perjantai 10. lokakuuta 2014

Livbox Lokakuu 2014

Nytpä olisi sitten vihdoin vuorossa oma esittelyni Lokakuun Livboxista, jonka sain siis jo viikko sitten ja olenkin ehtinyt vähän testaillut muutamaa tuotetta.

Tämän päivän teemaan sopikin boksin esittely paremmin kuin hyvin, sillä tänäänhän on vietetty Roosa Nauha-päivää :).

Lokakuun boksihan oli siis pinkillä, Roosa Nauha-teemalla, johon tykästyin ihan hirmu paljon!
Toivoinkin jo viime vuonna, että Lokakuu olisi ollut Roosa Nauha-teemalla, mutta silloin ei sitä ollut. Onneksi nyt oli kuitenkin :). Ja Lokakuun jokaisesta boksista on euro mennyt Roosa Nauha-rahastoon, todella mahtavaa!
Mutta nyt tuotteisiin eli laatikosta paljastui vaaleanpunaisia/pinkkejä tuotteita 5 kpl, joista 3 oli täysikokoisia ja 2 minikokoista.

Ensimmäinen täysikokoinen oli Aco Face Young Mattapinnan Jättävä Päivävoide (ovh 11,60e/50ml).
Päivävoiteita mulla kyllä riittäisi, mutta mielenkiinnolla otin tämän kuitenkin kokeiluun, vaikka hieman varauksella suhtaudun näihin mattapinnan tekeviin voiteisiin.
Kerran olen kokeillut niin, että oli Lumenen seerumia alla ja tämä ei lähtenytkään rullaamaan pois iholta! Ei tämä myöskään (varmaan seerumin takia) kovin mattapintaiseksi ihoa jättänyt, mutta en tiedä, haittaako se juurikaan näin talviaikaan :). Testailut siis jatkukoon!
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote, toinen tuote olisi ollut Neutrogenan vastaava, mutta nyt ei kyllä ollut väliä kumman olisin "halunnut" saada :).

Toisena täysikokoisena oli Schwarzkopf Osis+ Glamnation Strong Glossy Hairspray (ovh 11,90e/100ml).
Vaikka piristävän värinen pakkaus onkin, niin pikkuisen harmittelin tätä; taaaaas hiuslakkaa... Noh, onneksi jälleen "matkakokoisena", joten jospa tätäkin pääsee jossain vaiheessa kunnolla käyttämään. En ole vielä testannut, mutta sen voisinkin tehdä huomenna!

Kolmantena täysikokoisena oli 5ml Lumene Arctic Sand Pink Ribbon Nail Polish (ovh 16,90e/ kampanjapakkauksessa kynsilakka ja CC-voide).
Katsoinkin kerran kaupassa tuota pakkausta ja harmittelin, ettei kynsilakkaa ollut yksittäisenä myynnissä, sillä olisin sen voinut ostaa kannatukseksi.
Aivan huippua, että tämä sitten löytyikin boksista ^_^. Ja eilen illalla lakkasin kynteni tätä päivää varten tällä ja on kyllä aika veikeitä nämä hiekkalakat :D. Nytpä löytyy myös minulta sellainen :p.

Toisena minikokoisena oli 30ml Schwarzkopf BonaCure Hairtherapy Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo (ovh 17,90e/200ml).
Aina on kiva saada näitä minikokoisia shampoita testiin! En ole ehtinyt vielä testata, mutta voisin taas ottaa huomenna asiakseni, niin saa palautteen kertoa kyselyyn :).

Viimeisenä oli sitten minikokoinen 5ml shampoon kanssa samaa sarjaa ollut hiusseerumi/hiusöljy eli Schwarzkopf BonaCure Hairtherapy Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment (ovh 19,90e/100ml).
Tätä olen muutamaan otteeseen käyttänyt, mutta tässä on TISMALLEEN sellainen ruusun tuoksu, josta en pidä YHTÄÄN kosmetiikassa :D. Käytän kyllä tämä pois, mutta voin jo sanoa, etten pysty todellakaan käyttämään enää täysikokoista pulloa tätä :D.

Tällainen mukava boksi tällä erää, mitäs te muut tykkäsitte teemasta ja tuotteista?
Mä kyllä tykkäsin tosi paljon, vaikka joitain tuotteita harmittelinkin. Se on vaan vaikeaa tällaiselle kosmetiikkanarkkarille tehdä sellainen boksi, ettei olisi jo montaa samaa tuotetta ennestään kaapissa :D.
Ja nyt voin jo ennalta sanoa, että tänään lähti Hullareilla täysin lapasesta kosmetiikan ostelu... Pientä morkkista havaittavissa... Nooh, tehty mikä tehty, kyllä ne tulee käyttöön ennemmin tai myöhemmin :).
Nyt lähden ruokkimaan kissat ja nukkumaan! Palataan huomenna mahdollisesti ostosten kera!
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Mä niiiiiin haluaisin ton kynsilakan, mutta ko en sillä CC-voiteella tee mitään niin en tiedä raaskinko ostaa. Tyhmää kun ei yksinään myydä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo oli kyl vähän ikävää, kun oli vaan tuossa pakkauksessa toi kynsilakka :/.
   Varmasti ois ollut paremminkin menekkiä, jos olisi yksittäismyynnissä ollut!

   Poista
  2. Kävin kuitenkin sen kynsilakan ostamassa ja nyt mietin, että mitä sillä CC-voiteella tekis. Varmaankin lahjoitan eteenpäin, mutta en tiedä kyllä että kenelle.

   Poista
  3. Roskalava Oulu-ryhmässä facessa menis varmasti :D.

   Poista
 2. Minäkin olin innoissani, kun tuo kynsilakka tuli :D En olisi minäkään CC-voiteella tehnyt yhtään mitään ja se olisi sitten pitänyt myydä eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kynsilakalla ois ollu näköjään yksistäänkin hyvin menekkiä :).
   Onneksi kävi tuuri ja oli tosiaan boksin mukana nyt kuitenkin :).

   Poista
 3. ACO ja Neutrogena voiteet olivat aika samanlaisia, molemmat rasvaiselle iholle tarkoitettuja. Joten sinänsä oli kyllä ihan sama kumman sai, mutta itse tykkään siitä että sain ACO voiteen, koska se tuntuu hieman arvokkaammalta apteekkituotteena :)

  kivipuuteri.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hyvä tietää, että aika samantyyppisiä oli nuo voiteet, niin ei tarvi harmitella :).

   Poista

Suositut tekstit