sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tuttua Vettä Käytetty

Hellou taas pikkuisen tauon jälkeen!
Oli tuossa loppuviikosta ihan järkyttävä ahdistus päällä esitelmän takia ja piti sitä kotonakin tehdä, niin ei sitten ole ehtinyt tännekään höpötellä mitään iltaisin.
Ja eilen jäätiin sitten äitilläni kyläilyn jälkeen matkan varrelle pariksi tunniksi, kun autosta päätti akku/laturi mennä sököksi...

Hääjutuista sen verran, että torstaina oli mekkosovituskin ja en vielä saanutkaan mekkoa mukaan, kun siihen tulikin vielä parit yllättävät muokkailut (kiitos sen, ettei itseltäni juuri rintavarustusta löydy...).
Sovitin mekkoa kuitenkin kaikkien asusteiden ja kimpun kanssa ja voi hitsi, en voisi olla tyytyväisempi valintoihini, vaikkei ne ole mennytkään "perinteisten" juttujen mukaan :D. Silti ne ovat täydellisesti minun näköiset ja tunsin kyllä itseni nätiksi jo nyt, vaikkei mekko ollut vielä edes valmis, hiukset olivat likaiset, meikki hyvin kulunut töiden tiimoilta ja mieli hieman ahdistunut seuraavan päivän seminaarin pidon takia :D.
Perhana, mä tulen olemaan tyrmäävä sitten ammattilaisen tekemän meikin ja kampauksen sekä hiusten värjäyksen kanssa ;D.
Käytiin me jopa laittamassa esteiden tutkintakin vireille ennen sovitusta ja saatiin myös pappikin samalla reissulla varattua! Nyt taitaa olla tärkeimmät jutut tehtynä ja kutsukortitkin ovat kahta kutsua lukuunottamatta (ne saan luovutettua tulevalla viikolla) lähteneet eteenpäin!
Yhyyyy, mitä mä nyt teen?!?
Pöytäjärjestys ollaan jo MP:n kanssa alustavasti mietitty, samoin pöytiin tulevat koristelut ja nämä varmistuu sitten, kun saa tietää suunnilleen vierasmäärän joulukuun alussa. Ohjelma ja menu-kortteja pöytiin en voi tehdä ennen kuin pöytien määrä/muoto on selvillä...
Maistelukakut lopullista hääkakun valintaa varten oon jo suunnilleen tehnyt ja tilaus pitää tehdä vasta marraskuussa ja itse kakun tilaus vasta joulukuussa...
Matkakohdekin ensi kesälle on jo suhteellisen varma; Turkki ja Side. Tuota haaveilin jo menneelle kesälle :). Ja MP suositteli tuota ja sanoi, että tuonne voisi jopa toistamiseen mennä! Se on paljon sanottu ihmiseltä, joka ei yleensä samassa paikkaa kahdesti käy eli on todennäköisesti käynnin arvoinen paikka :D.
Keksikää mulle stressattavaa häähömppää :D.

No mutta, aattelin nyt oikeasti esitellä alunperin yhden loppuneen, mutta se on aika lyhyt esittely, tuttu tuote kun on kyseessä!
Eli se on Yves Rocher Hydra Végétal Hydrating Toner kasvovesi.
Oon tällaisen jo käyttänyt pari vuotta sitten, eikä mulla juurikaan ole lisättävää tuohon aiempaan tekstiin.
Tällä kertaa mulla olisi kylläkin todistusaineistoa vanuista käytön jälkeen ja nyt mulla on myös tuo tekstissä mainittu Cliniquen 2-lotion käytössä!

Tässä on vanu Yvesin vedellä pyyhittynä, puhdistusaineina ollut JOIK puhdistusöljy ja Avon Anew Aqua Youth puhdistusgeeli/vaahto. Öljyä en tässä tapauksessa puhdistanut sienen avulla.

Tässä on sitten vanu Clinique Clarifying Lotion 2:lla pyyhdittynä tuon Yvesin veden jälkeen!
Tuo Cliniquen vesi on saanut nyt minut epäilemään, että onko mulla vaan puhdistusaineet huonot tällä hetkellä, vai onko tuo Cliniquen vesi vaan niin syvälle menevää, että oli putsari mikä vaan, niin vanuun jää silti tavaraa...?
Nyt ajattelinkin että alan tosissaan testailemaan tuota Cliniquen vettä ja eri putsareita!
Aionkin myös jossain välissä testata Sensain kaksoispuhdistuksen (ilman sientä ja sienen kanssa öljy pois puhdistettuna), kun öljy ja saippuaputsari löytyy, että käykö samoin kuin nyt.
Ja voin sanoa, että melko antaumuksella oon kyllä noita putsareita aina pyöritellyt iholla, mutta pitääkö niitä sitten puoli tuntia pyörittää 5 minuutin sijaan, että saa kaikki meikkijämät pois?? :D.
Ja lisää löytyy kyllä koneelta todistusaineistoa tästä Cliniquesta ja kuin paljon jää meikkijämiä vanuun...
Mutta tuohon Yvesin veteen palatakseni :D.
Voisin ostaa sitä edelleen lisää, mutta kyllä se näköjään on vain aamukäyttöön...

Ja nyt otin aamukäyttöön Oriflamen geelimäisen kasvoveden. Tämä on ehkä paremmin soveltuva näin syksy-/talvikäyttöön kuin kesäkäyttöön, kun mun iho meinaa enempi nyt kuivua.
Tästä sitten taas enempi juttua ja kokemusta, kun loppuu, joskus :).Tällaista tänne tällä erää!
Mulla ei nyt oikein nuo purkit ota loppuakseen vaikka kuinka yritän kuluttaa ja holvata aineita :(. Surkea kuukausi tulee kyllä nyt :/.
Mutta eipä voi mitään, välillä menee näinkin!
Mutta minäpä höpöttelen taas jonain päivänä lisää ensi viikolla :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit