tiistai 14. lokakuuta 2014

Illan ratoksi häähömppää!

Mulla ei oo edelleenkään purkkeja juuri loppunut (pari odottaa esittelyä, mutta niin...), joten tähän väliin on hyvä höpöttää hää-juttuja jälleen, kun ne ovat tänään ottaneet taas yhden askeleen eteenpäin!

Aloitetaan kihlakuvien ottopäivän (25.9.) silmämeikistä.
Ja heti sanon, että tämä kuva on otettu illalla puoli 11 aikaan juuri ennen pois pesua :D.
Ei siis todellakaan ole parhaimmillaan enää, mutta jälleen täytyy kehua UDPP-pohjustajaa :p.
Tykästyin tähän sävymaailmaan aika paljon.
Tässä käytin jälleen ihanaa 168-palettiani ja siitä silmän sisänurkkiin sinistä, yläpaletin 1.rivin 11.sävyä, ulkonurkkiin mustaa alapaletin 1.rivin 12.sävyä ja keskellä rajaa häivyttämään hopeista alapaletin 1.rivin 6.sävyä.

Sitten tosiaan mentiin Janica Karastin studiolle, jossa meni aikaa ensin pari tuntia rupatellen meijän häistä, suhteesta, asian vierestä, häistä, suhteesta, asian vierestä... :D. Kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, Janica oli kyllä kertakaikkiaan herttainen, puhelias ja mukava ihminen ^_^. Sen suhteen ei todellakaan kaduta, että päätettiin (okei, minä päätin jo pari vuotta sitten) ottaa hänet kuvaamaan häämme!
Ja ei voi moittia kuviakaan!!
Tästä nyt muokkasin Gimpillä Mr.Insinöörin kasvot peittoon ja Paintilla pienensin, ettei blogin kuvatila tule vastaan.
Käytiin ottamassa kuvat Tuiran rannalla pikaisesti, sillä viima oli jotain hyytävää siellä :D.
Tavoitteena oli, että saataisiin edes 1 onnistunut kuva kutsukorttia varten ja tuloksena oli 11 kuvasta 3kpl korttiin omasta mielestäni erinomaisesti kelpaavaa kuvaa (tämä on yksi niistä) eli todella loistava suoritus ottaen huomioon olosuhteet ja kylmästä jäykät ja tärisevät kuvauksen kohteet :D.
Tosi hyvä kokemus oli käydä nämä ottamassa, niin nyt tiedämme, millaista tyyliä Janicalla tulee olemaan niin kuvatessa kuin kuvia muokatessa.
Ja Janica myös tietää, millainen haaste tulee olemaan uutena vuotena edessä :D.

No sitten oli kutsujen vuoro.
Olin tosiaan melko varma, että tilataan kutsut Vistaprintin kautta ja kun kuvat sain Janicalta, niin sain alkaa muokkaamaan tekstiä valitsemaamme pohjaan.
Tämä oli Mr.Insinöörin suosikki ja löytyi siis listalta, johon olin omat suosikkini listannut :).
Kuvassa näkyy "runo", jonka halusin mukaan, kun sopi tuohon pohjaankin hyvin.
Löysin tuon naimisiin.infon forumilta kutsukorttiteksti-ketjusta ja pikkuisen vielä muokkasin sitä omaan tyyliin sopivaksi.
Lisäksi alla tietty kutsuteksti, mut se jääköön vielä salaisuudeksi, kunnes kutsut on toimitettu :).
Toisella puolella oli sitten meijän kuva mustavalkoisena, joka oli maksuton.
Aloin lukea kokemuksia tuosta vistaprintistä "liian" myöhään ja sain aikaan melkoisen stressin, kun aika paljon negatiivistä kommenttia oli tullut, tosin vuosina 2010-2012 varsinkin käyntikorteista, joulukorteista ym.
Kutsukortti-kommentit oli kuitenkin positiivisia, niin yritin sitten rauhoittua niiden perusteella.
Ja hyvänlaatuisia nuo oli ja kuva oli myös selkeä. Otin sen maksullisen premium-matta-valkoisen paperin, kun ei oikein muuta keksinyt. Oli jäykkää ja hieman paksumpaa paperia, pidin siitä.
Mukaan otin maksuttomat valkeat kirjekuoret, "teemaan" sopivat olisi maksanut toista kymppiä.
Sitten kuljetukset otin pikana (maksoi vajaa 20e), jolle luvattiin 3vrk toimitus UPS:n kautta ja se kyllä piti. Itse vaan unohdin sen, niin en ollut paikalla silloin eli saatiin paketti vasta seuraavana päivänä. Kaikkiaan 30 kutsua tuli maksamaan himpun verran yli 50e, joka ei ole kovin montaa euroa yli sen kuin mitä laskin, että olisi maksanut itse askarrella (olin katsonut Sinooperista hintoja tietyille jutuille). Nyt lisäksi säästin hieman hermojani :).

