lauantai 11. lokakuuta 2014

Hullulla lähti mopo käsistä ja sai diilauksiakin vielä...

Nytpä olisi sitten tunnustusten aika ja täytyy sanoa, että ihan jäätävä morkkis meinaa olla päällä...
Stokkan Hullut Päivät olivat ja menivät nyt minun osalta (en kykene enää huomenna menemään :p) ja nyt mun pitäisi esitellä "pienet" plussailut... Lisäksi sain toissapäivänä hakea postista jälleen muutaman diilaustuotteen Marisalta...

Keskiviikko meni vielä suhteellisen ok:sti, kun ostokset oli lähes kaikilta osin harkittuja, Palmoliven käsisaippuaa ja Lancomen ripsaria lukuunottamatta.
Halusin siis jälleen ostaa BonaCuren Moisture Kick-jättiläisen, sillä olen suht toiveikas, että mun jäljellä olevat 2suihke-hoitsikkaa tulee loppumaan 2 kuukauden sisään, jos ei nyt tässä kuussa lopu.
Halusin myös ostaa pienen tauon jälkeen Cliniquen tutun Clarifying Lotion 2:n jättiversion (pumppu ei kuvassa), että saan varmasti häitä varten ihon pysymään puhtaana ja näin saisin ylimääräisiä finnejä ehkäistyä :p.
Batisten kuivashampoot ovat uusi suosikkini, joten halusin yhdet pullot molempia ostaa varastoon, kun oli pikkuisen halvemmalla myynnissä.
Ja käsisaippua ja Hypnose-mascara nyt oli vaan herätteitä, halusin päästä testaamaan ne :p.

Sitten ostin muun muassa tämän James Bowenin kirjan, olen FB:ssä seurannut tämän sivuja ja haaveillut tästä suomenkielisestä kirjasta.
Olisihan tämä varmaan halvemmalla voinut lähteä pokkarina, mutta en halunnut lähtä etsimään tätä suomalaisesta, niin ostin itselleni kovakantisen version :).

Torstainkin hulluttelut meni vielä kosmetiikan osalta ihan ok:sti, 2 tuotetta oli, jotka halusin ostaa; Nivean suihkuvoiteen ja Clarinsin kehutun roll-on dödön.
Doven käsirasva oli jälleen heräteostos, mutta käsirasvoja mulla kuluu nyt suhteellisen kiitettävää tahtia, niin en ota siitä stressiä.
Nivean mukana oli yllättäen tuollainen 25ml pieni roll-on dödö kaupan päälle!! Siitä ei ollut mainintaa kuvastossa.

Torstaina otin myös kaiken hyödyn irti siitä, että sain autokyydin Mr.Insinööriltä, niin ostin sitten Herkun puolelta ihan urakalla herkkuja, myös perjantaina...
Perinteiset salaatit, aaverahka, suklaamousse loimulohi, Kokkikartanon keitot ja Lindtin suklaalevyt tuli ostettua, mutta myös muun muassa tryffelipaketti ja tämä extrakallis metallilaatikko Fazerin sinisen konvehteja. Tuo boksi vaan miellytti silmää, etten voinut vastustaa kiusausta :p.

Ja sitten perjantaina se mopo karkasi ihan täysin kosmetiikan kanssa... Näistä vain Lumenen Vitamin C-seerumi oli aiottu ja harkittu ostos, muut oli täysin "mä nyt vaan tahdon testata tämän"-herätteitä.
L'Orealin tuotteita olin pyöritellyt aiempina päivinä käsissä, mutta malttanut mieleni, perjantaina en siihen jostain syystä enää kyennyt -.-
Noh, kyllä kait nämäkin tulee jossain vaiheessa käyttöön, mutta olisin silti voinut järjen pitää paremmin päässä, kun kaapista löytyy ennestään samanlaisia tuotteita...

Tämä päivä meni paremmin onneksi ja mukaan lähti vain tämä Michael Korsin pitkähihainen paita. Pitää joskus laittaa kuvaa päällä, niin näkyy tuo pääaukon epäsymmetrisyys paremmin :).
Raaskin ostaa tämän, kun mulla oli lahjakortti käyttämättä, niin sen jälkeen ei jäänyt kovin paljoa maksettavaa.
Makutuomarina toimi Margit ja ihana oli häntäkin nähdä taas pitkästä aikaa ja vaihtaa ajan kanssa kuulumisia ^_^.
Sainpa ehkä myös idean poikasia tulevaisuutta varten, kun pohdittiin elämänmenoa :). Katsotaan, riittäisikö rohkeus vaihtoehto B:hen, jos A ei ota onnistuakseen...

Tässä sitten viimeisenä ne Marisalta saadut diilaukset eli Bernard Cassieren tuotteet!
Täältä päin on niin vaikea saada näitä, mutta onni on tutut Etelä-Suomessa :D.
Halusin toisen tuubin suklaakuorintaa varastoon, mutta lisäksi otin kokeiluun kiivi-kasvovettä, mustikka-seerumin ja suklaamousse-naamion. Mukana oli myös muutama näyte mustikka-kuorinnasta.
Tänään testasin tuota moussea ja se kyllä oli aivan kuin suklaamoussea, teki mieli melkein maistaa :D.

Tässäpä siis nämä nolot tunnustukset, näin meni tällä erää...
Ensi viikolla olisi sitten jälleen Avonin tilauksen aika... Saapa nähdä, miten käy...
Kertokaa nyt joku, etten ole ainoa, jolta mopo karkasi??!!?

Mutta nyt täytyy lähteä läträämään rasvoilla, kävin suihkussa, niin iho huutaa kosteuttavia tuotteita :).
Palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit