torstai 23. lokakuuta 2014

Hiustuotteita urakoitu loppuun

No niin, nyt voisin jatkaa loppuneiden esittelyä lyhyesti, sillä ei mulla varmaankaan kovin paljoa sanottavaa seuraavista tuotteista löydy...

Otetaan aluksi tämä tutuksi tullut Avon Naturals-sarjan vanha Moisturising Banana and Coconut Milk Detangling Cream for Dry, Damaged Hair hiuksiin jätettävä hoitovoide.
Olen tätä blogini historiassa jo pari tuubia käyttänyt ja ties kuinka monta sitä ennen ja nyt lähti tosiaan toiseksi viimeinen tuubi käyttöön.
Tähän tuubiin itseasiassa jäi vielä vähän tavaraa, mutta ajattelin viedä sen äitini luo, niin saa pari kertaa käyttää saunomisen jälkeen :).
Edelleen on ihan hyvää ainetta ja yllättävän nopeaa sain tämän käytettyä (reilut 7kk!), mutta odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, että viimeinen tuubi on käytetty!! Ehkä se voisi tapahtua ensi vuonna?!?

Toisena hiuksiin jätettävänä hoitona sain käytettyä tämän pari kesää sitten ostetun Eclipse-merkin Sun Leave-In Conditioner hoidon.
Tätä käytin lähinnä kesäisin aluksi, mutta nyt menneen kesän jälkeen ajattelin, että haluan tämän saada pois pyörimästä hyllyiltä.
En tiedä, miten näitä "aurinko"suihkeita oikein voisi arvostella...? Ilmeisesti tämä toimi ihan hyvin myös menneenä kesänä, kun ei hiukset niin älyttömästi tuntuneet kärsivän auringossa.
Jos jotain voi arvioida, niin tuoksu oli ihanan pirtsakka, varmaan appelsiinia :).
Loppua kohden pumppu meinasi jumittaa, mutta ajan kanssa pumppu nousi aina ylös. Oli vain rasittavaa kiireisinä aamuina odotella jokaisen pumppauksen jälkeen muutama sekunti :).
Tämä oli ihan kiva, mutta ei niin mullistava, että jäisin ikävöimään. Mitähän sitä eksisi seuraavaksi kesäksi, pitäähän sinne Turkkiin häämatkalle olla jotain aurinkosuojaa hiuksillekin ;D.

Viimeisenä tällä erää olen saanut käytettyä Avonin vähän uudemman Naturals-sarjan Strand Strength Apricot & Shea Detangling Spray selvityssuihkeen/hiuksiin jätettävän hoidon.
Ei tämäkään mitään suuria riemun kiljahduksia aiheuttanut, mutta selvitti kyllä isoimmat takut, jos niitä oli jäänyt naamion/hoitoaineen jälkeen.
Harmi vain, etten malta käyttää yhtä tuotetta kerrallaan, sillä tämänkin kanssa käytin muun muassa tuota Banaani-kookos voidetta ja hiusöljyä lisäksi :p.
Ei harmita, että ostin kokeiluun, mutta kyllä mä nyt mielelläni alan käyttämään Moisture Kick-jättiläistä :).

Kyllä näitä tuotteita onneksi muutama pääsi loppumaan, niin paremmilla mielin voi alkaa uusia purkkeja käyttämään.
Mutta palataan taas asiaan viikonlopun aikana!
Huomenna Mr.Insinööri tulee vihdoin takaisin kotiin oltuaan kotonaan käymässä koko viikon ja lisäksi ajattelin käydä kaupungilla ostamassa itselleni palkinnon tästä viikosta selviytymisen kunniaksi ja lohdutukseksi joulukuuta varten, kun oon häiden takia päättänyt yrittää pysyä herkuista erossa. Yritän ihon saada pysymään parempana hääpäivää varten :).
Tämän päätöksen vaikutuksen huomaakin jo nyt, kun monen viikon jälkeen on alkanut taas herkut ja suklaat kiinnostamaan ihan kunnolla ja niitä nyt riittääkin :p.
Pitää varmaan tuo herkkulakko aloittaa jo ensi kuun loppupuolella, niin ehtii toipua tästä viime hetken ahminnasta :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit