torstai 30. lokakuuta 2014

Lokakuun viimeiset täysikokoiset kropalle

Nyt olisi vuorossa tämän kuukauden viimeiset täysikokoiset loppuneet purkit, huomenna tulee vielä muutama sananen näytekokoisista tuotteista :).

Tämä tosi vanha Avonin Naturals-sarjan Moisturising Vanilla & Soy Milk Creamy Yogurt Body Wash kohtasi viimein loppunsa joitakin päiviä sitten ja tämä tuli kulutettua vain ja ainoastaan suihkukäytössä :).
Ja tästäkin olen jo aiemmin käyttänyt samanmoisen tuubin, eikä juuri ole tuohon tekstiin lisättävää.
Vaikka tämä oli jo monta vuotta vanha (tämä on taidettu tehdä vuonna 2008...), niin silti tässä oli edelleen tunnistettavissa se ihana vanilja-jugurtin tuoksu <3.
Voi että, kun tällaisia tuotteita olisi enemmän myynnissä...
Hyvin haikein mielin jätän nyt tällekin hyvästit...

Ja nyt on pääasialliseen käyttöön lähtenyt tämä Senses-sarjan vaniljainen suihkari, kunnes saan tuon jättipönikän vanilja-kropparasvaa käytettyä pois kuleksimasta. Ensi kuussa se viimein loppuu (tai siis mä laitan sen loppumaan...) ja saan vihdoin muita juttuja käyttöön!!!Ja toinen tuote, jonka kulutin oli 50ml Oriflame Fairy City Lights Anti-Perspirant 24h Roll-on Deodorant.
Tämäkään ei oikein sen ihmeemmin eronnut muista käyttämistäni rolleista...
Kohtuullisesti piti hien (mähän siis pyöräilen yleensä töihin hiki hatussa) tai ainakaan ei kovin pahasti tuoksahtanut alta.
Tuoksuna tällä oli sellainen toffeemainen omena, melko makea karamelli-tuoksu, josta kyllä pidin.
Kaiken kaikkiaan oli ihan kiva kokeilla, mutta ei aiheuttanut mitään WAU-efektiä eli etenen taas ilomielin seuraavaan.

Ja nyt otin sitten käyttöön tämän menneiltä Hulluilta Päiviltä ostamani Clarinsin rollin, kun tätä on kehuttu melko moninaisesti. Pakkohan se on ottaa selvää, mistä olen paitsi jäänyt!!
Tästä sitten enemmän juttua muutaman kuukauden päästä :).
Mutta nyt lähden rasvailemaan kroppaa, kun on suihku taas takana. Hitsi, kun en saanut enää yhtä tuotetta enää loppumaan, koska en nyt vaan jaksanut alkaa lääräämään sen kanssa, siinä kun olisi vielä 1-2 pesuun tavaraa...
Loppuupahan jotain marraskuussakin :).
Mutta palataan taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mä oon apinanraivolla yrittäny saada tässä yhtä suihkugeeliä loppumaan tän kuun puolella ja se loppuukin kyllä, kun käytin sitä pari kertaa eilen käsisaippuanakin. :P Pari varmaa loppujaa vielä huomiselle ja pari muutakin tuotetta ois ihan siinä hilkulla, mut ei taida onnistua... Ai miten niin pakkomielteistä? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mäkin kyllä joskus läträän ylenmäärin, jos on aivan loppumaisillaan, mutta nyt päätin poikkeuksellisesti jättää marraskuullekin jotain :D.
   Sinnekin kun tulossa plussaa niin paljon, niin kaikki loppuvat on silloin eteenpäin :D.
   Ja nyt mulla olisi 2 tuotetta aivan lopussa ja ne loppuvatkin varmaan seuraavalla suihkukerralla!

   Poista

Suositut tekstit