisu tuo mustikka-valkoinen tee -tuoksu! Ihan tylsä. :( Se porkkana-minttu oli kyllä ihan kiva! Ja arvaa ostinko saman kuorinnan jonka sullekin.... Ööö, ehkä....? ;D

      Poista
    3. No hyvä, ettei tarvi tuota mustikkaa sit himoita :D.
      Se kuorinta oli mulle pettymys tehoiltaan :(. Tulee varmasti juttua nyt lokakuun aikana, kuluu varmasti loppuun...

      Poista

Suositut tekstit