Ja sitten tänään sain illalla hakea pakettiautomaatista paketin, jossa oli hääkimppuni, heittokimppu ja Mr.Insinöörille viehe Silkkikukat.fi-sivustolta!
Tässä suunnittelussa meni jotain kolmisen viikkoa kaikkineen.
Laitoin siis sähköpostia sinne ja mukaan laitoin googlesta ottamiani kukkakimppu-kuvia kollaasiksi, lisäksi mekostani kuvan sekä koruista ja juurikin kaulakorustani lähti idea liikkeelle ja muokkautui nopeasti minun näköiseksi ^_^.
Tässä pieni sneakpeak-kuva paketista :p.
Oikeanpuoleinen on heittokimppu, vasen on mun kimppu ja alaosassa näkyy pilkahdus viehettä.
Häiden jälkeen tulee paremmat kuvat :p.
Mutta palvelu oli loistavaa ja huomioon ottavaa, en voisi odottaa parempaa palvelua enää tuosta!
Ja kimput oli luonnossa paljon kauniimmat kuin kuvissa. Ja niin mun näköinen oli hääkimppu ^_^. Rockia ja blingiä :D.
Lisäksi kaukaa katsottuna noita ei juurikaan oikeista erottaisi. Olen siis erittäin tyytyväinen valintaani ottaa tekokukat ^_^. Ei tarvitse kuvia ottaessa mahdollisesti ulkona pelätä kukkien paleltuvan, jos on kova pakkanen :D
Ja ylihuomenna pääsen mallaamaan kimppua vielä mekkoni kanssa, kun olisi todennäköisesti viimeinen sovitus ompelijalla!
Jännittää!!!

Mutta nyt nukkumaan! Tällaista täällä siis on hommailtu häiden suhteen viime viikot!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Minusta kai tuo sun meikki näyttää ihan vastatehdylle :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   On se pikkasen haalistunut kuvasta katsottuna oikealla puolella tuo sininen ja vasemmalla oon kädellä huitassu vähän levälleen tuota :D.
   Mutta UDPP on <3 Ja tuon 168-paletin lähes kaikki kokeilemani (monta vielä kokeilematta :p) luomarit on kyllä tosi huippuja myös pysyvyydeltään sekä pigmentiltään ^_^.

   Poista
  2. Ehkä tääkin on katsojan silmissä :D Nätille se minusta näyttää ja jos luomivärinpohjustusvoide saa tuollaista aikaan niin ostaisin itsekin jos jaksaisin väreillä leikkiä. Mielettömän hyvän näköinen.

   Poista
  3. Juu, siis kyllähän tuo on tosi hyvännäköinen oltuaan silmissä 14 tuntia ilman lisäilyjä tai siistimisiä!
   Tämän takia en tule UDPP:tä vaihtamaan koskaan :D.

   Poista

Suositut tekstit